Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz xenom0rph #1633 üzenetére

    Tulajdonképpen igen. A pálya szélére kell rakni, leghátra. Minél több légi support egységet kell mögé pakolni, persze módjával - a wizard és az exec lehetőleg ne tudja a lavával egyszerre sebezni őket.

    Légi support: minions/horde, mega minion, ballon, baby sari (nagyon esetlennek tőnhet, de 2 lövés a védő minion), és persze ballon. Ja és inferno dragon.
    Földi: barrelt hanyagold. Mpekka, knight, sok minden megteszi, de a miner az igazi, szóval földi egység csak védekezésre fog kelleni. (Skarmy és nem árt vmi tartalék, ezt rád bízom, tombstone is jó.)
    Spellek: arrows/fireball, zap (de ez nem fontos), lightning (ha nincs, akkor zap + fireball). Utóbbi a védő egységekre kell, pl muski+wizi. Freezet ne vigyél, graveyardot csak földi egységekkel jó használni, szóval azt se.

    3 taktika van, mindkettő be tud válni. (Szerk.: neeeeeee :DD ennyire nincs késő ;] ) A spellezésről nem beszélek, a védőkre kell dobni őket ;)
    -miner+lava+spell/olcsó support: lava be, ha lerak védőt mehet rá a miner. Sőt, a miner mindenképpen menjen be a toronyra. Lava meghal-->pupok kijönnek-->torony a minert lövi-->pupok aprítanak.
    -lava+ballon: kb ugyanaz, mint az előbbi, de miner helyett ballonnal. Nyilván máshová kell rakni a ballont.
    -lava+clone spell: kb olyasmi, mint a mineres. Itt is lehet minert vinni, de a miner tankolása helyett a klónozott lava által keletkezett extra egységek számában bízik.

    Egy deck: lava, villám, arrows, tombstone, megamini, skarmi, ballon, miner/baby sari/minions.

    [ Szerkesztve ]

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

Új hozzászólás Aktív témák