Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Düsseldorf

    tag

    válasz HoBa #2461 üzenetére

    Mint a rutinos rókak irtak, helybenjárásra, visszaesésre kesöbb is kell szamitani. Én 2100-rol villamgyorsan jutottam majd 2800-ig, utána enyhe, majd erős visszaesés (2500 alá), met sorozatban olyan ellenfelek jöttek akiknek sokkal erősebb deckje volt, de visszaestek fentről, akadt aki 3100-ról 2500-re --> ehhez képest én jol jártam hogy 2400 alá nem kerültem, és most ujra elertem a 2700-et szep lassan (visszatérve egy korábban már letett deckváltozathoz).
    Viszont az is biztos hogy a CR ellenfelvalaszto algoritmusa nem csak a pontszámot nézi, hanem valamilyen, szamomra ismeretlen szempontok alapjan sulyoz, gyözelmi sorozatot, haladási sebességet stb. is figyelembe vesz.
    Söt, idönkent, amikor igen rossz szeriam volt, egyszercsak kaptam olyan potya ellenfelet, hogy arra gondoltam, ez nem ember, hanem a CR saját, gyenge játékra beprogramozott automata játékosa, mert egy ovodás sem jatszana igy, ha már ilyen szintre eljut.
    Biztos el akarják kerülni a tul nagy visszaeséseket, hogy ne menjen el az igy járó játékosok kedve :)
    Viszont akadnak olyan profik, akik tuti hogy hosszasan gondolkodnak stratégián, tanulmányozzáka sikeres játékosok deckjeit, stilusát, mert bámultaos némelyek milyen ügyesen játszanak - vagy csak stratégiai zsenik, mint Napoleon ... :)

    Tényleg, van arra aranyszabály, hány elixirt és épületet érdemes használni? Tudom, ez mindig függ a decktől és stratégiától is, de mi erről a veteránok véleménye?

Új hozzászólás Aktív témák