Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
Nem arra értettem, hanem az a 3 "falu" amit küldtem, azok az első helyezettek, akik egészen J5ig jutottak
Az "A"-s kék portálos dolgot folyamatosan csinálom, naponta annyiszor amennyiszer tudom. Már van 300 shardom csak így
De az a gond hogy néha ledisconnectel
Az jó taktika hogy felhúzom a hőseimet lvl 60-80ra és berakom őket a tornyokba?Mert jelenleg ezen munkálkodom
-
nubyy
aktív tag
Bossra champion is jo. Ha mar tudod tankolni az elejen, akkor a 3mp stun amit tud az eleg jo. En pl. nem tudom meg tankolni, de bejott a chain stun mostani boss kozben es ez lett a vege
Ninja nekem nincs, raid soran kb. full haszontalannak tunt annyira gyorsan lepihen. Arenaban viszont jo.
Succubus hasonlo, bar az kicsit jobban birja raid soran.
En championt valasztanam, stun jol jon mindenhol, raid kozben is eleg jol birja. TG-vel 1utt meg foleg nagyon jol stunol boss kozben. Makod van es rollbol lesz egy Pumpkin Duke is, akkor meg aztan foleg -
hey73
tag
üdv Cryvol a klánban
Szerintem nem lesz okosabb nálad, a TG -t vedd
Mivel támadás elött van 30 mp-d hogy megnézd az aktuális dungeont illetve belépési veszteség nélkül ki is léphetsz addig így szerintem te is készíthetsz képeket magadnak ezen a linken megtalálod hogy hol mik várnak [link]
A hero base szintenként +2% védelmet ad a hösnek ami benne áll szerintem 10-ig mindenképpen érdemes felrántani a guild hall nekem 5 szintű de szerintem nem éri meg fejleszteni csak ha nincs más...
Most csak egy flag elérhető ami a rablásnál +4 % ad a raboltakhoz ezt pedig a klánba beadott sharkért cserébe vehetted meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen légkondit a lakásba?
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA RTX 3070 8Gb
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest