Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jack474

    tag

    válasz dragonfx #1945 üzenetére

    "de a kőfalakat olyan lassna töri át a giant csapat(4-6fő) hogy a mordáj hiába level 1 az ellenfélnek leszedik őket.mi a megoldás? az a kis szaladó szart lelövi a tornyos rózsaszínhaju gádzsi és ugy nem robban. mi a titok tutira robbanjon ne csak meghaljon a nyiltol a toronyból?"

    ha csak nyersanyagot szeretnél, akkor érdemes olyan bázist keresni, ahol vagy nem védi fal a mortart, vagy könnyen hozzá lehet férni. a kis szaladó szart tényleg könnyen lelövik, ezért vagy meg kell védeni figyelemeltereléssel, vagy többet kell küldeni egyszerre. ha például leraksz egy giantet, és utána azonnal egy faltörőt, akkor nem valószínű, hogy lelövik, de ha sokat tétovázol a kettő között, akkor lehet, hogy egy mortar lövedék pont akkor csapódik be, amikor ott van a kis szar, szóval ügyesnek kell lenni :)

    az elején nagyon olcsó a fejlesztés, az 50e kifejezetten kevés. ha megfelelő bázist keresel támadáskor, akkor simán meglehet egy csatából is. nem azt a bázist kell betámadni, amit le tudsz verni, hanem azt, amelyiket megéri, akár úgy is, hogy veszítesz.

    klánba úgy tudsz belépni, hogy felépíted 40k aranyért a Clan Castle-t. Ha klánban vagy, akkor a Clan Castle-el tudsz egységet kérni (Request troops), azok pedig vagy támadásnál segítenek, vagy védekezésnél. Ugyanígy te is tudsz adni másnak egységet, amikor ők kérnek, ez a donate. Ha azt írják, hogy donate arány 1:1, az azt jelenti, hogy ugyanannyi egységet kérsz, mint amennyit adsz. Klánból szabadon kiléphetsz, a belépés módja viszont változhat, lehet, hogy simán belépsz és kész, de általában valakinek jóvá kell hagynia a kérelmedet.Ha kirúgtak egy klánból akkor egy darabig nem mehetsz vissza.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák