- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibaimp
nagyúr
Ezek szerint mégis csak megszokás kérdése, bár, mint írtam, én évek alatt sem tudtam megszokni, pedig itt is van rés: Roccat Isku. Mondjuk pár év alatt tönkrement, nagyon időm, se volt megszokni (bizonyos gombok egyszerűen nem működtek egyszer csak, minden előjel nélkül), konkrétan egy fos ez a márka és a bill. is, de akkor még nem tudtam...
-
tibaimp
nagyúr
Egyszer volt olyan billentyűzetem, ahol a bal kéz felőli oldalon volt még egy makrózható gombsor, soha többet, állandóan félre gépeltem, nem tudtam megszokni évek alatt sem, majd a bill tönkrement, így ki lett szanálva...
-
flexxx2
őstag
Ez a moduláris dark mount, hogy ez másnak miért nem jut eszébe, csak a makrógomb modult elfelejtették ezek is, meg gondolom horror ára lesz.
-
Acélfarkas
őstag
válasz
oettinger01 #1 üzenetére
Erős iróniát érzek a szavaid mögött.
A Dark Mount ennek ellenére tetszetős. -
oettinger01
őstag
Nagyon igényes a Dark Mount, jól teszik hogy egyből egy csúcs kategóriás klaviatúrával indítanak a számukra még új piacon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ford topik
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Arctic liquid freezer 360 II ARGB Black AM4, AM5-ös CPU-khoz!
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- Medion ház
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest