Új hozzászólás Aktív témák
-
tamasfurton
csendes tag
válasz
blasko92 #703 üzenetére
Kedves Blasko92.
Olvasgattam a hozzászólásaidat. Ahogy látom Te is pécsi vagy (vagy legalábbis valahonnan a környékből).
Igen jól ismered a helyzetünket is (Zipi, Hauni) sőt szerintem azt is tudod én ki vagyok (kivagyokNem tisztem megvédeni pro/kontra semelyik képzést sem (sem iskolarendszerűt, sem tanfolyamit), de néhány dolgot tegyünk tisztába.
1: 497 órában (amelyet nem mi szabunk meg, hanem a tanfolyamszervező) elég nehéz mindent belezsúfolni (bár a hallgatók valójában több órát kapnak, de ez más tészta), s ismerve az előképzettséget, elég változatos szintekre lehet/s tudunk eljutni (képzettségbeli szintre gondolj).
2: Egy cnc forgácsoló szakmunkásnak ELSŐSORBAN (és most itt az szvkre gondolok) a gépkezelés a feladata, a sorozatgyártás biztosítása, korrekciózás, ellenőrzés, mérés, gépüzemeltetés. Persze nem vonom kétségbe azokat az állításokat, amit mondasz, de vegyük azt figyelembe, hogy "laborkörülményekből" esnek be a munkahelyre, (s biztos nekem is újdonság lenne a ti körülményetek), s az újdonság sokmindent tud szülni.
3: Kezdve az előzetes tudástól, a minimális óraszám/maximalizált tudásszerzésig arelatív kevés gyakorlatig /alapokig tudunk eljutni, elsősorban a biztonságos gépüzemeltetésre gondolok, a beavatkozási képességre, stb/ ennyit lehet kihozni belőlük.A környék vállalkozásai, BETANÍTÁS,és kinevelés után /mivel minimális képzettséggel már rendelkeznek, akár a nappalisok, akár a tanfolyami hallgatók/ előszeretettel alkalmazzák AZOKAT? AKIK KÉPESEK TANULNI ÉS FEJLŐDNI.
Annak pedig külön örülnék, ha észrevételed, véleményed, javaslatod eljuttatnád hozzám,tudva, hogy mit és hogyan csináljunk másképp, mire helyezzük a hangsúlyt, stb stb.
Barátsággal:
FT
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest