Hirdetés
-
Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
ma Az Asus idei két csúcsmodellje szerezhető be 400 ezer alatt, a Zenfone 11 Ultra és a ROG Phone 8 is akciós még nagyjából két hétig.
-
Mozgásban az A Quiet Place: The Road Ahead
gp A PC-re és konzolokra érkező játék a hónap közepén debütál.
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
Ha bugosak a textúrák Ati vga alatt, szedd le a Crysis hotfixet, vagy installáld a legújabb ATI Catalyst meghajtóprogramot.
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Föld, 2019: Egy gigantikus meteor csap le a Földre.
Az észak-koreai kormány nyomban lezárja a szigetcsoportot, ahol a becsapódás történt, megtartva magának a meteorit rejtélyét. Az Egyesült Államok egy elit Delta Force egységet küld a helyszínre, hogy kivizsgálják a helyzetet és jelentést küldjenek a Pentagonnak. Miközben nő a feszültség az USA és Észak-Korea között, az aszteroida hirtelen kinyílik, és feltárul egy hatalmas, 2 km magasságú idegen űrhajó. A hajó elképesztő erőteret fejleszt, megfagyasztva a sziget jelentős részét, drasztikusan megváltoztatva a Föld időjárását. Megkezdődött a támadás bolygónk ellen.
A két ellenséges ország összefog, hogy megállítsa az idegeneket és megmentse az emberiséget. Az új szövetség nagy csatákban igyekszik megállítani a vérszomjas idegeneket. Gyorsan halványul a remény, miközben a játékosnak titkos egységet kell a buja trópusi őserdő szívébe vezetnie, hogy aztán vad, fagyott tájakon küzdve, majd az idegen hajó belsejében összecsapva az ellenséggel, eljussanak a végső, súlytalanságban vívott ütközetig.
LINKEK
hivatalos weboldal: [link]
incrysis.com: [link]
magyar crysis weboldal: [link]by feka007
by rolko
Tesztek futtatása:
Játék mappája\Bin32\Benchmark_CPU.bat
Játék mappája\Crysis SP Demo\Bin32\Benchmark_GPU.bat
A tesztek négyszer futnak le, az eredmények az alábbi helyen érhetőek el:
Játék mappája\Game/levels\island\Benchmark_CPU.log
Játék mappája\Game/levels\island\Benchmark_GPU.logDX10 Very High beállítás DX9 alá:
Ennek a file-nak a tartalmát be kell másolni a Játék mappája\Game\Config\CVarGroups mappába, az ott levő fájlok felülírásával.
Mindenki készítsen biztonsági másolatot!by Winner_hun
Betelt az előző topic itt a folytatás.
Crysis (Várható megjelenés nov. 13.) - Archívum I. - [link]üdv
[ Módosította: Bordoi ]
A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman
-
rolko
őstag
Új topic
-
keIdor
titán
Nahát! Ezt is megéltük!
Aztán innentől kezdve mindenki fogja vissza magát!¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
feka007
veterán
Vajon volt már olyan, hogy hónapokkal egy játék megjelenése előtt új topicot kellett nyitni neki?
-
Gyusz
őstag
A játék története már megváltozott, ugyanis dobták a meteoros sztorit, íme az új verzió: [link].
-
debut12
aktív tag
Nem is tudom...
És most akkor mi van azzal a sziklaszirttel ami a földbe ágyazódott. Vagy azt is kivették a játékból???
Különben is, a Hunter meg honnan a búsból mászik elő, mármint az eredeti sztoriban volt helye elférni a bazi nagy sziklában. Amúgy meg szerintem ez a történet sablonosabb. Életképesebb az a történet, hogy egy meteorit csapódik nekünk...A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
7600 GS
addikt
Ezen a gépen kb hogy futna a crysis?:
A64 X2 6000+,v 6400+
Asus EN 8800 GTX
2 GB Kingmax Mars DDR2 800 MHZ
Vista Home Premium
Pócza Zoli erre a kérdésemre még nem válaszolt. -
Vistaboy
veterán
Hát az eredeti jobb volt. Sokkal. Esetleg egy gigantikus űrhajót kellett volna Föld körüli pályán elképzelniük (Itt játszódott volna a végjáték), a ''meteor'' pedig egy leküldött ''kapszula'', egy felderítő-hajó. De így nyilván nem lett volna akkora hangsúly a sziget-tenger-fák, stb. ábrázolásán. Mert valljuk be, itt ezen van a hangsúly. A kinézeten. Mert ugye, ha az űrhajós sztorit rakták volna be, akkor a játék második fele az Anyahajón játszódott volna, ahol nincsenek növények, víz, ilyesmi, amivel megcsillogtathatják a Cry-Engine 2 erejét.
Mod 1.: Amúgy Üdv az új topiknak! Mostantól, ha Valaki OFF-ol, az tempban-t kap...
Mod 2.: 7600 GS: Az A64 kivételével megfelelő a konfigod a Crysis-nak...
[Szerkesztve]"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
feka007
veterán
Miért, a föld alatt nincs helye neki? Gondolom majd amolyan Világok harca módra tör elő a föld alól.
Amúgy a meteoritos verzió történetének a lényegét egy bevezetőmúvival az elején le is tudták volna, ezzel gyakorlatilag az egész sztori lényege ki ismerült volna, ez a B verzió sokkal jobb lehet, mert valószínűleg le kell menünk a föld alá a játék elején az ejtőernyőzés után, és azért sokkal jobb lesz, mintha egy pre-render videóval a játék elején letudták volna az egész történetet, a Far Crynak is ez volt a legnagyobb gyenge pontja, még szép, hogy megváltoztatják...
Úgyhogy nekem ez így sokkal ígéretesebbnek hangzik, lehet, hogy így papíron a meteoritos jobban hangzik, de ha belegondoltok, akkor ez sokkal jobb lesz így ahogyan leírtam...
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
Nem vagy egyedül, egy hsz-szel írtam feletted...
Szval remélem értitek miért gondolom jobbnak ezt a sztorit, a meteoritos verziót nem lehetett volna máshogy megvalósítani, csak egy videóval az elején, úgy meg enyhén mondva gagyi lett volna a történet... Így most viszont nagyobb beleélést biztosítottak a játékba, ebből a sztoriból sokkal izgalmasabbat fognak kihozni, mivel ''ingame'' történnek az események, és nem fullad ki agyatlan ferdeszeműek meg alien hentelésben a játékmenet
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Ezt csekkoljátok meg: [link]
Én még most is röhögök, pedig már vagy tíz perce néztem meg..."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
debut12
aktív tag
Hogyne lenne hely a föld alatt. De akkor mivel magyarázzák azt a nagy sziklát ami a földből kinőtt. Gyárilag adták a szigethez? Vagy azt kiveszik a játékból? Mivel érkeztek az idegenek, és mikor, és mivel fognak távozni? Mert elméletileg a vége az űrhajóban fog játszódni.
Az a gáz, készítettek egy játékot egy storyhoz, ez alapján folytatták a játékot, és valamelyik IQ bajnok kitalálta, hogy a befejezés előtt modosítsák az egészet. Mint mondtam, inkább a befejezésen agyalnának, mint sem a trailerek tömkelegén, meg a story megváltoztatásán.A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Vistaboy
veterán
Tudom hogy ez egy picit off, és nem is áll szándékomban elkezdeni megint, de találtam egy érdekes véleményt John Carmack-tól a DX10 kapcsán:
''Még a DX9-et sem tudtuk megfelelően kiaknázni és semmi olyan nincs a DX10-ben, ami miatt viszketne a tenyerem''
Akit érdekel, jött egy videó és egy pár kép a ''Rage'' nevű FPS-ből, ami az ID következő játéka lesz, és egyáltalán nem tartalmaz DX10-es kódot. De a grafika az brutál lesz: [link]
ON: Szerintem jobb lenne az általam előbb elmondott variációt alkalmazni a történetet illetően, csak az aszteroidát kellene egy űrhajóvá ''átrajzolniuk''. Ez a föld alól előbújós sztori nem igazán jön be Nekem..."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Gyusz
őstag
Nem értem mit van úgy kiakadva mindenki az új történet miatt. Nekem ugyan az első verzió tetszik, de szerintem úgyse lesz annyira fontos szerepe, ráadásul egyik sem túl eredeti.
-
1face
aktív tag
Azért a Vista ellenére lesz itt még 1-2 DX9-es szupergém!
...és ha már megint mindenki találgat, én sem hagyom ki: szerintem DX9-ben is ütős kis gém lesz ez!
MOD: szerintem az első hozzászólásnál inkább a tervezett borító képét kellene betenni, ha lehet: [link]
[Szerkesztve]A rossz tetteimet nem bánom, inkább a jókat bánom, amit rossz emberekkel tettem!
-
feka007
veterán
válasz Buldozer99 #39 üzenetére
rolko: mi azt már megbeszéltük, hogy nem OFF-oljuk tele ezt a topicot is, aki meg néha betéved ide, az általában a játékkal kapcsolatban ír -
Vistaboy
veterán
Most néztem meg egy érdekes videót, amiben meginterjúvolják Bernd Diemar-t. [link]
Július 15.-ei az interjú, mondjuk Én még nem láttam, elhangzik benne egy pár érdekes mondat:
- ''Anyone can play without God Mode.''
- ''We want to hit the quality-goal. We, Crytek and EA, We agreed, that We want the best game polished to Our satisfaction, Our ideal satisfaction, and We're working hard on finishing it.''
- ''A PC, which runs Far Cry on High End, that be able to run Crysis on Low End.''
Magyarul:
- Mindenki tud játszani Isten Mód nélkül is.
- A minőségi célunkat akarjuk elérni, Mi, a Crytek és az EA, egyetértettünk abban, hogy a legjobb játékot akarjuk. A Mi elégedettségünkig, a Mi ideális elégedettségünkig polírozzuk, és keményen fogunk dolgozni, hogy befejezzük.
- Egy olyan PC, ami a Far Cry-t High End-beállításokkal volt képes futtatni, a Crysis-t Low-End beállítással lesz képes futtatni.
[Szerkesztve]"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Találtam egy újabb interjút, Augusztus 3.-ai (tegnapelőtti), abból lehet hogy ki fog derülni egy pár részlet (15 perces): [link]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
És még egy kis érdekesség! [link]
64-bites Vista alatt játszanak a Crysis-al, a következő konfigon:
-Windows Vista 64 Bits Edition
-3 GByte Ram (bios incorrect configuration)
-Nvidia 8800 Ultra
-Intel Core2Duo 6420 @ 2.13GHz
Ehhez nincs mit hozzátenni."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Spirit
őstag
Mindenesetre a grafika szép, ráadásul látszik,hogy haladnak az optimalizálással is, mert érezhetően gyorsabban fut,mint akár csak 2 hónapja. A játékmenet meg egyszerűen fantasztikus. Kezdtem félni,mikor a faszi a háztetőkön ugrált, beütötte a tetőt, majd ugrált tovább..és senki nem vette el a trambulinját.
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- Nyugodtan hátradőlhetsz, a hardverek megvárnak
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Digitális Állampolgárság Program
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az év végén kivégzi a GeForce Experience-et az NVIDIA
- Google Pixel topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/256 (7 ciklus az aksiban)
- Apple Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / 60 nap Garancia
- CTO MacBook Pro 16" M1 Pro Chip 32 GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- Eladó bontott MacBook Air M1 (13")
- Bontatlan dobozos OnePlus Buds Pro 2 - Obsidian Black fülhallgató + Ajándék szilikon tok!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen