Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz holozis_HUN #2307 üzenetére

    Nekem szerintem 4.4 Nem akarok szívni a frissítéssel; ami megy, azt minek bolygatni? :) Tudom, hogy nem nehéz, már csináltam párszor, csak a paragép nem alszik lusta vagyok.

    Megpróbáltam törölni a gyorsítótárat.... Hú b soha többet. Csak keveset írnék róla, mert még más is agyvérzést kap. Lépéseim:
    #1 Tudom, hogy nagy a CR gyorsítótára a telómon, az idő 70%át az adja - nem sokat telefonálok :DDD -, de hogy 422(!) mega, azt nem gondoltam volna.
    #2 Beállításokból nem lehet törölni, a gomb nem csinál semmit. Elküldtem a világ végére a fejlesztőket. Szépen. Magyarosan.
    #3 Na; cache cleaner akármi le. Nem megy. wtf
    #4 Akkor még 5-10 cucc (pl. ccleaner, clean master, egyéb finomságok le), egyik sem tudja törölni. Bár mind kiírja h kész. 'tokat fejlesztők!
    #5 Gyári fájlkezelővel a belső tárhely megfelelő helyén com.supercell.clashroyale mappa törlése (ebben is voltak a gyorsítófájlok)
    #6 Még mindig van 422 mega cache. wtf?
    #7 Ágyúval verébre?! Haha, majd a Total Commander megoldja ;] :DDD
    #8 Mi, hogy az SD-kártyán van a 422 mega cache. Mi a szent franc? Ok. Egy működő eszköz maradt, a TC. Nem tudja törölni a mappát.
    #9 Kellemetlen. Akkor mi lehet a baj? A világnak nincs hozzáférése a mappához. Adjunk neki! (Művelet sikeres.)
    #10 Belépek, egy fájl (van vagy 300) próbatörlése sikertelen. Hát kijelölés levétele után a világ jogai is nem eltűntek a mappáról?! Sebaj. Egész mappát izibe törlöm.
    #11 Ekkorra már mondogattam, hogy Gates egy zseni, mert a különböző Android baromságok után még pár TC hibaüzenettel is megismerkedtem. De arra nem számítottam, ami ezután következett: minden megvan. Jogok, eszköz, rootjog, stb. 80%ánál a törlésnek belassul... 98%...99%.. Timeout error! :(( :( (Mondjuk már a röhögésért megérte az egész. Szánalmas ez a droid telefon világ, bőven van hova fejlődni.)

    Tanulság: a windows minden hibájával együtt is legalább működik, és nem kell parancssort használni. (Különben nyilván az ingyenes Linuxok lennének nálam is a befutók). --> Gates egy zseni. Vagy rossz az SD-kártyám, ami végül is szerintem nem olyan logikus, vagy az egyetlen lehetséges javítás az SD-kártya kiadása / asztali gép bevetése. A lefutott körökről holnap beszámolok.

    Offba tenném, de akkor nehezen olvasható. Azért hozzám képest ez még viszonylag rövid is lett :DDD

    Szerk.: néhány fájl neve teljesen normális, a többiben viszont olyan karakterek szerepelnek, amiket csak akkor lát az ember, ha c++ban végigmegy egy char összes lehetséges értékén. Szerintem ez nem teljesen normális :) mindenesetre a vélhetőleg végleges hibával sem tudok mit kezdeni...ha nem tudok vele mit kezdeni

    [ Szerkesztve ]

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

Új hozzászólás Aktív témák