Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dragonfx

    veterán

    válasz Hunmugli #3281 üzenetére

    semmire nem jo szerintem se a fujka.
    én g2.be vagyok és nagyon sok és jo loot.ot ad de irto bika sereggel kell odamenni hogy akár a felét el tudjam hozni. th9 full és th10 ele ezeket adja be nekem jo esetben 2db bow3 rossza esetben 2 inferno figyel szoval van mit nextelgetni mire arányaiban olyat találok ami jo is és el is hozható egy szebb számjegy.
    de tény így hogy még a felét harmadát tudom is elhozni átlagban 130-180asokat bead jobb esetben 200k+. amire megyek onnan támadok és arany vagy elixir tuti 150k+os lesz.
    a darkot brutálul adja....sima lootsereggel állandóan 800-1200akat szedek.... az eddig 500-800akkal szemben.
    2 nap alatt összejött az aq7re ugy hogy cw.n darkosokkal mentem donateolok rendesen és lootra is mindig jön velem 200-300 darkos troops kb.szova netto 35 az nem olyan rossz szerintem.eddig ez joval nehezebb volt.
    lassan ott tartok hogy 1000 fekete alatt nextelek :DDD

    cw.n faján berakott 3.nak mert a heroes és a walls arányiban nálam a legfejletebb a klánomban.ami nem gond mert a 3.at is beütöttem 2*ra mint ahogy a korábbi 7-10.et(ez normáls esetben elég is a győzelemhez ha az első 10ben mindenkit 2*ra ütünk) más kérdés a 3. engem rommá gyalázott gowipe.pel....én is ezzel mentem kiegészítve hoggal és irto ütős kis 4es ez így....a legcsunyább ellopta az ötletem ő is így jött csak neki jobban kijött a lépés...

    nagyon nehéz egyszerre antihog és anti sari warbase.t csinálni......ti th9en ellen hány golemet visztek?1-2-3?
    probálkoztak többen kutya balllonnal az ellenféltől de nem sokra mentek ugyanúgy max 2*.

    [ Szerkesztve ]

    "Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

Új hozzászólás Aktív témák