Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Angie™

    addikt

    válasz dejaris #1471 üzenetére

    A gemeket érdemes challenge-re elhasználni.. Hogy mivel jársz legjobban? azt nehéz megmondani, mert mindig azokat a lapokat nerfelik amelyeket sokan használnak.. milyen lapokat használnak sokan? amelyek erősebbek egy hajszálnyival :)
    Neked kell ráérezni a taktikádra, melyik fekszik jól neked, a lassú vagy a gyors támadás :)
    Nézzél Royal TV videókat, sokat lehet tanulni, illetve a royal TV deckekből lehet ötletet szerezni, mit mivel érdemes összerakni.
    Ezeket sok mindennel tudod counterelni, fel tudnám sorolni az 1/3 -át a lapoknak, az a lényeg hogy mindig úgy támadj, hogy maradjon erőd védekezni is :)

    #1472

    Szerintem princess egy "kiegészítő" vagy "figyelem elterelő" lap, nem igazán szoktam olyan deck-el találkozni ahol Ő lenne a vezérlap.. ettől függetlenül millió egyfajta deckben szokott szerepelni..

    A logot pár hónapja húzták fel újra, mert alig használták, szerintem azt most nem fogják nerfelni.. A furnace egyik legerősebb lap most, 4K felett nagyon sokan használják, majdnem minden harmadik vagy második ellenfelemnél van. Ha valaki ügyesen használja szinte esélyem sincs ellene a gyors kontrákkal.. Volt amíg nem nerfelték az elit barbárokat.. most nincs sok..

    [ Szerkesztve ]

    ⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Részletekért keress priviben! ⏺︎

Új hozzászólás Aktív témák