- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulguinha
aktív tag
válasz
laca17kecske #5216 üzenetére
Jaaaa, igen azt igyekszem mihamarabb megcsinálni hogy pörögjön. igazad van, azt elfelejtettem
De nézegetem miket irtok, kinek mi van... Én meg amiket porgetek (takonykak vagy elit...már mind megvolt vagy 6szor) napi 1000 gems kevés lenne.
De lehet az ima segítene
-
pulguinha
aktív tag
válasz
laca17kecske #5213 üzenetére
A guest alatt az Achievements-ben lévő feladatokra gondolsz? A guestet mint kifejezést a játékon belül a wikin nem találtam meg. Az ach-ban szépen haladok, már van aminek a végére is értem. A card szuper ötlet, köszönöm! Már vettem is!
-
pulguinha
aktív tag
Hogy lehet értelmes tempóban gemseket gyűjteni? A logolas, meg lopkodas, aréna kb 30at ad egy nap. Legutóbb 4500at elporgettem, kaptam egy hőst... Így sose lesz semmi értelmesem a PD-n kívül, AC es Paladin eddig nem sokat ér számomra
-
pulguinha
aktív tag
válasz
laca17kecske #5193 üzenetére
Elnézést, hero, csak a telo automatikusan javította. Mostmár felvettem inkább a szótárba
Mindegy hogy miből veszem? -
pulguinha
aktív tag
Quests-ben kaptam egy feladatot: Hire any heti. Nem tudom mit kéne csinálni... Tudtok segíteni?
Mindenkinek köszönöm az eddigi segítséget!
-
pulguinha
aktív tag
Akkor csak PD ér vmit
Pénzt nem akarok a játékba fektetni, viszont így alig jön gems, amiből lehetne elit. Ördögi kör
Paladin és AC esetében a fejlesztés alatt a képességet vagy a szintet kell érteni. A PD szintjét leginkább úgy tudom fejleszteni, hogy "megetetetem" vele a többi hőst. Lehet a másik két elit is erre a sorsra jut előbb utóbb, mert a képességüket nemttudom miből lehetne fejleszteni...
Ha ez a három legendem van és minden elite megvan, melyikeket érdemes fejleszteni hogy tudjak velük kezdeni vmit (elsősorban EXP szint fejlesztésregondolok, másodsorban a képességre, bocsi a szakzsargon még nem megy)?
-
pulguinha
aktív tag
Köszi a tippet
A két legendet megtartsam, fejlesszem? Vagy helyettük jobb egy elite? Az eliteket szeretném lecserélni, de 9000 gems feléből porgettem 1 legendet :-/ Az eliteket ezért nem dobáltam még ki, az 60as ordinarykat meg egyenlőre bepakoltam a lövőtornyokba. Eddig az utóbbikkat hizlaltam a ladikábol nyert könyvekkel és megetettem a PD-vel.
-
pulguinha
aktív tag
Sziasztok, próbálom felvenni a fonalat, de egyenlőre nem könnyű
Eddig három elitem van, Pumpkin Duke, Paladin, Atlanticore (mai darab). Érdemes mind hármat fejleszteni? Paladin még csak 80as szintű, de nem igazán tudom mihez kezdjek vele. Pumpkin 90es, 2es szintű gyorsasággal, így már a magam szintjén jól tudom használni. Tudtok tippet adni a másik kettő miben jó? Elitekből kettő kivételével mind megvan. -
pulguinha
aktív tag
Hát nem bírtam tovább hős és kockázat nélkül így gemsekből random vásároltam, 3 építő úgy is elé, mert már minden minimum két nap alatt élpül fel. Kaptam 3 hőst, ebből egy volt csak ismtélés, meg két tököt. Viszont az egyik hős az mi lehet? Tök feje van és nem találtam a hős listában...
-
pulguinha
aktív tag
Köszönöm a segítséget. Akkor ordinaryk... De tényleg HB-ből vette, csak patkó van a sejhaján
A dungeon meg rejtély. Ugyanazon a pályán kb.ugyanolyan teljesitmennyel hol kapok hol nem shardot. Jól figyeltem, hogy ugyanazon a "pályán" többször is lehet kapni? Akár egy napon is? -
pulguinha
aktív tag
Sziasztok, meg lehet találni vhol, hogy a hősök melletti jelölések mit jelentenek? 61 shardom van, több száz sos lesz (nem fizetek és a gyűjtési logikát se értem
) és mivel egymás után 5 tököt kaptam HB-ért, feladtam
Illetve konkrét hőst is lehet javasolni, szívesen fogadom
Csak, hogy a fájdalmam is megosszam, kolléganőm HB-ért 80%-ban hőst, legendet meg ordinaryt kap. Már 8 van neki kb egy hét játék után -
pulguinha
aktív tag
Mi lehet az oka, hogy van több mint 1000 HB-m és ha belépek a hőseimhez, nem tudok belőle fejleszteni?
-
pulguinha
aktív tag
Építőt hogy lehet szerezni?
-
pulguinha
aktív tag
Köszönöm a pontosítást és az infot. A HB-t mire tudom még költeni? Hős fejlesztésere ha jól láttam. Hát eléggé az elején vagyok. 13 shardom van
Bár a ragliataban egy-két helyezéssel lejjebb már van akinek több hőse van mint nekem, pl 5-6, meg szárnyas lova (nem ér röhögni
), ágyúja. Nem értem hogy csinálják...
-
pulguinha
aktív tag
Sziasztok, tudok esetleg segíteni? Sajnos nem vagyok annyira jó angolból, hogy megtalaljam a válaszokat és még a szakzsargon se megy eléggé
Hogy lehet zöld tallerokat gyűjteni amiből hősöket lehet venni? Illetve a HB-kből ha hőst veszek, lehet vhogy dönteni hogy hőst és ne tököt adjon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Ford topik
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest