Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Hunmugli

  aktív tag

  Nem tudom mi a bajotok :DDD Ha nem sikerül, akkor annak két oka lehet:
  -erősebb ellenfelet dob be a gép (általában csak 2-3x, de velem már volt h 8x egymás után eggyel nagyobb szintűt kaptam). Ilyenkor süllyedjetek le/tegyétek el holnapra a játékot
  -rossz decket használtok. Az nagyon idegesítő tud lenni, ha pont olyan kártyái vannak a másiknak, ami ellen nem lehet a sajátokkal jól védekezni. Szerencse kérdése, ha sokat vesztek, majd másnap folytatom :D Vagy soha ;]

  Egyébként az Eren Yeager féle deckeket tudom ajánlani. 8as szintű és aréna 8ban van... Ami nekem beválik: golemes sereg wizivel és hoggal (a többi az íjász goblin nyíl és tombstone), valamint a "hogos sereg". Ennek az a lényege, hogy nagyon olcsó. A pusholó egység a hog, ezenfelül alap a zap, a tűzgolyó, a goblinok, íjász, és bomber is. (Alias se epic, se legendary :C 2000ig jól működik. Nem árt, ha 5-ös hogotok van :) ) A bomber nagyon jó pédául a barbárok ellen, a zap+tűzgolyó pedig leszedi a wiziket és a muskétásokat is. Nincs nyíl, de a minionok ellen egy jól irányzott zap/íjász is megteszi. Ez a deck arra alapoz, hogy olcsó, így mindig tudsz védekezni, max 3 elixir.

  A zap önmagában is nagyon hasznos, a spear goblinst leszedi+egy másodpercre sokkolja az épületeket/egységeket.

  Támadásnál pedig a hogot kell előreküldeni, mögé pedig kicsi olcsó béna sok egységet (főleg sima goblin,bomber, íjász/spear goblins) lerakni. A golemes seregnél a golem megy előre, a többi mögé, bár azt nehezebb használni. Remélem segíthettem valakinek, elvégre ha nekem bevált, másnak is be kéne...

  Üdv, Balazs23 a DarkFoxes(igen a bigyusz lemaradt a végéről)-ból

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Az Eren Yeager féle decket decket meg lehet nézni a klánjában: Darkfoxes (a 2. magyar klán, nem kell a keresőt használni :) ). Ezenfelül a top 100 magyar játékosokból amennyire láttam, a hetes szintűek is mind ezt használják, apróbb módosításokkal. A lényeg:
  -mindenek előtt hog,
  -2 fajta goblin,
  -zap és tűzgolyó
  -ágyú
  -íjász
  -valkri (ha nincs, knight. Giant túl drága :( )

  Nem nehéz használni, de leírok azért pár tapasztalatot:
  -az ágyút csak akkor kell letenni, ha szükség van rá, mert fél percig él.
  -zap nagyon hasznos azonos szintű goblinok ellen, valamint sokkolja az épületeket.
  -zap és fireball együtt hatékonyan szed ki magas szintű muskétást (3at is :D ) vagy wizit
  -minionhorda ellen egy zap/íjász elég, nem kell fireballt használni. Egyet ugyan beleütnek a toronyba zappel, de 3 elixir előnyt biztosít - elegendő egy kisebb pushhoz.
  -barbárok ellen valkűr/tűzgolyó (vagy ha lenne, bomber. Az a legjobb)

  A lényeg: a nagy pushokat jól ki kell védeni, a kisebbekkel nem lesz gond, hiszen a sereg olcsó. Golem és pekka ellen gyakorolni kell. Támadás: minél több egységgel, egy vagy két oldalon (elterelés). Ha van elixir valkűrre, az menjen előre, egyébként a hog. Sima goblins rengeteg sebzést tud bevinni, a többi csak védeni van. Zap hasznos sokkolni.

  Btw a sereg tetszés szerint módosítható, van aki pl íjász helyett (ice) wizardot visz. Használjátok egészséggel a paklit :)

  Szerk.: zap helyett... Ha van, freeze, egyébként bármit betehetsz, ezekből pár: minionok, bomber, goblin hordó, elixir collector, tombstone/egybe kerülő csontik. Mind jó :)

  [ Szerkesztve ]

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Szerintem az utóbbi nincs így. Nekem olyan is volt, hogy leállítottam a keresést, aztán egy másodperc múlva a "bázisból" bedobott a csatába.. Lehet, hogy neki is hasonlók miatt hamarabb jelenik meg a csata, így hamarabb kezdhet. Szerintem.

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Szia! Nem tudom, mi okozhatja a problémád. Ha biztos vagy benne, hogy elmentetted a faludat, akkor megpróbálhatod újratenni a CR-t, vagy törölni a cache-t/alk. adatokat. Ha még ekkor sem javul, akkor a neten vannak ilyen "alkalmazásverzió-gyűjtő" honlapok. Nekem a v1.3.2 van fent, ha neked más, akkor lehet, hogy az a baj. Na persze nem is S6 Edge-ről tolom, szép is lenne :DDD

  Hangsúlyozom: ha nem vagy biztos benne, hogy elmentetted a falud, akkor ne csináld meg a fenti lépéseket. Másik telefonról teszteld le. Ha nem tudod mi ez/hogyan kell, akkor kérdezz. Sok szerencsét! :)

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Ha a karaktered vissza tudod állítani másik telefonon, gmailt/google+t használva, akkor semmi gáz sincs. Ha nem, akkor rip:
  -nem mentetted el/nem arra a címre, amire akartad,
  -írhatsz a supportnak, ha akarod látni a karaktered.

  Ha betölt, akkor nyugodtan kísérletezgess a Samsungoddal.

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Akkor el van mentve, lehet kíséretezgetni. Nem olyan könnyű felhőből törölni a karaktert. De gondolom, mostanra már megoldódott a problémád. Ha máshogy nem, akkor azon eszközön, amin tesztelted a mentést.

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Gondoltam megosztok pár tapasztalatot:

  -a kártyák még csak-csak jönnek, de rengeteg van, amiből aktívan csak 8-at használ az ember. Ennek ellenére nem lehet túl sokat kapni egyszerre. Viszont! A pénz szerintem iszonyatosan lassan gyűlik. Most már kb 25k értékben tudok lapokat fejleszteni, és ahogy egyre közelebb kerülök a magasabb szintű commonokhoz, ez az összeg egyre csak nő... Márpedig néha más taktikákat is kipróbálnék élesben, de emiatt (gem nélkül) nincsen rá lehetőségem. Vagyis még a türelmes játékos is gemköltésre (vásárlásra :U ) van sarkalva az aranyhiány miatt.

  -a hármas lufi nagyon OP (overpowered.) Hogos-lufis-rakétás deckkel vagyok 2600+on. Az az előnye ,hogy 2 trooppal is tudok pusht indítani, amiből az egyikat nem tudja kivédekezni - optimális esetben - az ellenfél. Illetve a védekezés miatt - optimális esetben - nem tud támadni sem.

  -a hetes szintű rakéta egyből megöli az egyes sparkyt, és még a toronyba is sebez 493-at, ami nagyon megéri. Wizardra/muskétásra/ice wizire/elixir collectorra + toronyra is lehet dobni. Illetve ha meccs közben nem lett használva, overtime-nál nagyon jól jöhet. Lehet, hogy engem gyakran elvernek, de soha nem sebez már sparky a tornyaimba... (Hatos rocket+zap kiszedi az egyes sparkyt, hetes rocket+zap a kettest is. Hetes rocket önmagában szedi az egyes sparkyt.)

  Egyszer sem vettem még gemet, nincs legendarym, csak régóta játszok, és igyekszem mindig ládát nyitni.

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  2500 környékén kb ugyanolyan erős lapokat látok, mint mondjuk 1900-on (egy másik karakterrel), csak fent még tudják is őket használni. Egyáltalán nem lehet könnyű dolga egy "kezdőnek". Kíváncsi vagyok én meddig bírom törlés nélkül...

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Odavissza vernálek el :D Rakétát dobok rá, összetörik a sparky, aztán te dobod a sírós arcot ;]

  no offense

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Royal giantot lövi a torony... Csak nagyon messze áll, de hatókörön belül. Próbáld ki friendly battle-ben :)

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Ezt jól látod és nagyon-nagyon bosszant is, ugyanis én használok infernót többek között a lava hundos, gólemes és giantos deckek miatt..

  Viszont, ha túl korán rakom le, akkor megáll előtte a royal giant, és leszedi :(((

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Éppen 3 perce jutottam fel legendary arénába legendary kártya nélkül :)) :C

  És az a különleges ajánlat átváltozott 1200gem+100k coins+legendary chestté (nem SMC...). Sajnos 4 óra múlva vége, illetve most nincs lehetőségem megvenni, valamint megfogadtam, hogy erre a játékra nem költök, de nagyon vonzó kis ajánlat :)

  A régi infernó+ballon+hog+rakéta+zap+minion+goblin+fire spirit kombóval mentem fel, nagy mázlim volt, mert 2900 felett kb egy huzamba adott be olyan deckeket, amiket könnyen levertem. Egyébként kipróbáltam a 3 muskétás lapot, nekem nagyon tetszik, de sajnos még csak hetes szintű, így szórakozáson kívül másra nem tudom használni (2850 felett). De nagyon tetszik, majd kipróbálom később is.

  A frissítés tetszik, bár érdekes módon néha laggol a telóm :F különösen ha az ellenség támad minerrel/mini pekkával: mutatja, hogy az egység lerakódik, de utána 1-2 másodpercig nem változik a képernyő (ennél pontosabban nem igazán tudom leírni a jelenséget.) Más is tapasztalt hasonlókat? (Xiaomi redmi note 4g, 2 Gb ram+4@1,6 Ghz - nem kéne laggolnia...)

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Meglehetősen ideges vagyok, mert a 2. helyen voltam, de láttam, hogy folyik egy csata, ami ha "rosszul sül el", a 3. helyre röpít. Na mondom, rányomok a battle gombra, és teszek érte, hogy ez ne következzen be.

  Utolsó 20 másodpercben bedobott egy ellenfelet, akitől kikaptam.... És a másik csata jól sült el... Úgyhogy az 5. helyen zártam.

  Érdekes volt, hogy csak legendarykkal tudtak elverni. (Legalábbis úgy emlékszem. Nekem egy sincs :W )(De emellett magasabb kupaszámon is volt a többség.)

  /Balazs23 a DarkFoxes^ból/

  De jó kis torna volt, köszönjük :))

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Köszi :)

  Talán majd legközelebb, pár legendaryval ;]
  Te kicsit jobb voltál :K

  Meglehetősen kevesen voltunk :N

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Megtört a jég! Kaptam egy minert (első legendarym!).

  Sajnos nehéz jó decket alapozni rá... Végül egy challangeből ellestem egyet, és a sparkyt kicseréltem a wizardra (nagyon erős kártya, a minyonok ellensége.) (Majd valamikor elárulom a decket is :) sajnos annyira nem jó, mint az előző, ezért azt használom még.)

  Volt egy klántournament tegnap - megtekinthető zsomac csatornáján, ha valakit nagyon érdekel -, ott ötödik lettem. Két dolgot sikerült megállapítanom:
  -nagyon kicsik a tournament jutalmak, ezt nem kellett volna csökkenteni,
  -vannak nagyon erős lapok :D de tényleg, van, ami gyakran feltűnik "erős" deckekben. Ezek szerintem: zap, fire & ice spirit, goblins, minion(horde), giant, hog, (three)musketeer, wizard, valkyrie, minipekka, elixir collector, inferno, bombtower, poison, bowler, guards(!), lumberjack, princess, icewizard.

  Ezeket kicsit erősebbnek érzem a többinél, vagy legalábbis több szituációban jobb lapok, mint amiket nem soroltam fel - és nem utolsó sorban többször vesztettem ellenük. Nyilván ezek népszerű lapok is, de nem ok nélkül azok.

  Majd a nyertes deckjét és kirakom ide, mert toronymagasan nyert, és a tournament caphez képest sem volt maxos jó néhány lapja. Egyébként egy giant-ballon decket használt az illető, csak ballon helyett bowlerrel. És majdnem minden lapja a fentiekből került ki. (Az illető egyébként arber a darkfoxes^ból.)

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Ellestem egy decket, amiben miner is volt, meg sparky is. Nekem csak minerem volt, a sparky helyett meg a wizit tettem be :)

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Ios vagy Android?

  Ha az utóbbi, akkor nem lesz nehéz dolgod. Nem értem, hogy miért nem engedte letölteni. Google play áruházból?

  Nekem az 1.5.0 van fent, az a legújabb tudtommal. Próbáld meg apkból mondjuk innen, innen, vagy innen.
  Hacket vagy ilyesmit ne próbálj, mert nem fog működni.

  Vagy jelentkezz be másik emailcímmel google playbe. Jó játékot!

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Nincs mit. De szólj neki, hogy ha ideges, ne vágja földhöz a játékot :D

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Gratula a 4k-hoz :Y

  Nekem még sokáig fog tartani :N

  Sajnos a skeli horda, és a villám használók száma nőtt, így le kell tennem a 3 muskétás használatáról. Pont mire kihúztam nyolcasra, bejött ez a hülye frissítés. Szerencsére azonban a régi hogos deckem még most is működik, jól elleszek vele 3100 környékén.

  Poisonnal nem találkoztam azóta, giantos deckből pedig csak nagyon kevéssel. Lehet hogy ez azt jelenti, hogy túlságosan le lettek gyengítve :(

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Igen, van egy tombstone-lavahund-villám deck, és van egy ugyanilyen, csak lava helyett gianttal és bowlerrel.

  Én tv royalban láttam mindkettőt, kétszer egymás alatt csatázott ugyanez a két deck. (!) Külön játékosokkal. Egyszer az egyik nyert, egyszer a másik.

  corvette:

  Én úgy gondolom, hogy a 3 muskétás továbbra is nagyon jó, csak sajnos a log nagyon sokat sebez belé :(((
  Éppen ezért most a hogos deckem használom, de bármelyik esik ki a kettő közül egy esetleges nerf miatt, ott a másik :)

  [ Szerkesztve ]

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Sajnos csak átfutottam a hozzászólásokat, mert a PH! Figyelő valamiért nem jelzett semmit :((( De ez a mondatod felkeltette a figyelmem:

  zsinórban 12 inferno toweres deck után kaptam kettőt amiben nem volt.. újabb nerf gyanús szerintem..túl nagy előnyt biztosít.

  Nyugi, ez így nem igaz. Gólem ellen túl nagy előnyt biztosít, de pl lavahund ellen jóval kevesebbet ér. Ráadásul nagyon sok múlik az egyes emberek játékstílusán is... Volt már, hogy olyan jól használta az infernót, hogy a hogos ballonos deckemmel a tornyába nem tudtam beleütni az ellenfélnek. De ha például rossz helyre teszi, vagy rápottyant a ballon, akkor csak betámadok a túloldalon.

  Egyébként sajnos most visszaestem a deckemmel, két hete voltam 3400on is, tegnap pedig pár meccs erejéig aréna 8ba kerültem :O

  És még valami: engem mostanában a mega minion idegesít nagyon. Ha van valakinél ez a megamini+villám+tomstone+[tank] deck, akkor nagyon ideges vagyok. A megaminion nagyon lassú és még erős is, úgyhogy a tornyot és az infernót is hamar leszedi... (főleg ha már a második is lent van, nekem annyi...)

  De bizonyos helyzetekben az infernó tényleg meccs-eldöntő lehet, ám képes "rosszkor jönni", ami kb kiegyenlíti az esélyeket. (...) Viszont te sem írtad azt, hogy a 12ből hányat vesztettél, főleg a villámos csere után. (Gyanítom 50% körül, bár ez inkább csak ilyen ezo tv-s jóslás :) )

  [ Szerkesztve ]

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Igazad van, lava hundnál pl én is a legszélére rakom az infernót, mint az ellenfél a lavát, és igyekszem a túloldalt betámadni.

  Egyébként néha nagyon az az érzésem van, hogy szándékosan adnak olyan deckeket, amilyeneket.. :((( Persze ilyenkor felmerül a kérdés, hogy az ellenfél szempontjából véletlenül engem sorsolt össze vele, vagy ezzel is célja volt a rendszernek. (Például ha 3 meccset nyerek gólemmel, akkor azért ad infernós decket, hogy veszítsek? És az infernós ellenséget nézve: ő sokat veszített, és ezért kap engem, vagy teljesen mindegy, csak legyen infernója és 50 kupán belül legyen?...)

  Abban is igazad van, hogy erős az infernó. De minden decknek megvan a maga counterje, úgyhogy azért, mert gólemezel, még nem fogják nerfelni az infernót. Pláne hogy nemrég volt egy 6%-os hitpoint nerfje...

  Az a taktika nem jön be, hogy barbar/guards/minion horde/skeleton army közül valamit ráraksz/gólem elé raksz/másik oldalon beküldöd az infernóra? /Magyar nyelv szépségei, nos nem a több alany és több állítmány egyidejű egyeztetéséhez van a magyar nyelv. Vagy simán csak este van./

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Ma csoda történt... Reggel gold chestből megkaptam a sparkyt :Y
  Kb egy órája pedig legendary chest :Y
  És tudom, hogy ez nem csoda, de utána persze epic chestet is nyertem :Y (Egymás után jön a kettő, betették őket is a 240 ládás ciklusba állítólag :) )

  Remélem hogy a legendary chestben ice wizi/lumber/graveyard... Igazából mindegy, csak valami új legyen benne :) (Azaz ne miner vagy sparky)

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Én is szép számmal kapok bizonyos commonokból. Az ice spiritet és az arrowst persze utálom, így azok mindig feltűnnek. Egyébként mortárból, bomberből és spear goblinsból van nekem a legtöbb, mert azok mindegyike lehetne már 11es. Csak hát az a 20k pénz az nagyon sok kedves supercell :O :(((

  Kikísérleteztem egy új decket (figyelem graveyardot tartalmaz), amivel a double elixires challangeban 2*12-t mentem (kb 5 próbából), most pedig 3200on vagyok vele. Sajnos a régi hogos deckem kezd csődöt mondani. A sparkyt pedig nem szeretem, mert kb sose amiatt nyerek, ha az van bent, hanem a giant-wizard miatt.
  A deck:
  -zap (10) (ha lenne logom, nagy eséllyel akkor se változna a zap :) )
  -fireball (7)
  -megaminion (7)
  -wizard (7)
  -skeleton horde (3 de egy híján 4)
  -mini pekka (ha lenne lumberem persze az lenne itt) (7)
  -golem (4)
  -graveyard (1)

  A taktika kb annyi hogy a gólemet lerakom és ha mással nem, graveyarddal leszedem az ellen tornyát. Minipekka inkább védésre van, egyébként okosan kell használni a lapokat - na persze hol nem-, mert a golem nagyon drága, önmagában pedig nem sokat ér.

  És megjelent a lightning-tombstone-giant/lavahund deckek mellé ezeknek a gólemes változata. Kétszer el is vertek vele :N Íjász és baby sari van benne, persze ha valaki nem tudja használni annak nem is fog működni.

  A fenti deckhez ha jól emlékszem egy itteni hozzászólás adta az ötletet, miszerint RG+graveyard a nyerő. Szerintem csak az ellenfélnek :D
  Jó sparkys decket tud valaki? (miner, sparky, graveyard van meg legendekből)
  Tornádós tapasztalatok? Kicsit keveslem a 3 mpt...

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Ma eddig min 5 ládából kaptam elit barbit, nagyon zavart... :(((

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Ehhez gyakran az is kell, hogy jó lapjárása legyen az enemynek. Ha például a 8. lap a hund akkor 1 perc is simán elmehet, amíg csak tököl, hogy meglegyen a támadósereg. Persze akinek van ice golem meg ice spirit az gyorsan mehet támadni :D

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Egyszerű a képlet: ha a minionhorda szintje x, akkor az őt egyből hatástalanító zap szintje x+2 :)
  x--->x+2 :DDD

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Még 200 elite barbár és lehet tizes az elite barbárom. Szóval szerintem adja az új kártyákat, csak pont a rosszakat. Hogot/rgt pl nagyon keveset kapok (egyiket sem használom, de mindkettő tervben van.)

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Igen! Elite barbárt nagyon erősítik. Már csak 112 kell és lehet tizes, legkésőbb 2 nap és megvan :) és :(( :(((
  A többi erősítésnek is örülök, mert szeretem azokat a lapokat, bár most csak a wizardot használom közülük. Talán most elszálltak néhány helyen a balanceban, úgy érzem, de sebaj :DDD

  [ Szerkesztve ]

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Sziasztok, megjelent az electro wizard challange. 5 nap múlva lesz elérhető. Forrás: játék: challange fül.

  Lényege: bármilyen kártyákat ki lehet választani. Olyat is, ami nincs meg. 100 gemes challangeval ér fel, ami a jutalmat illeti. És ha 12-t nyersz, megkapod az electro wizardot is :D

  Személy szerint én egy meglévő deckemet fogom használni, bár kicsit izgulok, mert nincs benne inferno. És hogos csipegetős [az a jó köcsög fajta] ellen nem véd annyira.

  Ti mivel mentek? Esetleg megosztanátok egy jó decket jó sok legendaryval? :D

  Ha jól emlékszem, az electro wizardot kiszedi a hetes fireball, ezt ki fogom használni. És vigyázni kell a spawn damageval. Amit gondolom lerakáskor ad ki magából, de ebben nem vagyok biztos. Ötletek?

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Na mi lassan a 250-es clan chestet töltjük tele. Ha hamarabb kész az össze (állítólag van maximum), akkor hamarabb kivehető a jutalom?

  Más: egy videó arra ösztönzött, hogy megszámoljam a ládákat. Van olyan, amit kihagytam?:
  -wooden
  -silver
  -gold
  -giant
  -magical
  -super magical
  -legendary
  -epic
  -free
  -crown
  -tournament
  -challange
  -clan-crown-chest (ccc? :DD )

  Különböző méretű tour és chall chesteket nem számítva. Valaki az írta, 14 van, de szerintem csak akkor, ha a kicsi és a nagy challanget szétszedjük.

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Tízes szinten már nagyon erős... Egy a baj vele: skeleton army nagyon jól kivédi... Minion horda még okés, az legalább drága :D

  Giantot, RG-t mint a villám szétkapja. Kedvencem giant skeleton ellen: olyan gyors hogy kikerüli a bombát, főleg, ha a "jó irányból" tesszük*. Gólem ellen olyan mint a skeli army, csak log és zap nem szedi le. Ha nem rak rá semmit az enemy, ketten leszedik a tornyot. Ezért fosok tőle, és ezért fogom használni electro wizi challangen, mielőtt nerfelik :D

  Egyébként freeze-vel is lehet használni, nagyon jól, csak nekem sosem jött össze. De kétszer elvertek így. Mondjuk a freeze az egyik legjobb lap, csak nagyon ritkán lehet jól használni.

  Szal ja, confirmed: brutál erős egy lap.

  *Láttam egy jó kis védekezős taktikát: giant skeleton+clone. 1800+ dmg 9 elixirért... Csak a tankokat nem kapja szét (pekka, golem, lava, giant.)Emlékeim szerint döntetlent toltam ilyen pakli ellen. Meglepő volt, az biztos :)

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Na mentem 3 kört és 5ig jutottam maximum... Olyan profikat ad be.... (ewizi challange)

  De mentem közben 2t grand challangen, ott most nincs annyi profi. 8ig meg 10ig jutottam, ha jól emlékszem. Nekem megérte.

  Illetve a legkönnyebb most a classic challange. Tegnap kétszer mentem 12 wint, ma pedig egyszer 10et. Kétszer is akkora mázlija volt az ellenfélnek, hogy az nem igaz... De 10 classic az gyakorlatilag ugyanannyi pénzt hoz, mint egy grand, csak sokkal több idő. Cserébe könnyebb. Nem fogok unatkozni így karácsony táján sem, csak el ne fogyjon a gemem és vége ne legyen az ewizi challangenak ;]

  Én ezzel a deckkel tolom, 3500 körül vagyok vele. Classicon is ezzel megyek:
  torony: 11
  elit barbar: 10
  zap: 10
  rocket: 8
  musketeer: 7
  ice golem: 7
  mega minion: 7
  tombstone: 7*
  guards: 4**

  *Korábban sütővel toltam, de a tombstone remekül countereli az ellenfél sütőjét, és hog ellen is sokkal jobb.
  **Valaki írta itt, hogy jobb mint a skeleton army. Nos ez igaz, nem lehet lezappolni, lelogozni vagy lenyilazni. Graveyard ellen is nagyon jó, minipekkát is megfogja. Sparky és ellenséges muskétás ellen is kiválóan teljesít.

  A decket chief pat hogos deckjére alapoztam, csak mostanában nem szeretem a hogot. A sütő jó lett volna, de még jobb a tombstone. A taktika lényege: minden lap védekezésre van, kivéve a
  -rocket: finishernek
  -elit barbi: mindenképpen úgy kell lerakni, hogy támadjon. Előtte leszedhet egy hogot/valamit, csak aztán meg kell támogatni, főleg zappel (skeli army ellen)
  opcionálisan:
  -muskétás+ice gólem azért erős kombináció. A muskétás védekezésre van, és hát nagyon erős...

  Nekem bevált, azt nem tagadom, hogy rá kell hangolódni, de szerintem ilyen erősségű lapokkal szép kis teljesítmény a 3500 :)

  Amúgy nagyon idegesítő, hogy egy hog ütés+log leszedi a tombstonet, sőt a log pont leszedi az összes kiáramló csontit is :(

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Most gyűjtök a 11esre, az 1000 kártya már megvan, de ma elköltöttem a lóvé egy részét egy epic chestre, így kell még 3k :)

  De vannak lapok amikkel pofátlanul jól ki lehet védeni. Különösen barbárokkal (főleg ha nincs zap az Ebarbosnál) és 12-13as bomberrel :D

  De a tombstone+ice golem+guards kombóm is jó. Igazából bármit rá lehet rakni, de a giant skeleton nem jó erre a célra :D

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Bár az lenne a legjobb, ha ezek privátba mennének. De amíg ilyen kevesen vagyunk, a topik így-is úgy-is átlátható marad, szóval csak akkor csináld ezt, ha erődből kitelik :)

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  A héten kaptam egy SMC-t /kivételesen nem a SIMA magical chestre gondolok :DD /, de nem volt benne lego.

  Erre tegnap kapok egy másik[fajta] smc-t, és ma e-wizit nyitottam belőle :Y

  És az a vicc, hogy nem tudom rendesen használni, mert nem illik bele egyik deckembe sem :W Egyre inkább elfogadom azt a nézetet, miszerint a sok legendary kombinálása nem vezet sehová. Ha megnézzük, néha már hármat sem könnyű összepakolni....

  Jelenleg ezek vannak meg, mindegyik egyes szinten: sparky, miner, graveyard, electro wizard. Jelenleg a régi golem-yardos deckemmel tolom, csak a megaminiont cseréltem sima minionra. /Az elit barbárosokkal már nincs baj, mert már nincsenek :D /

  Hihetetlen, 2 hónap alatt kb 800 kupát szereztem vele, és átlag 0,5 szintet húztam a kártyáimra. (Zap+wizi+mpekka+skeli army, fireball pedig gyujtes alatt)

  Ti nem tapasztaltatok hasonló gondokat a legendarykkal? Szerintem egy kicsit túl "speciális" kártyák...

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Nektek nincs olyan, hogy nem találja a wifit a játék? Arra gondolok, hogy induláskor néha kiírja, hogy no internet connection, és csak 50%ig tölt be. De az értesítési sáv szerint van wifi, és bármely másik app szerint. Egyszer kétszer újratöltöm a CR-t, és már ott is van, de mindenképpen bosszantó. [Nem try again, hanem kilövöm a memóriából és ismét elindítom. Nem tudom, az első opció is elég lenne-e, de a második 100%ban megteszi.]

  Egyébként én is beléptem a Rocket league klánba, Balazs23 néven. Előzőben nem jött jól a crown, és csak elderig jutottam [végig ott voltam eddig, nem kicsit bosszantott a dolog :) ]. Mellesleg eldert is csak azért kaptam, mert az egyik co kilépett és új klánt alapított. A csapat fele követte. Azóta egyik klánban sem volt maxos a chest :W De higgyétek el, egyáltalán nem volt ez így jó, ha valaki nem érti, miért bosszant ez az elder dolog, annak kifejtem bővebben :)) [De alapvetően türelmes vagyok nagyon, nyugi.]

  Level 11, 3700-4100 trofi, 30k donations, 2300 nyert csata, nem lesz velem baj. [ :DDD ]

  [ Szerkesztve ]

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Nem, mint mondtam, a CR veszti el a jelet. Bármi másra váltok/bármely másik eszközön azonnal van wifi. Ezt egyszerűen nem tudom hova tenni :F

  Olvastam a klánbibliát. Nem szokott bajom lenni a normális klánokkal, ahol a vezetőségnek tagja min egy olyan személy, aki:
  -felnőtt
  -nem ismeri cocos előéletem :DDD

  Nem célozgatás akar ez lenni, csak felettébb idegesített előző esetben. (Már többszörösen is promotoltam volna magam :D :N ) Bánjatok velem úgy, mint a többiekkel. [Ez úgy érzem, nem fog megtörténni, mert szándékosan nem lehet valakivel nem kivételezettként bánni.] Amíg van maxos chest+alapfeltételek, én maradok, szándékaim komolyak.

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Van egy olyan pont is az élet, a sebzés meg stb mellett, hogy "count". Pl nézd meg a barbárokat (barbikat): count x4. Ez azt jelenti, hogy minden felsorolt adat egy barbárra vonatkozik, és amikor lerakod a kártyát, akkor 4 darab egyforma erős barbár lesz a pályán a statokkal.

  Igen, ez biztos. Ha nem hiszed, nézd pl a minionokat: egy 9es minion 3 lövés egy 9es toronynak. 3 minion van egy "csomagban" (egy minion kártya 3 db miniont spawnol.) Ha az adatok az egész csoportra vonatkoznának, akkor 3 lövés lenne összesen (mindegyikbe egy). De egy darab minion tulajdonságai vannak feltüntetve az adatlapon, így a teljes csoport 9 lövés a toronynak (3*3).

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Játékon belül ír a SC néhány gondolatot a változtatásokról. Azzal indokolják a 3-->4et, hogy azóta bejött a szintén 1 elixírbe kerülő ice spirit, ami szintén nagyon hatékony, és kiszorította a skeliket. Most szeretnék, ha változatos deckek lennének játékban.

  Amúgy a dark prince használatán gondolkozok... Már megvan az elegendő a level5höz. Kb 10%kal erősödne, erre jön még ez az 5%buff, az már >15% (élet terén.) Szerintetek érdemes használni? Ha igen, mire?

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Ti nem érzitek úgy hogy ez a szezon most nehezebb volt mint az előző? Én egy lapomat fejlesztettem, de még így is nagyon szenvedősen lett meg ma >4000 (~4030). Most este játszottam vagy egy órát, mire sikerült, de zárásig nem fogok :DDD

  Kell a profilba a previous season részhez vagy hova, a did not placed olyan ronda ;]

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Szerintem az e-barbik rendben vannak, legalábbis abból a szempontból, hogy nagyon kevesen használják már [magasabb szinten].

  A pekka buff szerintem is jó lesz, bár erre azért nem gondolok hatalmas buffként. Igazából még nem döntöttem el, mennyire kell félnem tőle. Gyorsan lehet lerakni védekezéshez, ami nem tesz majd jót a gólemes deckemnek, ennyi.

  Régen próbáltam 3 muskétással, hát azt kell mondjam mind2 lap nagyon beteg, ha odaér a toronyhoz. A 3M-t egyébként azért húztam fel anno, mert itt fórumon olvastam hogy nagyon király :B - az :K De akkor még az EC is máshogy működött, úgyhogy könnyebb dolgom volt. Ha valami csoda folytán meglesz a lvl5 pekka, ismét kipróbálom ezt a kompozíciót, mert nagyon szerettem vele játszani.

  A 3M-t amúgy TV royale-ban is gyakran látom, akár pl royal giantos deckekben is. És van, hogy csak egyszer teszik le DB-timeban, de akkor aztán bevisz [a 9-10-es szintű :D ] vagy 1500 dmgt és el is dőlt a meccs :Y

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Nem volt ez olyan hatalmas nerf, de gyengítsék csak, néha nagyon idegesít - mint minden lap, ha nincs mivel counterelni.

  Más: ma megnéztem a global top2 deckjét. (Amúgy ~12 óra alatt felment a top1 5k-ra :Y ). Nagyot néztem, nem semmi troll deck volt beállítva, 5.9es átlaggal. De miután kettőt is nyertem vele (>3900), komolyan elgondolkoztam, hogy vajon mennyire troll :))
  fireball
  rocket
  elitbarb
  barbhut
  gobhut
  furnace
  Ecollector
  3 muskétás [szerintem csak ezek miatt nyertem ]

  Élvezet volt vele menni és hatalmas mázlikat átélni, de azért nem ajánlom. Átalakítottam, 3 lapot meghagytam belőle - sokkal jobb lett :C

  Na persze vesztettem is vele. Kb 1L-2W-3L-1W volt a felállás.

  [ Szerkesztve ]

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Majd megkapod egy ládából, ne aggódj miatta. Ha feljebb mész, akkor is van esélyed megkapni, az aréna ezt nem befolyásolja [csak ha túl lent vagy]. Ha tippelnem kéne kb egy héten belül meglesz.

  Régen én is féltem, hogy jajj nincs meg a ballon, pedig már 2 arénával feljebb vagyok, de valahogy mégis megkaptam :) Szóval pánikra semmi ok.

  Az aranyat pedig tartalékold, ha nem akarsz sokat szívni. Nagyobb szinteken annyi kártya összejön, csak nincs miből húzni őket. Ha esetleg nem tudod, mit kérj, akkor nyomd meg a hog gombot. [Persze csak ha tudod már kérni.] Sok profi játékos deckjében ott van, nem véletlenül.

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  1.: Ma megkaptam a princesst (5 wines challange ládából :DDD ). Tud valaki egy jó használati módot hozzá, esetleg egy jó decket (ha van kifejezetten princess-es deck)?

  2.: Abban biztos vagyok, hogy a logot nerfelni fogják, mert túl erős. Fentebb olvastam egy belinkelt oldalon, hogy a furnace-t is nerfelni fogják. Nem tudom, mikori cikk volt, de nekem nincs komolyabb bajom a sütővel. Kevesen használják+annyira nem idegesítő, mint ahogy sokan félnek tőle. Szerintetek?

  3.: Már rászántam magam, hogy készítek egy "kimutatást" az egyszeri játékos kártya- és pénzszerzési lehetőségeiről, vagyis hogy hetenként/hónaponként mennyi pénzt és milyen lapokat kap. Nyilván valami aranyközéputat választok majd, szerintem pont ezért senkire sem fog 100%ban illeni. Az alábbi adatokra gondoltam:
  -aréna 10
  -napi 10 win (200 gold)
  -napi crown
  -heti maxos cchest
  -napi 2 kérés (nekem nem jön ki a 3 :(( ), rarekből (én már régóta nem kértem commont, sőt, elképzelhetetlennek tartom, hogy vki commont kérne "magas" szinten [rendszeresen])
  -heti 1 epic kérés, ezt nem vonom le a napi 2 kérésből, mert hétvégén kijön néha a 3 kérés nálam is
  -napi 3 silver és 1 gold chest
  -napi 5 free chest (ne kérdezzétek, hogy jön ki, ha a 3 kérés nem)
  -havi 1 magical és 1 giant chest (a ládaciklusoknak még utána nézek, de ez nekem jónak tűnik)
  -shopból heti 2 epic vásárlása (egy fajtából, -3k gold. nekem ált. ad be vmi jót hetente 1x)
  -shopból heti 3*5 rare vásárlás (120 goldnál állok meg, commont nem veszek)
  -napi 100 donate (hogy milyen fajta, az nem számít gold ügyileg. én fele-felének fogom számolni.)
  -heti 2 epic donate (+1000 gold, -2 epic)
  Kihagytam-e valamit, kell-e módosítanom egyik ponton?

  szerk.:
  dejaris:
  1.: Gemeket challangera érdemes tartogatni, de csak nagyobb szinteken fogod elkölteni. Gold vásárlás nem annyira éri meg, legendary chest szerintem nagyon drága. Ládát meg soha ne nyiss ki vele, még a super magical chest is megvár! Úgyhogy egyenlőre tartalékold. Ha lesz egy jó decked tournament sapkás szinten, akkor menjél 10 gemeseken. (8 win már nagyon megéri, de nem fog mindig összejönni)

  2.: Én nem ismerek ilyet, youtube-ot és a fejemet használom.

  3.: Nem tudom mi van ott kis szinten, de: prince elé a legolcsóbb egységet rakd le (goblin, spear goblin, skeletons, skeleton army, ice spirit, ice golem.) Le is zappolhatod, attól is megáll. A tombstone is remek, és előbb is lerakhatod, így nem kell kapkodni. Ami még beválik, de nagyon drága, az a barbár. (Illetve föntről elvileg a minion horda is kiszedi.) Ember embernek farkasa, a prince-t is tuti countereli egy másik prince :D

  A baby sarira használj erősebb elterelőt, pl knight. Arra figyelj, hogy nagy a hatótávja, illetve szerintem nem is sebez sokat, így nem kell counterelni. Muskétás/íjász/sima minionok is megoldják, ha a tornyot lövi és nem őket. Ha együtt jön a kombó, akkor majdnem biztosan barbárokkal és muskétással tudod a legjobban megállítani.

  [ Szerkesztve ]

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Talán ha rákeresel angolul, kiad valamit /akár angol fórumokon/. Nekem teljesen rendben működik, bár a gyorsítótár sok helyet igényel - Xiaomi Redmi Note 4G

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  "szomorúan vettem észre, hogy itt is a kicsiket elnyomják, és csak a pénzesek vannak előnyben..."
  Vannak tippjeim, hogy mire gondolsz, de pontosan ebben a formában ilyennel még nem találkoztam. Mire gondoltál? :F

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Ha majd lesz warclans-hoz hasonló oldal CR-hez, valaki feltétlenül linkelje be. Coc-ban (egy másik Supercell játék) a top klánokat, később pedig minden játékost is képes volt kilistázni. (Valahogy összekötötték a szerverrel.) Nagyon menő volt, és biztos vagyok benne, hogy a "cr-port" is csak idő kérdése. (Tudtommal azóta megszűnt a coc-os változat egy frissítés miatt szerveroldali változás okán.)

  ----

  Rocket League klánt én is csak ajánlani tudom. És tegnap - vagy tegnapelőtt :) - elder lettem, ami szerintem a gyors kategóriába tartozik. Köszönöm :R :))

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

 • Hunmugli

  aktív tag

  Ma vettem egy special offert, rögtön el is költöttem a gold felét (nyugi, van mire, csak nagy az önuralmam :D ). Arra a következtetésre jutottam, hogy jobban megéri, ha super magical chest van benne, mint ha csak egy sima legendary. De ez is csak akkor van így, ha kapok belőle legendary lapot. (Nyilván legend+gold+lapok > legend) Ha nem kapok, akkor inkább a legend chest. (Nekem persze sparky volt benne :O )

  De még így is megérte. Már gondolkozok is egy klán megengedő vagy PH! tournamenten. A közeljövőben nekem nem alkalmas, de majd sort kerítek rá vmikor :)

  Szerk.: valakinek ígértem, hogy kifejtem a véleményem a legend lapokkal kapcsolatban.

  Nos legendekre van 5 szint. Commonokra 13. Rare-re 11, epicre 8. Átlag 10%-ot fejlődik a kártya fejlesztéskor. (Sparky 1-->2 pl pontosan ennyi.) Asszem nem is kérdés melyik a legnagyobbkisebb ezek közül:
  1.1^12
  1.1^10
  1.1^7
  1.1^4

  Szóval a legendek csak a speciális tulajdonságaik miatt jók, ahogy az epicek is. Rarenél szerintem belefér ez a 2 szint különbség. Amúgy sem látni ladderen 3-nál több legendet tartalmazó paklit, ami szerintem sok mindent elárul. Következésképpen jobban megéri commonokat húzni és tapasztalatot szerezni sokat kockulni, mint legendeket hajkurászni.

  [ Szerkesztve ]

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

Hozzászólok Aktív témák