Új hozzászólás Aktív témák
-
golhun
csendes tag
Vagy a fia
-
golhun
csendes tag
sziasztoki kérdésem lenne valaki a team dungeons on belül a lava isle ben nyert már és ha igen mit ad köszi
CSIXI lehet gyerek démont nyirtál ki
azért adott ennyit.
-
golhun
csendes tag
skacok tudtok esetleg valamijen bázis elhejezést nekem jobb sarokban vannak a hösök elötte az 5 tover elöttük akerités és a challenge 2 nél az o ban lever a boss a végén?
-
golhun
csendes tag
teo grat a sárkány hoz
nekem a tök 174 es azt várom énis
-
golhun
csendes tag
JÓ az is 3om mult hétten vettem meg az is 7 et de az armored warfare most jobban vonz
-
golhun
csendes tag
ma reggel irta hogy adhatja az artikát gondolom ha pénzt ragsz fel volt 300 gamem 2 pörgetés 1 re semmi komoly 2 ikra pumkint de az már van
-
golhun
csendes tag
de jo nektek az R nél tartotok én az O nál mikor jön a boss lekalapál egyböl . a 6 odik tower t mikor lehet megszerezni ebben tudtok segiteni? elöre is köszi
-
golhun
csendes tag
megvan engedte
-
golhun
csendes tag
BGUÉK sziasztok a LOST BATTLEFIELD ben 15 különbözö legend nek kell elnnie mert két kockában vannak legend ek a 3 adikat nemengedi?
-
golhun
csendes tag
a boss 3 mat 2-3 körböl egyedül is lepattintom de a challenge l10 ben elvérzem hamar
-
golhun
csendes tag
sziasztok irta belépéskor hogy lehet szerezni goliat kártyát de honnan?
-
golhun
csendes tag
tele vagyok a Qest után arannyal de nemtudom elhasználni a falak fullosak 2 fejlesztés megy pl torony meg hiro bázis máshova nem lehet elhasználni ?
-
golhun
csendes tag
sziasztok 147 drakulán láttam strom mesa 4 ben piros ruhában ez délibán
vagy nemértem irtátok hogy 180 szinttöl lehet uj szerkokban lenni.
-
golhun
csendes tag
SZiasztok a PUMKIN meg 1-2 legend kapott uj külsöt pumkin sapkát meg piros ruhát ezeket honnan lehet megszerezni?láttam 1 2 játékosnál .köszi elöre is.
-
golhun
csendes tag
köszi de ezek secret codok vagy mi a mano ha azok kellenek a szoközök mert leirtál pár betüt de nemmondtad mi köszi Csillagkuty
-
golhun
csendes tag
SZIASZTOK SECRET COD OT HOGY LEHET SZEREZNI TUD VALAKI EBBEN SEGITENI ELÖRE IS KÖSZI.
-
golhun
csendes tag
hali skacok ha a boss1 et kipattintottam boss2 be hogy enged be?
-
golhun
csendes tag
Sziasztok kérdésem lenne itt mit kell csinálni? Heroes Alstar HIRE A HERO or Sacrifice with shards 25 lila kavicsot ad.
-
golhun
csendes tag
csö érdekelne ha belépek a LOST REALM ba és ládát nyitok elképzelhetö hogy legendari hiro cardot is ad a láda vagy csak elitet max?
-
golhun
csendes tag
sziasztok kérdésem lenne ha klánomban ,hogy tudunk belépni egyszerre a boss hoz automatán berak minket ?
-
golhun
csendes tag
köszi még 1 kérdés a LOST REALM ba ha bemegyek BATTLE AL
TAR mi rejo ha rámegyek?
-
golhun
csendes tag
AZ összes manna tárolot vagy arany tárolot 16 ra kell huzni a hatodik hiro helyért vagy csak 1 et ?ebben kérném a segitséget köszi
-
golhun
csendes tag
hali belépnék klánba ha valaki gondolja irjon de a shard ado nélkülibe mert gyüjtök legendre köszi.
-
golhun
csendes tag
TREAVIS köszi a segitséget itt a kláncim amit irtam http://www.youtube.com/watch?v=BqFkQmBMQAg
-
golhun
csendes tag
sziasztok tudna valaki segiteni kiszeretnék lépni klánbol denemtudom ,hogyan kell netudok angolul meg belépnék magyar klánba neten náztem 1 et FLYBOYS.EU erre gondoltam ismeri valaki? köszi.,
-
golhun
csendes tag
sziasztok olyan kérdésem lenne hányas szinttöl lehet a bosst tuti kivégezni mert 80 szintjeim vannak azokat hamar lepukkntja.
-
golhun
csendes tag
köszönöm a segitséget
-
golhun
csendes tag
SZIASZTOK abban szeretném a segitségeteket kérni hogy, ha belépek a QESTS be 7 oránkénti probákhoz beadja a HERO ALTAR-REFRESH a HERO TALENT probát és nemtudom mit kell csinálni itt köszönöm ha ebben tudtok segiteni gold73.
-
golhun
csendes tag
SZiasztok kérdésem lenn az angyalt hogyan lehet megszerezni azt a kis tömzsit nem a sima hirot?
-
golhun
csendes tag
béci hanyas szintöl vesztek fel klántagot nekem azt irja tul alacsony a szintem
-
golhun
csendes tag
köszi beraktam 1 db 60 as angyalt 1 zöld kör világit
-
golhun
csendes tag
Köszi KOHAN a segitséget
-
golhun
csendes tag
ROBERTINYO atoronyba beraktam 1 szintü Marksmant és 2 ALCHEMIST de nem lett mellette az a kis világito szines bigyo
-
golhun
csendes tag
feldobtam android progit a gépre behozta a játékot de ujjat kezdett nem az én accontomba lépet ezzel kapcsolatban valami vélemény a proram "aplikácio " neve BlueStacks.
-
golhun
csendes tag
köszönöm a segitséget robertinyo kohan
-
golhun
csendes tag
sziasztok nemrég kezdtem a játékot szeretnék segitséget kérni láttam a bástyáknál 1 2 játékosnál kis szines köröket számokkal gondolom szintek kék lila satöbbi ,hogy hogyan lehetne azokat elöállitani elöre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen autót vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Egy óra, két rendszer
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eredeti játékok OFF topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Windows 10
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest