Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
-
Padawan333
tag
válasz
golhun #10395 üzenetére
Veszel gemet és lucky flippingen van 5% esélyed hogy olyat ad...papíron.Gyakorlatilag kevesebb.Nekem volt hogy 5 kártyából 3 hős jött másnap 12-ből egy se.
Hessi: Pedig azt írja.Előtte mindegyik meg van csinálva?Úgy értem ezek az artifactok,talán még az lehet a gond.Nekem mind megvan működnek is a herokon csak ez a gobletes nincs mert az még nem ment le 100%-ra.Pedig az 1/5 meg 1/7 sokkal nehezebb szerintem.
Úgy nézem ezeket megint a high playereknek csinálták.Elég magasak a követelmények egy random játékosnak vagy egy smurf acchoz. -
Mike
veterán
kicsit upradelgetned kell a guild-ot ha tied a klán
http://castle-clash.wikia.com/wiki/Guild_Hall
3-as szint kell hozzá, ahhoz meg 2500 credit vagyis shard, meg a boss 2-es alkalmanként 300 credit
és akkor alkalmanként dupla annyni HB-t ad mint az 1-es
majd okosok megmondják miért jó 6x annyit fizetni 2x annyi HB-ért
gondolom mert más lehetőség nincs -
Treavis
csendes tag
"100+ -os hősökkel (pd nélkül) kb 25 perc alatt lehet lenyomni, 3750 HB-t ad." idézve Voxitól.
Sebastian15: Én amíg nem voltak legendjeim ezeket használtam: Angel, Pain-da, Assasin, Serpent Queen, Executioner. De 80 fölé szerintem nem érdemes tolni őket. Inkább tartogasd a HB-t, shardot a legendekre. Előbb utóbb úgyis jönnek majd.
-
KohanTroon
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest