Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Düsseldorf

    tag

    válasz Amur #2430 üzenetére

    Én csak arena és level 9 vagyok, szoval igazan nem akarok 4000+ veteranokkal vitazni, de olyqn nincs hogy nyerő lap, mert minden deck ellen van több jo védelem, inkább csak rossz deckek vannak, amelyek kevés más deck ellen jelentenek nyerési eselyt.
    Pl. a hétvégén volt olyan quest, amelyben ki keleltt jatszani 30 epületet egyeni harcban. Némi gondolkodas utan a goblinkunyhot valasztottam, nem remelt sikerrel, kb. 80+%-os gyözelmi ráta jött, ki, szépen elöre is leptem- holott már ezen a 7-9 szinten elég kevesen ahsználják. Azota is beteszem idönkent, föleg parosharcban szuper választás.
    VValaki irta a hog magas szinteken milyen gyakori és föleg veszélyes, mondjuk villammal kombinálva (legtöbbször arrow-al és tényleg villammal inditjak. Ezzel én is küszködtem, de rájöttem, a barbar tökeletes védelem ellene, sokszor egyet se tud ütni a hog, és igy a nyereség kettös: elvesztett 4 elixirt az ellenség, és a barbarcsapat még teljesen harckepes. A barbart többek között majd minden deckbe berakom, mert hatékony az összes egyeni tamadó ellen, a knight a dark prince-ig.Addig a barbart ezért le se rakom (vagy csak vegszükség tolesetén), mig ki nem derül, nincs az ellenfelnek hogja.

    Pár hete volt téma, hogy a játék idönként (gyakran) kidobja az embert, és ez feltehetöleg hardverhiba. Szerintem 100%, mert az elözö telefonommal ez relativ gyakran elöfordult, az újjal soha, és mivel a sim-et meg a micro SD-is átraktam, csak maga az Acer lehetettválam a "bűnös".

    Lenne egy kérdésem is: hiába vagyok arena 9-ben, 10! lap hiányzik a korábbi arénákbol. Oké hogy elöbb-utobb megkapom, de az kissé nevetséges, hogy van 2 lap, ami még az 5-ikből is hiányzik, a 6-ikból meg 3. Mással is elöfordult, hogy ilyen sok lap kimaradt az egyes arenákból, és késöbb kapta meg öket szép lassan? Mert elég bosszantó, hogy igy elég sokszor olyan ellenféllel futok össze, akik amiatt vannak elönyben, hogy olyan hatékony lapokat tudnak inditani, ami még hiányzik.

Új hozzászólás Aktív témák