-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisJack
aktív tag
válasz
fpeter07 #13494 üzenetére
Ok srácok sikerült,köszönöm! Nem gondoltam hogy ez már a legvége! Nem vmi hosszú..
Ti találkoztatok azzal a résszel,ami a játék megjelenése előtti demókban szerepelt? Tudjátok
amikor vmi hegyi úton (aszfaltozott) zajlanak az események,és sziklák potyognak az útra!
Legalábbis nekem vmi ilyesmi dereng. Az nagyon jól nézett ki,de lehet hogy csak demonstráció volt-persze az is ogy csak másfelé mentem,de én nem találkoztam vele. Pedig úgy vártam! -
D@ni88
addikt
válasz
fpeter07 #13422 üzenetére
akkor keresd már vissza a postokat...
mert azért megnézném h Intel P4 3GHz -> 80GB+80GB+250GB HDD -> 2x512MB RAM DDR 200Mhz -> Ati Radeon X1600PRO 256Mb 500Mhz -> AsRock P4i65G alaplap -> ASUS 450W táp -> Noname bill -> Microsoft egér -> Logitech WebCam konfigon h futhat szebben -
katt777
félisten
válasz
fpeter07 #13259 üzenetére
Vazze, működött!
Kár, hogy csak 1 C4 pack volt, az összes többi helyen találgatnom kellett, hova tegyem a robbanós hordókat, mert soxor oda is hiába tettem, ahol a térkép jelezte a célpontot.
Ritka gáz egy game az áráért, az tuti. Ha nem is volt eddig bug, ez mindenért "kárpótolt".
Ami további szívás, hogy a 3870-es karim úgy elkezdett szaggatni mindössze HIGH beállításokon, hogy csak lestem. -
katt777
félisten
válasz
fpeter07 #13259 üzenetére
Patch fent van. Csak most XP alól játszottam. De ettől nem bolondulhatna meg. Vagy az a baja, hogy jobbra kerülve, a földnyelv felől támadtam? Onnan szépen leszedtem hátulról a lesipuskást a toronyban, a toronyból levadásztam az összes koreait odaát a földnyelven, a földnyelvre felmászva meg kigéppuskáztam a külső öbölben parkoló hajót.
CoD4 nagy kalap sz.r, de egy Airborne mellett/után már az sem rossz.
A semmi felrobbantását még nem próbáltam, de megnézem. A "helyek" mellett álló benzineshordókat mondjuk felrobbantottam. Visszatérve a társaimhoz szépen hallatszanak az ütegek lövései, de semmi nem látszik.
Nekem eddig nem bugzott. Sokan mondták, hogy túl sokat kell lőni az ellenbe, de én nem így látom. Amíg nem volt távcsöves puskám, addig is kilőttem messziről, puskát 1 golyós lövésre állítva, a koreaiak fejét. OK, nem mindig sikerült, de lehet. -
törölt tag
válasz
fpeter07 #13227 üzenetére
Valsz nem forintért vette
és nyilván van/volt rá pénze
...megkockáztatom lehet nem is hülye csak éppen szeretett volna akadozás nélkül játszani Crysis-t nativban egy 22-24"-es monitoron max beállitások mellett...más kérdés ,hogy a prockónál vmit nagyon benézett mert jó ,ha az egyik vga-val elbír normálisan.
-
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
fpeter07 #13111 üzenetére
Nem tudom, hogy te hány játékot játszottál végig, de pl. a LEGO Star Wars-nak nem ilyen a vége.
De, akkor már maradjuk FPS szinten, a FEAR sem hatalmas szörnyel zárul. Viszont a Resident Evil 4-nek igen.
-Big nagy szörny
-alalmanként "kinyílik", akkor lehet lőni
-rakétavető 4ever
-amikor éppen nincs "nyitva" a szörny, ő sebezhetetlen, akkor jönnek a kisebb szörnyek
-egyébként menekülj a nagy elől, addig, amíg nem lesz sebezhető
-felrobban, jön a helikopter
-bódogságMilyen drivert?
-
Henker2
addikt
válasz
fpeter07 #12854 üzenetére
Csak az az érdekes, hogy a forgószeleket kikerültem, és az előttem menő repülők már leszálltak. Ott mutat a Földön a zöld pötty. De egyszerűen annyi lényjön, hogy nem tudok velük mit kezdeni. Itt akár tovább is repülhetek, vagy addig kell lőnöm ezeket a lényeket, még nem történik "valami"?
Köszi a választ -
Kokusz
tag
válasz
fpeter07 #12686 üzenetére
A linkelt forum oldalán panaszkodnak rendesen! Nálam ha vissza is tölti a mentést, nincs fegyver, nem támadnak a skacok se. De ez még a jobbik eset. 90%-ban nem is tölti vissza a mentést
Nem vagyok nagy angolos de az ottani emberek gyári cd-vel nyomják.Alexander Marschal
Crytek Community Manager meg kapja az ivet rendesenMindenkit azzal probál meg leoltani hogy rakják ujra a játékot
Elmondom Neked Én már azon is tul vagyok
Ugy sem jo
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Kerékpársportok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest