Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz Lootolok #4478 üzenetére

    Nincs igazad. Ez az, amivel az fp játékosok "hülyítik" magukat. Rohadtul nem könnyű 3azni, főleg a fél perc hiányában. Egyébként nehogy azt hidd, hogy csak abból a klánból és csak ő nyuszizik... Sokan vannak.

    Az ellenfél is használ nyuszit, ők is. Ilyen szinten ez az elfogadott. De sokan vannak, akik még azzal sem tudnának mit alkotni. Hogy még egyet idézzek(csak nem emlékszem, pontosan hogy volt): Bálint: "Rengeten abban a tévhitben élnek, hogy a mod automatikus 3 csillagot jelent. Nagyon nem így van. Megnézném ezeket az embereket, ahogy egy nap alatt sem tudnak egy épkézláb támadást összerakni. [Nyilván moddal, maxos th10-11 ellen, minden maxos mindkét félnél, de ő választ (uncracked) aows bázist]"

    Nem, a mod nem auto3 csillag. Nem is annyi, hogy 2 óra alatt auto3... Ez egy mese, felejtsd el. Báziskialakítástól függ, és persze a támadó ügyességétől. Vagy meg tudod csinálni ezt?: [link] De ha igen, szólj bátran :) Egy-egy ilyen támadás 40-100 dollárt ér átlagban. Ha jó klánban van az ember.

    Szóval no offense (bár ez kicsit olyan lett), de a mod az semmi. A mod nem tanít meg 3azni. Azért segédeszköz, mert megkönnyíti a dolgodat. De van hogy 4-6 órát is modoz egy egy profi. Persze scout kell, vagy ghost. Apropó: a ghost fájlok eladók 600 euróért. (Nem nálam -.- :D)

    Legközelebb ne lepődj meg, hogy valaki modozik, de csak ha elmúlt th9 :DDD

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

Új hozzászólás Aktív témák