Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    Topikgazda

    válasz F-ECT$ #1010 üzenetére

    Igazad van, össz darabszámot néz!
    A donate részébe amit Tyler Durden kolléga ír, meg bele se gondoltam, hogy hiába örülök hogy eldobálok heti 1000+ "felesleges" kártyát és még xp-t és goldot is kapok érte, de azok sajna lassan visszacsorognak a ládákból, pont azok a lapok helyett amit meg nem adok ,mert fejleszteném...

    Egy ideig úgy csináltam hogy adtam azt is amit húztam, mert annyira rámentem az xp-re, és akkor tényleg nem panaszkodtam hogy csak olyat kapok ami nem kell. :)
    Most hogy én is level 11 lettem, kicsit visszavettem a donate-ból, a heti 1000 lassan heti 600 alá csökkent, már annyira távoli a level 12-es szint hogy nem hajtok rá. (viszont könnyedén meglett a 25ezer donate-es achievement- már 27ezer donate-em van)
    Fene tudja itt már melyik a jó taktika... hiába is tartogatnék mindent, bejönnek az új lapok, és úgy is azt szorja a rendszer majd unásig..
    Most is elite barbárt kaptam MINDEN ládából, és plusz valamit, egészen addig amíg kb. 2000db lapom nem lett belőle...

    [ Szerkesztve ]

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák