Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • robiii

    tag

    Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni.

    Előző Samsung telefonomon ismerkedtem meg ezzel a játékkal. Bejelentkeztem a Google játékok alkalmazásba a Clash of Clans-on belül ezen a telefonomon, így az elmentette az akkori falumat, ami egy kis kezdő TH3 volt. Ezen a fiókon még a gemeket is elpocsékoltam egyből, stb, egyszóval már nem használnám. Az új telefonomon csináltam egy új falut, ismét TH3-ra fejlődtem, viszont szeretném, ha a google elmentené az új játékomat a régi helyére. Amikor bejelentkeznék a google szolgáltatásba a játékon belül, mindig felkínálja, hogy előhozza a régi mentésem, de arra már nincs szükségem.

    Pedig már a google fiók beállításokban töröltem az összes Clash of Clans-hoz fűződő kapcsolatot, beállításokat, és mindent. Ki is írta, hogy a módosítások akár több órába is bele telhetnek a google-nél, de már napok óta töröltem, mégis mindig a régi falut szeretné betölteni, az újat így nincs módom elmentetni vele, nem tudom felülírni.

    Bocsi ha kicsit hosszú lett, remélem érthető a dolog. Kérdésem az lenne, hogy hogyan menthetem el a google fiókomba az új CoC falumat a régi helyére? Resetelni kéne az accountom valahogyan. Csak fontos lenne, hogy elmentse, ne csak a telefonomon legyen meg, mert ha újra rakom akkor elvész majd több hónapos játékom... Köszi a segítséget.

    iPhone 14 Pro Max, iOS 16.4.1

Új hozzászólás Aktív témák