Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • dragonfx

  veterán

  ja hogy leállitja a fejlesztést és ujra berakja ez már vicc hardcore... :C :DDD
  én 2 golemet viszek meg 7es gigit a multi infi ellen irto hasznos. meg ugy vagyok multi ellen sok hp.s egységeket kell vinni.
  ezért a ribi4et raktam be.
  poison4et jó lenne tesztelni de eddig még nem találtam cc.be sarit. ;] looton.
  hát nem rossz a loot de lehetne jobb most fog leálln a buldereim még jo van pár apro elmaradás azokat be tudom rakni még de aztán hello.
  előbb a védelmet huzom utána a heroes.t....mert igy is tul előrerak már.
  vitt ő wizit csak bedobta de minyot archert nem pedig nyomom mindig a sodert. meg a cc.t huzzák ki ha lehet th10en ugysem lesz 3* igy az idő nem számit ha elmegy.belefér a cc leölés....én minyoval ölöm a sarit és elég eredményes. 3 archer 6 minyo.+poison.

  olvasd el wikin lehet rosszul értem de mintha szeptember ota ez müködne ott írja lvl4 25,5% mindne további 25%.... :U
  sarim lvl1es utálom nem is fogom.szanaszét mennek.
  én azt fejlesztem ami %oson értelmeset javul a ribi4 se javul értelmeset de többet mint a wizi5>>6, golem4>>5.

  cc.be természtesen egy 5ös kérek egy négyest cisnálók szóval végülis csak 1 golem 4>>5nyi hp a minuszom így. értelemszerűen ha 3at vinnék akkor mrá 2nyi....

  lvl2es infi szebb én is itt álltam meg. :DDD :B :K

  hát ok hogy több esetén összeadódik skacok de az a 2 hét alatt amig lefogja a labort lehet tudok olyat húzni amit mindig viszek és több +hp.t visz meg azért ok hogy sok hp de ha lofax sebzés az ugy nem nyerő. a wizik képeseke gy gb.től ottmaradni mind. és képes ugy leszednia védelem akár egyet se tud lőni olyna hamar lehal.a ribivel ez ugye nem fordulhat elő. a multi infit is jol lefogja.a dagik mellé. mert ugye ok 2 ág fogja a 2 goelemet de marad3? na ezekre kell találni megoldást ehogy a wizit vagy a witchet fogja le mert a multi a witchet is lefogja nem tudja olyan gyorsana csontikat gyártani.
  én most 4 rengés 3 heal.lal megyek ;) . jó neked szerintem ideját nem tudom mikor volt lvl1es infi amit én kaptam páromnak. mindig lvl2-3. a freeze 4-5től ér valamit addig semmit de mivel ugy is csak 8 sec csak akkor tuzdják ez idő alatt rombolni ha mellé +1 rage.t dobsz ugyanoda vagyis 4 spell.nyi( 2 spell.t) vesztezs alapból.
  így inkább a rengést választomamellé meg marad 3 hely oda a freeze ne igazán féár be max ha majd felhuzom kiprobálóm ugy 2 heal 1 freeze.
  a rage lootra nagyon jo de th10en hát nem is tudom max ha pekka5öt viszel akkor.

  [ Szerkesztve ]

  "Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

Hozzászólok Aktív témák