Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Graphics

Jómunkásember

LOGOUT blog

válasz paatrick #2 üzenetére

Ennek alapvetően az a lényege, hogy nem Te dolgozol.
    Ezt sajnos valaki el tudja fogadni, valaki meg sosem adja ki a munkát a keze közül.

Igen, sokan még a navigációnak sem akarnak hinni, nehogy már egy szoftver megmondja merre menjek...

Széles a piaca ezeknek a termékeknek, és a napi szintű használata hozzájárul az általános szállópor csökkenéshez a lakásban-házban. ( nem köhög a gyerek pl... )

Biztos, hogy Te jobban takarítasz tizedannyi idő alatt, ezek a gépek viszont akkor dolgozhatnak, amikor Te épp dolgozol. Pénzt keresel. Én ezt mérlegeltem a vásárláskor.
    A takarításra fordított idő másra is hasznosítható.

Nálunk 6 éve megy robotporszívó, 4 évig az 1gen Mi Robot Vacuum, majd Dreame D9 ment egy évet és akkor merült fel az igény egy komolyabb gépre egy Roborock Q Revo lett a választás. ( látva a piac fejlődését 2-3 éven belül cserélve lesz egy hatékonyabb gépre)

Nálam a robotporszívó hasonló szintű eszköz, mint a mosógép-mosogatógép ( valószínűleg jobban mosogatsz kézzel, de a gép mégis alaposabb...és valószínűleg jobban mosol a kádban mosószappan is, de valószínűleg a mosógépet használod te is.)
    És a szárítógép még, ami főleg őszi-téli időszakban hasznos.

Tény: A robotporszívó nem mindenki lakásába való, de megdöbbentő tud lenni az első kör után mennyi koszt szed össze... És ez nem a Lux-porszívóügynökös duma..

@Janika--1982: Nem feltétlenül, az autó is lustáknak való, mert gyalog is mehetünk.

EGy irodában pl. nekünk egy olcsó Lydsto dolgozik, 2-3 alkalommal egy héten, időt spórol meg nekünk. Itthon is. Lehet ezt máshogy is nézni, de alapvetően azt látom a legutóbbi érvek ezek lettek, hogy az vesz robotporszívót, aki lusta...

Én nem meggyőzni akarlak, de ez roppant primitív érv annak tükrében, hogy sosem használtál mondjuk egy közepes robotporszívót...

Kérdezd meg erről azokat az asszonyokat, akiknek van és hogy mekkora segítség, mert gondolom otthon sem a férfi hordja a porszívót... ;]
    Én a fórumon azt tapasztaltam, hogy a robotporszívós topicban nagyon sokan kérnek mégis tanácsot, nos ők lusták?

A facebookos csoportban pedig rengeteg vevőjelölt van.

Szerintem meg inkább oda került ez a termékkategória, ahova a többi háztartási gép.
    Lusták számolhatnak fejben is...

De valóban, ezek nem valók mindenkinek, ők mindig is hangosan fogják ellenezni, hogy minek ez mégis...

Nos csak egy példa.. Egy legolcsóbb masina, 6 nappal azután, hogy egy Q Revo dolgozott...

Nézd meg mennyi koszt szedett össze...

( Engem mindössze a robotporszívók gyártói hálózata érdekel amúgy, ezért kezdtem el velük foglalkozni. ;] A videó meg saját , de nem vagyok profi, és nem is célom)

Új hozzászólás Aktív témák