- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Dr. Akula #50 üzenetére
SLI, te jó ég, örülök, ha egy kártyát fullosan ki tud szolgálni a tápom.
----
Kiberpank remekül fut sokkal gyengébb hardveren is, 60+ fps-sel. Az RT meg az overdrive RT meg nem érdekel, mert jelenleg azokkal még egy 4090 is kompromisszumosan küszködik, így pedig semmi értelme részemről, mivel többet vesz el, mint amit valójában ad. Egy ilyen játékban meg nem az árnyékokat meg tükröződéseket fogom nagyítóval nézni.
De ha már kiberpank, akkor csakis VR-ban, ott meg az RT ugyancsak kuka, viszont még így is nagyságrendekkel magasabb szintű és bővebb élmény, amivel szemben flatscreenen még a fullba húzott grafikával overdrive ultra hyper RT se rúghat labdába. -
Apollyon
Korrektor
Igen, én is az AI modellezés miatt írtam, nem gamingre. Az ideális egy A6000 lenne a 48 GB VRAM-jával, de nem adnék 5-6000 fontot egy kártyáért.
De ha már gaming, oda a standard 4080 is overkill ha flatscreen, ellenben VR-hoz meg még a 4090 is kevés lehet – és nem a memóriája miatt.
-
Apollyon
Korrektor
Azért jó lett volna egy 4090 Ti vagy Super verzió is, főleg, mert elég sajnálatos, hogy így elment a sima 4090 ára. Bár annak is örültem volna, ha jön egy 24 GB-os 4080, bár tudom, bilibe lóg a kezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest