Hirdetés

 • Hunmugli

  senior tag

  LOGOUT blog (1)

  Szia!

  A legtöbb deckben van egy ún. win condition, ami egy olyan lap(kombináció)t takar, amivel beszeded az ellenség tornyait. Ez sok minden lehet, a teljesség igénye nélkül:
  -graveyard / miner+apró cuccok (legend)
  -golem + exe., baby sari, stb. / ballon + minitank (epic)
  -giant + muski / hog / 3 muski + battle ram (rare)
  -royal giant (más nem jutott eszembe) (common)

  Ehhez jön a többi lap, amiket úgy kell megválasztani, hogy "kijöjjön a synergy". Ez nem is biztos, hogy létező kifejezés, azt jelenti, hogy a lapok jól egymáshoz illenek. (Nem túl olcsó-nem túl drága a pakli, könnyen lehet counter támadást indítani, nincs benne lyuk a népszerű deckek ellen, stb.....)

  Nem tudom hol vagy, de szerintem nyugodtan kezdd el húzni (kérni) a giantot/hogot, epicből pedig exe./baby sary/ballon/golem is megteszi. Szóval kell egy tank/egyéb win condition, ennek support lapok (muski, zap, arrows, minions, ...) ami tartalmazzon 1-2-3 spellt, valamint védelmek: egy épület/antitank egység, pl: ((mini)pekka, infernó, ágyú).

  Na és ha még mindig van hely, akkor betehetsz egy "pörgető lapot" (uhh ennek nincs rendes neve? :S ) pl ice spirit/skeli, vagy akár knight. Minél drágább, annál sokoldalúbban használható [...], de annál drágább [xd xd xd]

  Teszteld le a paklit, szerintem 3.0 és 4.1 között jó az átlag. Utána cserélsz. De kell egy terv, hogy mit húzol, mert nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy elkezdesz kérni valamit, és aztán félbehagyod. (Pl megtetszik a rocket, aztán meg a dart goblin... Egyik sem fontos, hogy nagy szintű legyen: aka húzhatod/kérheted, de sztem csak mértékkel.)

  A common lapokat könnyű felhúzni, egy hét alatt lehet belőlük kérni min 500at. Nyilván ez sok mindentől függ, nekem ezer körüli ez a szám (3*7*40). Szóval a kicsi olcsó support lapokat, amiket később úgysem fogsz használni - ezt persze nehéz felmérni - mint pl esetlegesen a spiriteket és a goblincuccokat ne húzd ki túl magas szintre, mert ez sok arany (én 9es szinten álltam meg, van pár 10es, amit az elmúlt fél évben is használtam az 11es, jobb nincs //4609 a rekordom, 4k+ stabilan, bárhol bármikor [xd xd] ). Szóval a pénz a szűk keresztmetszet, utána meg a kérés. Éppen ezért, meg azért, mert a kérést tudod jól szabályozni, okosan kell cselekedned. A hoggal max akkor tudsz melléfogni, ha nem szereted vagy nem ad a klán. Én nem szeretem....

  És mindenkinek üzenem: nem kell most sokat ladderezni, menjetek fel egy magas arénába és 2v2zzetek sokat. Kupát nem lehet veszíteni, ergó nem lehet veszíteni ;)

  A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.