Új hozzászólás Aktív témák
-
hey73
tag
válasz
Szabolcs4 #2692 üzenetére
Ez a nézet azért elég fals.
Akkor minek vesznek az emberek másfajta autót, ruhát, mobilt, játékot, könyvet stb úgyis az enyészeté lesz
De hogy a te példádnál maradva miért veszel pizzát amikor egy vékonyan kennt teljes kiörlésű kenyér retekkel, répával olcsóbb is egészségesebb is. Látod neked is meg vannak a preferenciáid, így másoknak is meg lehet.
Spec én se veszek gyöngyöt de engem a szerencse faktor, az alacsony nyerési esély része riaszt el. Ha a játékban lehetne fejleszteni anélkül, hogy szerencsén múlna akkor számomra is érdekes lenne
-
Ch4os
aktív tag
válasz
Szabolcs4 #2344 üzenetére
Nem vagyok pro, de én is itt járok. (might: ~7500)
B biztosan megy.
Itt ajánlott linkből én ehhez hasonlót építettem.
Nekem: 4 arrow Tower ebből 2 x lvl5 + 2 x lvl1 (fejlesztés alatt) - Ezekben zöld/ordinary hősök 3 vagy 6-tal növelt távoltára lőnek. Nagyok - Ez jó taktika?
A hősök pedig hasonlóak. Lsd. egyel lentebbi hozzászólásom.
Eredmény többségében az összes Lvl5-ös Griffin puszttul (nem érdekel, mert mana mindig sok volt), néha egy-két hős vagy torony is. De az xp kárpótol.
C még nekem sem megy, de én inkább nem is próbálom, mert a végső XP így nincs meg. -
xltt
tag
-
Pflegheim
csendes tag
válasz
Szabolcs4 #2138 üzenetére
A tuzcsova az akkor lesz ha lvl 10-es a falad. Es akkor sa zaroelem langol.
A lakat hmm sokaig en sem tudtam mire jo, aztan rajottem! Azzal meg tudod jelolni a herokat amik kellenek, es igy veletlensem fogod tudni beleepiteni masba. Ugyan is a lelakatolt az nem is jelenik meg a consunable-ban.Ui: Javitson ki valaki ha tevednek.
-
Mike
veterán
válasz
Szabolcs4 #1906 üzenetére
az összes legendemet pörgettem
meg tudod nézni Lacus57, egy klánban vagyunk
65 napos vagyok
még egy succubus kellene, de amióta ezt eldöntöttem, állandóan szivat a program
így is sikerült már összekaparni 1200-at, de ma azt gondoltam odabaszom a tabletetna jó csak egy kicsit gondoltam erre
-
Baulu81
tag
válasz
Szabolcs4 #1901 üzenetére
HBM-ből ill. Dungeon-ból. tudsz sardot szerezni HMB a kék portal a pálya szélen. Eddig nem volt ilyen de mostmár van ugyhogy én a helyedbe élnek azzal hogy kivárom a paladint meg a druidot. Campiont meg Succubus vennék. Arénában és Bossnal is jók lessznek ill raidek során is jok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest