Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
Szia!
A cserét a frissítő csomag futtatásával érdemes megtenni.
Azt nem tudom, hogy mennyire bugmentes, az elődjét, egy tesztváltozatot használtam egy ideig, annak ne volt semmi gyíkja, csak a widgetet nem lehetett áthelyezni máshová, mint ahová alapból rakta, újraindítás után mindig visszakerült, más érdemi bugot nem találtam.
A mostani friss 6.3-as pedig csak pár órája van a gépemen (bár nem frissítéssel raktam föl, hanem tiszta telepítéssel), de még hibát nem tapasztaltam (csak találtam egy fordításit, de azt javítom), azt viszont észrevettem, hogy kisebb a gépterhelése, gyorsabb is lett és főleg a gui váltásai pörgősebbek, ebben is jobb az elődjénél.Met
Elvileg már mennie kéne, de ami késik, nem múlik.fandango
Én már használom egy ideje (mivel a dragonban már szerepel, azt kell mondanom, hogy nem rossz és jelenleg gyorsan fejlesztik sűrűn jönnek ki az újabb verziók belőle),mostantól már külső pluginként is használható, a már gépen lévő böngészőkbe is (elvileg) beépül, csak az IE hiányzik még, de nem sokáig, mert az ahhoz való változat is már béta fázisban van, hamarosan hivatalosan is megjelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- One mobilszolgáltatások
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi