- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
Nem az eladott darab számít, hanem mennyi bevétele van egy kártya eladásából és az ati sokkal jobb ebben. Amúgymeg az elvault architektúráját nem fogja valószínűleg fejleszteni és a GT200-as gpu bevétele után kilép, mivel jön az intel is és nyomás lenne a vállán és új gput kéne tervezni, mert a valós DX10-es gámákban szart sem fog érni.
-
-
fiATHaLON
őstag
Ezt mondja a teszt, ezzel az ultra beállítással, 1024-ben, XP alatt.
1.2-es paccs nincs fenn.
Nem tudom mennyire valós, mert elég jó számok. A játékban
még nem néztem, de nagy akadások nincsenek eddig.
Persze még csak a dzsungeles első résznél járok...(Első teszt alap kártyával, másik húzottan. ((Sokat nem adott pluszba.
))
-
Bundás22
őstag
ez very high? vagy csak high
az enyém very high és XP
ez hogy tetszik?
sajna olyan 20 fps-t kapok 1280-ban very high-on, de annyira lenyűgöző a látvány h inkább lesz*rom -
csana
senior tag
Az a gyanúm hogy nem sikerült jól kifejeznem magam: Szóval hajó fedélzetén vagyok, előbukkan a vízből a böszme dög. Kísérők kiiktatva, a dögön lévő 4 kisebb ágyú kilőve (ide még nem kell a tac gun), majd haverok sikeresen kikapcsolják a dög bal oldali pajzsait, és becélozzák (lézeresen) a bal oldali fő ágyúját a dögnek. Majd a csaj mondja, hogy itt az idő a tac gunt használni (elvileg ugye ők már célbva vették), de hiába veszem elő, nem tudja befogni a célt a tac gun.. Vagyis azt írja, hogy amíg nincs célpont, addig nem tud semmire lőni. Pedig oda célzok ahová a saját hajónk lézere céloz.. (Máshova ugye fölösleges is lenne, hiszen csak ott van semlegesítve a pajzs) Ha minden igaz ilyenkor kellene a tac gunnak aktíválódni (mivel elvileg a cél adott), de továbbra sem hajlandó. Valahol azt írták, hogy tört verzióban nemkis eséllyel fordul ez elő. Sőt van ahol még a tac gun-t sem lehet felvenni
(mármint a térkép jelzi a "hült" helyét). Valahol azt írták, hogy a quick save miatt van, és újrajátszva azt a fejezetet megjavul a dolog. Majd god modban (nincs kedvem az egész chaptert elejétől újranyomni) nekiveselkedek quicksave nélkül, oszt meglátom milesz.. Csinálok egy save-t a tac gun után, aztán folytatom onnan..
-
csana
senior tag
Alsó ajtó? Olyasmibe nem lőttem, de a csajszi lekapcsolta az erőteret az egyik fő fegyverről (az alien balján), és mondja hogy használjam a kraftos fegyverem, de az meg nem tud "lock on"-olni.. Azt írja ki, hogy nincs kijelölve célpont. Pedig a léghajó belézerezte bőven a célt. Szóval ez még az első nagy fegyver balról.. Itt kellene lőni valamilyen ajtót? Vagy mire gondolsz? KOnkrétan helyileg hol is van ez?
-
csakegyreg
tag
-
ChromeX
addikt
de ha átírod a cfg fáljt akkor lehet ott is nem tudom melyik nejézségi fokozatnak felel meg a hard de itt
:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Config vagy ahova telepíteted megnyitod azt a diff_nehézségifok fáljt amelyiken játszol és a végén ezt átírod egyre
v_driverControlledMountedGuns = 0ha minden igaz így lehet.
-
enterlaci
senior tag
Érdekes eredményre jutottam. 1,5 órát 1400*900 very high-on + natural mod 1.2 (term. AA nélkül) nyomtam és 63°C-os a GPU a RivaTuner szerint!!! A venti sebességét még nem piszkáltam, gyári beállításon megy. Ez asszem így, ebben a formában jó, nem kell ehhez hozzányúlni!
A multkori fagyi más miatt lehetett..A barlangos pálya vége és a havas pálya eleje átlag fps-em: 20-30 között ugrál
- néhol meg csak 12!
-
debut12
aktív tag
Bocsi, az előzményt lefelejtettem.
Ettől úgymond még realisztikusabb lesz a grafika, de nézd meg a linkelt oldalon lévő képeket. Magukért beszélnek.
1.1 patch... Nem tudom, én nem sok változást látok, és még a mentéseim is megvannak.
Amúgy ez a patch akart lenni az optimalizálás??????? Mert ha igen, akkor marhára de nem jött össze, FRAPS szerint nincs is változás...És elvileg a linkelt mod nem lassítja a játékot, olvasd vissza ezt az oldalt, beszéltek róla!
-
ChromeX
addikt
egyáltalán, nem rosszak, én nagyon élvezem és nekem is csak a 256mbos verizo van, jah és a very high beállítások nálam sem mennek a felülírás után sem.
chapel: húzz rá 4x AA-t szerintem még talán úgy is menne élvezhető sebességgel. a vicces az, hogy nálam 2xAA minden high 1280*800-as felbontáson kb 20 fps vagy kicsit kevesebb és így sem akad, ami kicsit fura. mondjuk én már a lekisebb akadásra is érzékeny vagyok tehát szerintem mehet neki az AA bőven.
valaki mondja el nekünk, hogy mit csinálunk rosszul, mert azért megnézném a very hight
-
Chapel
addikt
1280 high de no AA és noAF
szal így helyes
Amúgy E6750 3100-re húzva
2Gb ram
Ati 3850nem mondom h mindenhol megvolt a 30-40 fps de bőven nem akadt sehol annyira hogy visszavegyem....lehet ez így hihetetlen mert nem egy igazi csúcs erőmű de bőven ment élvezhetően,ezt a gamét nem szabad medium-ban játszani
Más:
Felmásoltam a very high os mappát ahogy az első hsz-ben van de továbbra sem engedi arra álítaniÖtlet?
A backup mappa gondolom az eredetit tartalmazza ha mégsem indulna gondolom,azzal semmit nem kell csinálni,ugye?Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest