Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz Lmh #2951 üzenetére

    Örömmel hallom, hogy vonz a kihívás :)

    Nincs átskinelés, csak egyszerűen nem tudnak más értelmeset kitalálni, mint hogy lő meg üt a karakter. (Táncolni nem táncolhat.) Most már van egy csomó kártya, ahol egyszerre több egység rakódik le, de ezek is kezdenek hasonlítani egymásra. Sajnos lassan 100 kártya lesz a játékban és ezeket nem lehet mind nagyon egyedire megalkotni, ha tetszik, ha nem.

    Korábban amúgy nem is volt quest, csak 4 óránként egy free chest és sokan játszottunk akkor is. Nem a quest az érdemi játék. Erre a játékra napi fél, nagyon max egy óránál többet nem érdemes szánni, kivéve, ha tényleg játszol: szórakoztat, kikapcsol a játék, az élvezetért játszol.

    Volt egyszer aréna challange, ami 1es arénával indult. Kb 20 lap volt benne. Ezek a béna kezdő lapok... Nem lehetett jó decket összerakni, és hiába nem volt 2 egyforma deck, mindegyik kb ugyanarra épült. Rég játszottam olyan unalmas hatperces meccseket, többet nem is szeretnék. Az a baj ezzel a perfektre balanszolt 30 lapos képpel, hogy:
    -tökéletes balansz nincs
    -nem termel pénzt
    -nagyon át kéne dolgozni a rendszert és erre kb. senki sem képes. Egyáltalán nem hasonlítana a jelenlegi CR meccsekre egy ilyen gameplay.

    Miféle skill kellhet egy játékhoz, amit egy ujjal is világszínvonalon lehet játszani?! ;]

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

Új hozzászólás Aktív témák