Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
concrete4 #11957 üzenetére
Akkor ha még nincs meg, rakd be a listádba Skull-t is, egész mások lehetőségeid ha van egy ilyened
hogyan lehet? gemből. illetve vannak eventek ott is kaphatsz. pénzt is tehetsz bele, akkor több gemed van, de csak lehetőséget veszel vele, semmi nem garantált. de vannak garantált hősök is (pl spirit mage 50k után), amit megkapsz bizonyos gem mennyiség vásárlása után.
-
orass9028
csendes újonc
válasz
concrete4 #11961 üzenetére
Egyébként tényleg csak időkérdése. Én is abbahagytam a játékot félévre, visszajövetel óta viszont fogjuk rá, hogy szépen adja az értelmesebbeket is.
A DD-det irigylem tőled, bár egy szavam nem lehet..Ma például végre ez ugrott ki a kalapból
Azóta már 158-as 6/10 skillel 3/8 bulwark-kal.
És tényleg olyan jó, amilyennek tűnik/előtte tűnt..Mesa4-ben például 10k+ besorolású evozott hősöknél sokkal gyorsabban lehet ütni a saját sarkodat. Szerencsére már most is erős, szóval kíváncsi leszek rá a későbbiekben. -
e=mc²
őstag
válasz
concrete4 #11961 üzenetére
Turelem, meg lesz az. Gemet masra ne hasznalj csak rollra (porgetes) szerintem. Jonni fognak idovel. Sokunknak evek teltek el, amig adott normalisat.
Amig mast nem kapsz DD mehet maxra. A tobbit amig jonak latod es van ra eroforrasod. Kesobb ugysem azokat fogod hasznalni. Persze amig alacsony a mightod, addig egesz jok, ugyhogy csak nyugodtan fejleszd azokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Filmgyűjtés
- ASUS Vivobook Snapdragonnal: talán egy új korszak kezdete!
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest