Hirdetés

Keresés
 • redwhite78

  senior tag

  Attól függ milyen típusú decket szeretsz. (Pl. Hog-os, spawner, tankos, zap/log bait stb.)
  Mindegyikre tudunk példát mondani legendary nélkül, csak előbb el kell döntened.

  Amúgy lényeg kb. az, hogy válasz ki egy rare lapot, amit később mindenképp használni fogsz és következetesen azt kérd. Ez lehet olyan lap is (pl. musketeer), ami több deck típust képes kiszolgálni, ha még nem tudod eldönteni, hogy mi leszel, ha nagy leszel. :)

 • Hunmugli

  senior tag

  LOGOUT blog (1)

  Szia!

  A legtöbb deckben van egy ún. win condition, ami egy olyan lap(kombináció)t takar, amivel beszeded az ellenség tornyait. Ez sok minden lehet, a teljesség igénye nélkül:
  -graveyard / miner+apró cuccok (legend)
  -golem + exe., baby sari, stb. / ballon + minitank (epic)
  -giant + muski / hog / 3 muski + battle ram (rare)
  -royal giant (más nem jutott eszembe) (common)

  Ehhez jön a többi lap, amiket úgy kell megválasztani, hogy "kijöjjön a synergy". Ez nem is biztos, hogy létező kifejezés, azt jelenti, hogy a lapok jól egymáshoz illenek. (Nem túl olcsó-nem túl drága a pakli, könnyen lehet counter támadást indítani, nincs benne lyuk a népszerű deckek ellen, stb.....)

  Nem tudom hol vagy, de szerintem nyugodtan kezdd el húzni (kérni) a giantot/hogot, epicből pedig exe./baby sary/ballon/golem is megteszi. Szóval kell egy tank/egyéb win condition, ennek support lapok (muski, zap, arrows, minions, ...) ami tartalmazzon 1-2-3 spellt, valamint védelmek: egy épület/antitank egység, pl: ((mini)pekka, infernó, ágyú).

  Na és ha még mindig van hely, akkor betehetsz egy "pörgető lapot" (uhh ennek nincs rendes neve? :S ) pl ice spirit/skeli, vagy akár knight. Minél drágább, annál sokoldalúbban használható [...], de annál drágább [xd xd xd]

  Teszteld le a paklit, szerintem 3.0 és 4.1 között jó az átlag. Utána cserélsz. De kell egy terv, hogy mit húzol, mert nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy elkezdesz kérni valamit, és aztán félbehagyod. (Pl megtetszik a rocket, aztán meg a dart goblin... Egyik sem fontos, hogy nagy szintű legyen: aka húzhatod/kérheted, de sztem csak mértékkel.)

  A common lapokat könnyű felhúzni, egy hét alatt lehet belőlük kérni min 500at. Nyilván ez sok mindentől függ, nekem ezer körüli ez a szám (3*7*40). Szóval a kicsi olcsó support lapokat, amiket később úgysem fogsz használni - ezt persze nehéz felmérni - mint pl esetlegesen a spiriteket és a goblincuccokat ne húzd ki túl magas szintre, mert ez sok arany (én 9es szinten álltam meg, van pár 10es, amit az elmúlt fél évben is használtam az 11es, jobb nincs //4609 a rekordom, 4k+ stabilan, bárhol bármikor [xd xd] ). Szóval a pénz a szűk keresztmetszet, utána meg a kérés. Éppen ezért, meg azért, mert a kérést tudod jól szabályozni, okosan kell cselekedned. A hoggal max akkor tudsz melléfogni, ha nem szereted vagy nem ad a klán. Én nem szeretem....

  És mindenkinek üzenem: nem kell most sokat ladderezni, menjetek fel egy magas arénába és 2v2zzetek sokat. Kupát nem lehet veszíteni, ergó nem lehet veszíteni ;)

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.