- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
-
feka007
veterán
válasz
Laraxior #18589 üzenetére
Highot nem tudok mérni, ahhoz újra kéne installálnom a gamet... Egyébként AA nélkül jobban kijönnének a különbségek
#18591: Nekem mind1, én ezért most nem installálom újra az egész ganét, utóbbi másfél hétben így is vagy 15ször raktam újra miközben a winnel szívtam, elég volt.
Azért azt elmondom, hogy ettől a "netes szar"tól befostam, mikor rápakoltam a very highra... -
-
pisti88+
senior tag
válasz
Laraxior #18549 üzenetére
Hagyd a rákba erre a vizesblokkot szét kell szedni hozzá az egész kártyát, utánna meg pocsék lesz, elég hüvös ez igy is!!!!! ( bár neked játék alatt a 60fok már sok, elkék menni orvoshoz
)
Játékos: Én nem azt mondtam hogy 100 venti van rajta, és nem bizonygattam semmit, láttam a témát már vagy 100* azért irtam, csak annyit hogy olyan mint egy kupleráj, és azért hat 12-es venti szerintem barátok közt is odabaszAmugy a fizikát mindíg is rüheltem
-
Laraxior
titán
-
pisti88+
senior tag
válasz
Laraxior #18432 üzenetére
Xoc is jolett volna de fantomkártyát nem kergetek
Én végignyomtam az egyet a reaktorig nemvolt valami hu de nagy szám de utánna már dobogott a kicsi szivem eléggé, ahogy néztem ebben is egy akkora map van mit egész Magyarország
, megint császkállhatom be az egész szaros zónát
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #18341 üzenetére
Hát jah...megnézem majd Sp3-mal is.
Mindenestre a Vantage lista 1. helyén trónolok, úgy hogy maradt tartalék a kártyában!
Persze nem sokat számítanak ezek, mert szintetikus tesztek, de az alap Crysis bencs is hihetetlen jó eredményeket hozott!nsrking: Vannak, de még nem publikusak. Lehet logout lesz belőle.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #18334 üzenetére
[3d06 18158p]
[Vantage Performance 10381p Physx disabled]Csak így elöljáróban...ez még nem a vége.
-
Játékos
addikt
válasz
Laraxior #18327 üzenetére
Azon ritka alkalmak egyike ez, amikoris TELJESEN egyetértek Veled!
Az égvilágon SEMMI haszna nincs jelenleg ennek a technikának! Kipróbálgattam én is, 2 dzsíforsszal is, de hamar uninstall lett belőle! Pláne, mert én "nyugiban" (2D) jócskán alulhajtom a VGA-t, és a fizix driver meg lefagyasztotta a gépet abban a módban, mint a fenét...
Persze én se bírtam ki, hogy ne próbálgassam rögvest, de jelenleg semmire nem jó nekem!
Béke! -
Beowulf_78
addikt
-
feka007
veterán
válasz
Laraxior #18301 üzenetére
Jaja, lehet, hogy a 256 bit kevésnek tűnik, viszont ha figyelembe vesszük, hogy a 4870-en GDDR5 ketyeg 3600 MHz-en (a procim nincs ennyi
), és kiszámoljuk a memória sávszélt, ami 115200 MB/s a 4870 esetében, és 111888 MB/s a GT260-nál, akkor már egálban vannak.
Ez olyan, mint az Ati-nak a 800 streamje, látszólag az is 4x annyi, mint az nV-nek, viszont mindenki tudja, hogy abból a 800-ból 160 telejsértékű, és 640 egyszerű skalár shader. Persze így is nagyobb a shader teljesítménye Ati-nak, de nem négyszer...
-
Hunjoe
tag
válasz
Laraxior #18272 üzenetére
Kinek nem inge nem veszi magára! Azon húzom fel magam ha szólithatok itt nagyban mellét verő embereket a szerveren azok meg mint a süketek... Hát akkor IP-n keresztül is feleslegesen játszanék velük! És akkor már igen is feleslegesnek tartom meg keresni minden féle javítást! és nincs kedvem ahoz sem hogy 18271 hsz-t végig olvassak hogy mi kellene még ehez a játékhoz... Mert unloceröl egy szó sem esik a szent 1 HSZ ban.... de kitalálom más is kell aztán hozzá .... egy DX7 unlocker...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #18225 üzenetére
Zozzhun, bodis, hegyi, zex...én ezeket látom nálad, akiket fogalmam sincs hogy kik.
Nos uraim!
Ezért van hogy a szerver készítőjétől kell kérni a nevet és jelszót! És ami látszik, hogy nálam bejött! Lara-nál pedig a másik véglet aabszolút nem jött be, miszerint beírni a topikba a nevet és jelszót, mert aki benéz unalmában beregisztrálja magát...
Ezért van nála ennyi ismeretlen név.
Gondolom ha csinál majd új Hamachi szobát úgy fog tenni ahogy én.
-
NaNorbert
aktív tag
válasz
Laraxior #18144 üzenetére
Uram?
az ilyenek miattvan tele a szoba.. ez lenni megszólításhoz nem vagyok hozzá szokva!
Nem értem mire vagy hova vered a nyálad!
Szeretnék veletek gamelni és most ragtam fel a Hamachit és még azt sem tudtam hogy kell beálítani!
De sikerült lesd meg hogy nme csak 1X gameltem a szervereteken!
Ha pedig nem szeretnéd látni tovább a nevem akkor mond meg itt a ottyikban és ne csak kerepelj! -
Játékos
addikt
válasz
Laraxior #18146 üzenetére
Nincs köztünk vita, csak egy példát írnék: pl. NSR (de mondhatom Keldort, vagy 10 másikat) aszonygya: itt van 2 haver, 150 éve együtt játszunk, megadom nekik a jelszót, mert ismerem őket, tudom, hogy jönnek. Erre Te mit mondasz? Ne merd megadni, mert ÉN TUDOM, hogy ki az, aki jön, és ki az aki nem?!?!?! Életedben nem láttad, nem hallottál róla, de nyílván tudod, hogy egy hét múlva jönni fog-e, vagy sem.
Mégvalami: vannak százszor hardcore-abb gamerek, mint Te, vagy én, és lehet, hogy jönnének is, többet, mint mi összesen, de elég nekik, ha beleolvasnak ebbe a topikba...
Egyébként nem azért nem csinálok Hamchi szobát, mert akkora fáradság. Jó, hogy sérvet nem kapsz tőle!Mindezek ellenére részemről köszönöm, hogy így ápolgatod a kis játszóterünket!!!
Ezt nem cinikusan írtam, hanem tényleg!
Csak egy picit visszább az egóddal! Fiatal vagy még!
Na BÉKE! -
Játékos
addikt
válasz
Laraxior #18144 üzenetére
Nem érdekel ki kinek aspanja,testvére anyukája apukája,atyaúristen is hozzámjöjjön,vagy csináljon magának szervert!
És Te mit csinálsz velük? Kitöltetsz valami tesztet? Vagy szerződést íratsz alá, hogy minden este jöjjön játszani, amennyiben nem így lesz, akkor élete végéig a rabszolgád lesz? Valamint a nőnemű rokonai/leszármazottjai 7 generáción keresztül?
Ez vicc volt, viszont tényleg nem értem, hogy miért gondolod jobbnak, ha Te személyesen adod meg a jelszót?! Vagy Te a többiektől jobban tudod megadni?
BÉKE! -
-
pisti88+
senior tag
válasz
Laraxior #18064 üzenetére
Hú de rottyon voltunk vazze
, elszoktam már a szesztő, ez a tequlia meg a sör átbaszós műfaj, a meleg pezsgőről nem is beszélve
!
Vicces lehetett neked reggel melózni mester
Ma már leszünk ha szero kell indíthatunk majd
Brumi: Muszály voltunk hazatérni volt téma barátnővel..., aztán meg a társaság 90%a annyira belassult hogy ...
, mellesleg Lara fater reggel melozott
Beowulf:Tequliárol még annyit hogy a pultos kislányok megköszönték a figyasztást -
feka007
veterán
válasz
Laraxior #18013 üzenetére
Szerinted meglehet beszélni ilyen csökött hülyével bármit is? Ha akkor nem szólok, akkor még most is a nyálát fröcsögtetné rám... Látod, hogy ennek ellenére megint ő kezdte el, nincs ebben semmi önuralom.
Oké, modiknak nem szólok, de csakis azok miatt, akik még nem rondítottak hozzá a topichoz, és szeretnének még idejárni, de amúgy megérdemelné, hogy belegyen zárva, máshol vezesse le a feszültségét, ne itt... -
nixx-21
őstag
válasz
Laraxior #17907 üzenetére
nekem 8megás netem van és mikor crysis18-al toltuk neki 60-as pingje(ugyan az a verzióju hamachi) volt msot feljött fatal error(aka DarthPeeter) az én szeromra 200-as ping(más hamachi verzsön) :S sztem nem egységes a hamachi és ezért nagyok a pingek
lényeg h MINDEKINEK 1.0.3.0-as hamachija legyen sztem ugy lejjebb megy.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest