Új hozzászólás Aktív témák
-
rolland88
tag
Üdv.
Lava 4 re keresek csapatot, elvileg van hozzá minden hősöm. -
rolland88
tag
Üdv.
Valaki nem keres véletlenül lava3 ba egy csapattagot?
Privátban tudok küldeni képeket a heroeimról. -
rolland88
tag
Üdv.
Lava 3 teambe szeretnék csatlakozni egy csapatba, aki tud szabad helyet írjon privit -
rolland88
tag
Tudnátok kicsit segíteni?
Androidon játszom, ma reggel kiirta h van uj patch frissitsem. Frissitettem is erre mikor inditanám el a játékot még mindig aztirja h frissítsem.
Ilyenkor mi van? Volt már ilyen valakinek? -
rolland88
tag
Üdv,
Kezdő játékosként klánt keresek.
22400 might em van, sajnos munka miatt elég kötött időkben tudok játszani csak.
Aki tud valamit ahova csatlakozhatnék írjon nyugodtan. -
rolland88
tag
válasz
sebijani1982 #12109 üzenetére
Köszi a segítséget. Átnéztem a videoit, hát volt mit tanulnom belőle rendesen.
Az lenne a kérdésem hogy érdemes 750 shard-ért megvenni a master slimet és feláldozni hogy fejlesszem a hősöm skilljet? Vagy érdemesebb gyüjtögetni a shardokat inkább hőst venni belőle?
Nézegettem hogy a shardokból milyen hősöket tudnék venni, de nemvolt ott drakula, meg a tökfej sem.
Immortep a legnagyobb hősöm az ő skilljét fejleszteném.
Továbbá megvan még a thunder god, paladin, druida, meg egy executionert használok jelenleg. -
rolland88
tag
Üdv,
Én kb 1 hónapja kezdtem játszani ezzel a játékkal. Igazából csak fejlesztgetem az épületeimet, meg a katonáimat.
Tudnátok pár tanácsot adni hogy melyik katonát érdemes fejleszteni, illetve melyik hőst fejlesszem?
Szoktam arena-ban csatázni, meg más embereket megtámadni de nemsok honor badges-t szerzek így. Van valami tipp hogy hogy lehet többet szerezni?
Az épületeknek mennyi a legnagyobb szintjük?
Érdemes gemekből építőmunkásokat venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Spórolós topik
- Mini-ITX
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest