- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
válasz
Predator2 #797 üzenetére
Mindegyik mikronra pontosan képes dolgozni, még a 30 éves csepel gépek is. Max nem elsőre, csak ki kell ismerni
egy vadi új gép ugyan úgy képes pár századot szórni, amíg nem melegszik be. Jé, én esztergára meg marógépre gondolok
Meg ugye mikronra pontosan csak nagyon kényes alkatrészeknél kellenek, pl. autó-vagy repülőgépalkatrészek.De a köszörűk az megint más világ, a régebbi gépekkel is ugyan olyan pontosan lehet dolgozni, hisz erre találták ki őket.
Vezérlőből meg ugye mindenki másra esküszik. A fanuc mellett az nct szerintem ugyan úgy jó, igaz vannak hibái. A többivel én személy szerint nem találkoztam, a mazatrolt meg letagadom
azt soha
-
kpityu2
addikt
válasz
Predator2 #672 üzenetére
Vagy beetették, hogy más gépen nem lehet. Esetleg ilyen gépen sikerült a neki kellő minőséget hozni, nem keresi az okokat, hanem ehhez ragaszkodik.
Van benne ráció, megvan a kidolgozott gyártástechnológia, nem akar újabb tesztszériákkal bajlódni. Persze ilyenkor a gyártónak is biztosítékot kell kapni a folyamatos megrendelésre, amit ha a felrúgnak, érvényesítheti a kárigényét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest