Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dronte
aktív tag
Köszi, rendben ment is.
Azonban a probléma, amit próbáltam megoldani továbbra is fennáll, a következő lenne:
Wifin használjuk ketten az eszközt (EPC3925), és jellemzően olyanokat csinál, hogy félpercekre teljesen lehal a wifi kapcsolat, majd magától megjavul. Ilyenkor csak tölti tölti oldalakat, játékok ledobnak (ilyenkor szokott igazán feltűnni). Teljes gyári beállításokban van, channel SSID-t állítottam csak rajta (de default automatikusan is próbáltam, ugyanez). Első oldalon volt erre vonatkozó kérdés, de az sajna nem oldotta meg a problémát.Másik érdekes dolog, hogyha öcsém youtubeozok a saját gépén, az ocsmány nagy belassulásokat okoz a hálózatban, legalábbis nálam. Na most ez azért érdekes mert ha másik 3 gépen 15 videot elindítok egyszerre, akkor sem történik ilyen, csak akkor ha az ő gépén csinál valamit. Vadiúj frissen húzott win7 után is ugyanezt tapasztaltuk.
Net pedig 30/5-ös netmánia L szal ezzel nem kéne para legyen.
Ha van vkinek vmi tippje, köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest