Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunmugli

    aktív tag

    válasz dragonfx #3954 üzenetére

    Szia!

    Azért költséges ,mert ha ezt sokszor csinálod, akkor cwnként kell 5 millió aranyat farmolnod. A leállításnál ugyanis csak a nyersi felét kapod vissza.

    A kollégának ajánlom Galadon: always bring an archer. Szerintem alap, h golemes seregben van tisztító troop. 2 wizi 2 arch 2 minion ált elég.

    Soha nem fogsz falakon kívül csak rengésekkel leszedni bármilyen épületet is. A működési elvben úgy tudom, le van írva, h a meg lévő életekből szedi le az újabb %-okat. Developer Ipaden ki van próbálva, 300 rengéssel sem tudod leszedni a tht pl.

    Igen, néhány egység alig fejlődik sajnos. A wizi pl egy vicc. 5--->6 kb 10 sebzés és 8 élet +ban. Golem is hasonlóan, de mivel abból sokat viszek, 5 golem és egy a ccben, az nagyon megéri. Összesen kb 1800 élet, ha mindnek számoljuk. Fejlessz valami mást, dark spellek, freeze, pekka, sárkány, stb. Sárkány ötös szinten baromi jó. 50% alap, th is majdnem mindig megvan. Multiban kell vele vigyázni, ha nincs freeze, 2 single infis bázist nextelni kell. De ez ritka szituáció :)

    A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

Új hozzászólás Aktív témák