Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz Centaurus #1899 üzenetére

    Szia!

    Az elején kezdem. A PH! szabályzat tiltja accountok eladását, a warezolást, a szexuális szolgáltatások kínálását, a fenyegetést, a bűncselekményre buzdítást, stb stb stb. A clash royale szabályzata (terms of service, a beállításokban elérhető) ugyan nem tilt ezek közül néhány dolgot, de az accountok eladása, átruházása és cseréje aszerint is tilos. Igaz ez nem eladás, de bármely bíró úgy ítélné, hogy minimum bűnrészes vagyok.

    A clash royale Supercell játék. A SC nem viccel, ezt jobb, ha tőlem tudjátok. Kibannoltak csalásért, egyelőre tartja magát ez a mondat: "Bans are non-negotiable" és ez is: "You have been permanently banned." A CoC topik Téma tudnivalók része nem véletlenül tartalmazza az alábbit:

    ● Account-kereskedelem tilos!

    Megpróbálom a továbbiakat úgy leírni, hogy kellő infóval szolgáljon neked és mindenki másnak is, de ne kelljen moderálni. Szóval:

    A játékban a karakterek egy fiókhoz vannak rendelve. Az ehhez tartozó jelszóval tudsz belépni a karakterbe. A fiók lehet apple-izé, asszem gameCenter ID vagy mi a retek _és/vagy_ gmail-fiók. Ezekkel együtt megy a személyes levelezés, és minden, ami hozzá van kötve, mert ezekkel be fog jelentkezni a vevő a saját eszközén.

    Eladás előtt ezért célszerű a supporttal áttetetni egy másik, új fiókra a profilt. (Nyilván nem azzal a mesével, hogy el akarod adni, mert jó esetben is csak nem fogják végrehajtani a kérést.) Az új "mentéssel" gond nélkül használhatod régi fiókod, de immár a CR profilod nélkül. A support természetesen angol, és ameddig lehet, automata válaszokat ad, de azért hatékony. Légy tömör.

    Eladás közben célszerű tájékozódni az árakról, erre az a 2 felület fog szolgálni, ahol hirdetni akarsz. Ez az e-bey és a playerup lesz, egyiket se linkelném be. Illetve jófogással is próbálkozhatsz, te dolgod. Felregisztrálsz, feltolsz pár képet és adatot - szövegest, majd beárazod. (Kb $25 az esélyes az esetedben. A sok lego lap és a gemek megnyomják az árat. Sosem adtam el accot, de általában nagyon kevésért kelnek el. Egy full-full-full-fullll maxos is $1000 alatt lesz eladáskor, ez biztos.)

    Nagyon fontos, hogy ne adj meg egyértelmű azonosító adatot, pl name/pontos kupa szám-gem/klán/gamer ID. Mert ha megtalálnak, bannolhatnak. (CoCban a rivális klánok is bannolgattatták egymást, több kevesebb sikerrel, 2 hétre/1 hónapra, de te permabant fogsz kapni 90%. Igaz, ők ennél rafináltabb módon.) Fotózz le mindent, ami fontos lehet a vevőnek. Egyes extrák, különösen a névváltoztatás sokat ér, de pl a klánod vagy a kupaszámod nem számít semmit.

    Szóval az első 2 fázison túl vagy, mintha csak az íróasztalod adnád el. Gondolnád, hogy készen is vagy a munka nagy részével, ám a neheze csak most jön: megkapni a pénzt. Nagy eséllyel angolul fogsz kommunikálni a vevővel, FB-n keresztül, a kamuprofilján kívül mást nem is tudsz majd róla. A hirdetési felületen lévő profilját felejtsd el, nem fogja hagyni, hogy minősítsd/bármi egyéb. Nem tudod megfogni.

    A legjobban a vevővel kell vigyázni. Van 10% mákod, miszerint tényleg fizetne, minden könnyen, gyorsan és lazán lezajlik. A maradék azonban csak a karakteredet szeretné, fizetni azt nem. Esetleg talán kapsz 30% előleget, de amint odaadtad a karakter minden hozzárendelését (alapból csak egy van, ha nem csináltál hozzá kettőt, akkor nincs "biztosítékod") nem kapsz több pénzt. A supporthoz nem fordulhatsz, a kamuprofilokat jelentheted, a pénzed követelheted, sírhatsz. Ja és a klánodnak, rangodnak, gemjeidnek mondj búcsút még eladás előtt. Megpróbálhatod bannolni a karaktert/szájkaratézni, amíg le nem tilt a vevő, de nem fog segíteni, hidd el.

    Ja és a vevő nem először csinál ilyet, tudja, hogy okosnak képzeled magad, de ő még okosabb :P Csak pénzért add oda a karaktert, mert odaadás = eladás, és a semmiért nem fogod eladni, igaz?

    Nem tudok segíteni eladni, hirdetni, beárazni, paypal számlát nyitni/stb. Különösen nem tudok segíteni visszaszerezni vagy bannolni a karaktert, netán ötleteket (support és más semmi) adni ehhez. Köszönöm a megértést. Sok sikert, esetleg mondd el a tapasztalataidat és légy résen!

    [ Szerkesztve ]

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

Új hozzászólás Aktív témák