Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz samphone #2156 üzenetére

    Peter: barhonnan kaphatsz legat legendary chestből. Bárhonnan.
    konkolyz: szolj, ha meg nem oldodott meg a mentés ügy
    Fects: írtam egy szép búcsúlevelet a klánban. Ha esetleg visszajönnél, kirakunk valakit ;) Sok sikert cr nélkül, viszlát :)

    Maintanence = karbantartás. Ilyenkor nem tudsz belépni, de majd helyreáll.

    10 wint mentem ezen az istenverte nehéz csellendzsen... Legalább beadta a night witchet :DDD Istentelen egy nerfelt kártya, kipróbáltam, cseréltem is baby sarira.. Legalább mostmár bármilyen decket le tudok másolni.

    Uhh na asszem minden lényeges pontot érintettem... Ha vmi kimaradt, akkor szóljatok :)

    samphone: ez megéri, de csak 10 gemes challangekre költsd. Szerintem. Én egy adaggal vettem.

    Kétféle fizetés van:
    -bankkártyás. Ezt nem írom le, bizonyos kártyaadatokat kell megadni (dombornyomott kártya) - tudtommal!
    -egyes szolgáltatóknál lehetőség van egyenlegről is fizetni. Legalábbis a telenor megengedi. Tehát csak a sim-re kell feltölteni, már ha feltöltőkártyás vagy. Kapsz egy emailt és egy smst. Nem feltétlen arra a mailre kapod a nyugtát, amin a kari van, de mindenképp a vásárlást végző karakterre megy a gem.

    Ilyenkor meg kell adni az emailjelszót emlékeim szerint, első vásárlásnál biztosan. Azért nyugodtan nyomj rá, hogy minden vásárlásnál meg kelljen adni. Nincs apróbetű, az ár az áfát is tartalmazza. Legalábbis az email szerint 70 huf áfa típusú adót tartalmazott, aztán nem mélyedtem bele, hogy tényleg ennyit vont-e le.

    Nincs hírlevél és nincs feliratkozás, egyszer költi el a pénzed. Állítólag arra érdemes figyelni, hogy az összeg tényleg legyen a kártyán rajta, mert ha nincs, akkor állítólag történhetnek furcsaságok. (no pénz, no gem). Ennek érthető okokból nem jártam utána :)

    Röviden: elvben és gyakorlatban sincs apróbetűs rész, mindig korrektek, vegyél nyugodtan, nekem sosem volt problémám ilyen vásárlással. Felelősséget az elhangzottakért nem vállalok, ezek a tapasztalataim. Megértésed köszönöm.

    Igen, én költöttem. De a többség az nem. Vagy talán fele-fele. Mindenesetre senkit ne kezelj úgy, mint egy gemmert. Messze vagyunk a külföldi videósok szintjétől, akik hetente egy havi fizetéssel kompenzálják a játéktudásukat :U növelik az e-péniszüket :U Én kb 5-10 ezret költöttem, most nem számolom ki neked. Lehet, hogy ma már türelmesebb vagyok, az utóbbi időben csak a 200 gemes offerből vettem és abból is csak egyet. (5 van belőle)

    Uhh ezt már nekem sincs kedvem átolvasni.

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

Új hozzászólás Aktív témák