Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    Topikgazda

    válasz redwhite78 #1244 üzenetére

    A Hund-Balloon már igen más, azzal nekem is nehezebb, de az meg igen drága, és ha két szélére rakom a toronynak a wizzt-ice wizzt(ne tudja egy fireballal támadni) akkor egy hound-balloon is semlegesítve van.
    Tényleg tombstone-t raknak de egy wizarddal, ice wizarddal támogatott barbi csapattot nem állít meg..
    Én ha kezdőben van akkor ice wizzel kezdek(sima wizz rizikós mert egy fireball majdnem leszedi úgy hogy a tornyot is sebzi az ellenfél), mire az a hídhoz ér már indul általában a lava hound, én meg dobom be elé a barbikat. Kár hogy meccseket csak klánon belül lehet megosztani..
    Elite barbisokat azért eszitek meg reggelire, mert legtöbbjük tényleg csak a túlbuffolt egység miatt vannak ott, amúgy gyenge játékosok. Ráadául sok olyan deckbe berakják amibe nem jól illeszkedik..

    Más: kaptam graveyardot. Valaki tolja gólem+graveyard deckkel? Adhatna tanácsot. néztem neten vidiket, próbálgattam is, elég vegyesen megy vele, vagy sima 3 crown, vagy szenvedés és vereség.
    Tudom minden decknek van counterja, de még gyenge vagyok vele.
    Most ezzel a felállással tesztelem:
    Gólem-graveyard-ice wizz, wizz,mega minion,fire spirit,zap

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák