Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Én is az első hsz-em írásakor direkt ránéztem (azért is áll benne ami)...
De mindmáig a cikkben ez van:A nyakörves megoldás kapcsán viszont a cég illetékese nem győzte sorolni az előnyöket:
A világ 180 országában működik
GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, and QZSS műholdakkal kommunikál, kétcsatornás -
hemaka
nagyúr
Egyébként ott van a collar is, de az nem tud műholdas kapcsolatot, ott a táblázat. [link]
Mondjuk az a hámos cucc is elég elb*szott dizájn, mert mindenkinek van saját hámja, most akkor arra hogy tegyem rá? Másféle módszert kellett volna a felfogatásra használni, na majd talán a következő...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
bakszazsolt #7 üzenetére
A műholdas telefonok nem GPS és társai szintű műholdakkal kommunikálnak. Emellett a gyártó oldalán csak a hám van említve, mint kommunikáció képes.
A cikkben viszont a kmmunikáció a nyakörvhöz van csatolva, és navigációs műholdakhoz. -
yanna
addikt
Csivaván jól mutatna.
-
ledgeri
nagyúr
Milyen módon "kommunikál" ez a felsorolt navigációs műholdakkal? Mert a felsorolás alapján csak azok globálisan szórt jelét veszi, és ennyi... (Bekapcsolom, és szól a rádió... nem Walkie-Talkie) Ezt nem nevezném kommunikációs képsségnek... (Irányába lehet, ő vissza nem tud. A fogadás meg nem csinálása a dolognak.)
A mérete meg bicit brutál!
-
fatty
aktív tag
Nem kicsi, nyilván kell hely a hardvernek, de nem lehet túl komfortos. Értelme csak akkor van, ha tudsz műholdas netet használni. Elhagyod kutyád világvégén, egy sima mobillal nem sokat lehet kezdeni.
Tractive dog 6-ot néztem én is tavaly, 4-es helyett. Ami tetszik rajta az a jelző fény, végre rendesen látható, nem csak egy pötty. A másik újdonság az ugatás figyelés, felesleges számomra, nem ugat a kutya. -
hemaka
nagyúr
Eleg draga, de azert nem a vilag vege penz, plane amennyibe kerulnek az ebek mostansag.
Tractive is most dobta ki az uj verziot, de inkabb tunik faceliftnek, mint valami nagy ujitasnak. De egyebkent itthon rengeteg helyen a Bukkben es a Matraban sincs terero, ott meg tudjuk, hogy semmit sem er a tractive.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ha olyan helyen tartunk kutyát, ahol nincs térerő, akkor ez a legjobb megoldás, de megkérik az árát.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest