Hirdetés

  • Újrázhat a Pixel Tablet

    ma Csak ezúttal dokkoló nélkül. A kiegészítő természetesen külön megvásárolható marad és elvileg érkezik az érintőceruza és a billentyűzetes tok is.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz F-ECT$ #1010 üzenetére

    A minert nem játszom ott nem tudok véleményt mondani, de a log pont a ritka kivétel, lvl1-esen is megéri használni. /princess leszedésre használják leginkább, meg skeleton armyra, az 1es is elviszi őket.. lvl3 princess kell hozzá, hogy lvl1 log ne vigye el/
    Viszont ott a példa nálam, lvl3 sparky teljesen használhatatlan, annyira kiismerték a playerek, hogy nem is csak a meta nem kedvez neki, hanem szerintem aki nem totál agyhalott, az már tud ellene játszani.
    Anno használtam a lumbert is, manapság azt se rakom be, vhogy lvl2-n se hoz akkora pluszt, hogy megérje jáccani vele. Houndom 2-es, azzal lehetne játszani, mert szerintem nagyon erős kártya még mindig, a deck nem fexik nekem. Minerem 1es nem játszom vele, princess3as a sok log miatt kivettem. Ice wizardot látom használhatonak, de mivel a mostani ladder dekkem működik, így max challenge pakliba teszem bele.
    Inferno dragonom ill graveyardom nincsen. Utóbbit nagyon szeretném behúzni, szerintem a mostani metában az egyik legjobb lego lap. Ha nincs az ellenfélnek splash dmg-e, akkor gyakorilatilag repül a torony.

    "It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

Új hozzászólás Aktív témák