Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz #27441408 #1914 üzenetére

    Nem lehet regisztrálni. Alapból van a profilod, ami rá van mentve egy gmailre. De ez nem olyan, mint a PH!, hogy csak azonosításhoz kell a gmail és játékon belül írod be a jelszót. Itt az eszközön van a fiók (android telefon/iPhone) és akkor azáltal, hogy az eszközön van, jön vele az összes google szolgáltatás, ami a fiókban aktiválva van + a cr profil is. Vagyis ha másik cr profil van belépve, de a te emailed is rajta van egy eszközön, akkor átlépéssel a jelszó újbóli megadása nélkül elérhető a te profilod.

    Gondolom a gmail-fiókok működését nem kell magyaráznom, de a lényeg, hogy a tudtod nélkül (alapból csak te tudod a jelszót + jön értesítő email) nem lesz rajta idegen eszközön, valamint, ha módosítod a jelszót és éppen nincsenek belépve a profilodba, akkor amíg ki nem találják az új jelszót, nem is fognak tudni belépni. A google felügyeleti eszközeiről ne is beszéljünk :) Szóval: tudni érdemes, hogy melyik gmailfiókon van a falu, de ez is csak költözésnél fog kelleni, alapvetően semmi egyébre nem jó és nem biztosít extra funkciót. Természetesen rendelkezel ilyen gmail alapú mentéssel akkor is, ha nem tudsz róla. Vagy ha IOS-es vagy. Nagyon zizi lehet ezt olvasni, de tök egyszerű, don't care :))

    Centaurus: szerintem jól döntöttél. Az általam mondott ár mellet kitartok, de max $40, kivéve ha valami über-downleveled accod van magas legendekkel. Nem is ragozom tovább, bár lehetne, mert megnéztem pár árat. Többnyire 5-10-szeresen vannak túlárazva, és hatalmas a kínálat de kommentek alapján kicsi az érdeklődés.

    Illetve lehet, hogy a bannokkal is túloztam, de esély mindig van rá. CoCnál én se hittem... Máig sem hiszem...
    De már megbékéltem vele. CRben hála égnek nincsenek tapasztalataim ilyen téren.

    [ Szerkesztve ]

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

Új hozzászólás Aktív témák