Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vanir

    veterán

    válasz IMIIKE1998 #42623 üzenetére

    Akkor most elárulok egy nagy titkot:
    Az egérpadon, vagy asztallapon, ha egyszer széltében végighúzod az egeret és úgy megvan egy teljes, 360°-os fordulat, akkor az már bőven de bőven elég. Úgy sem lesz olyan szituáció, amikor körbe kell fordulnod akár egyszer is 360°-ban, maximum ha FaZetemperr360xxdevirginatoryolonozoomot akarsz lőni, amire pedig valljuk be, hogy ez a játék nem való. :P

    Én a ló másik oldalán vagyok, 86 centin fordulom a 360°-ot, és teljesen jó így, mert tudok akkorát fordulni egy rántással, hogy ráforduljak akármilyen ellenfélre. Ehhez mondjuk kell hely az asztalon, meg kell egy értelmes méretű egérpad is. Minél kisebb a sensi, annál pontosabban rá tudod húzni fejre, de értelemszerűen ennek nem szabad a mozgékonyság rovására mennie.

    Próbáld ki, hogy leveszed a sensit akkorára, hogy azon a területen, ahol az egered mozog, csak egyszer tudj körbefordulni a játékban. Sokkal pontosabb leszel (persze kelleni fog néhány óra játék, hogy beleszokj). A prok sem véletlenül játszanak átlagolva nézve 45 cm/360-on.

    Ebben mellesleg van egy nagyon nagy adag személyes tapasztalat is, az első lanomon 2011-ben mégúgy 8-10 cm / 360-on játszottam, azóta ez majdnem a kilencszeresére nőtt, a célzási képességeim pedig értelemszerűen jobbak lettek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák