- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsonesz
tag
Ha az Igg továbbra is ilyen etikátlanul tolja, akkor bizony sose lesz.
Tojás eventen volt olyan aki 256 tojást tört fel és egy darab sárkány se jött neki.
Míg pd jött kb olyan 5-7% al, addig a sárkány kb olyan 0,08%-al.
Szemét egy társaság, nem picit lehúzták a támogatóikat, avval, hogy manipulálták az esélyeket.
Persze senkit sem kényszerítettek arra, hogy pénzt adjon ki, de valljuk be, azért ez egy csöppet etikátlan húzás volt tőlük.
Ezek után aki pénzt áldozna egyetlen hős miatt, az előtte jól gondolja át, hogy megéri-e, és ne bosszankodjon ha nem kap semmit. -
Atus85
aktív tag
Ha valakit érdekel akkor megtudja kérdezni tőlem pl., hogy van e elmaradása. Akit nem érdekel annak úgyis mindegy. Egy elmaradásért még nem lett senki kirakva. Csak olyan akinek komoly elmaradasa volt. Én nem tudok egyesével mindenkinek írni. Ám ha többet adsz be akkor pluszban vagy és akkor az sem probléma ha néha elfelejted.
-
-ZeeZee-
senior tag
Nem értem mi a gondod. Beléptél valahova valamiért. Ott megkértek, ha már itt vagy, akkor ennyit kell "adóznod". Cserébe lehetőséget kapsz valamire. Ha Neked ez nem tetszik, nem értesz vele egyet, akkor menj el onnan. Ha Te személy szerint nem élsz a szövetség nyújtotta előnyökkel (ami nem túl sok...), az nem a szövetség hibája.
Más: a mai napon zsinórban 3 F HBM-et buktam. Eddig simán ment, a végső hullámra maradt 4-5 hősöm, 3-4 tornyom. Ma: F4-nél már csak 1 torony (minden esetben), a hőseim pedig 2-3 darab... Mindezt úgy, hogy tegnap még simán ment... Bosszús vagyok, mert már csak 1000 shrad kell(ene) az immora...
-
IIIZIII
tag
Xp farmolás nem annyira, mivel jó xp csak HBM-ből jön, annál meg csak elindítod, és lepörög magától.
Shard farmolás már kritikusabb....na pont ezért kell PD. Ha most nem kaptam volna meg, lehet hogy pár hét múlva ráuntam volna az egész játékra..egészen pontosan akkor mikor a fontosabb hőseim mind 5/9-esek lesznek. Mivel az az a szint ami még belátható...a 3500 shard pár nap alatt megvan. Utána viszont már egyetlen heronál egyetlen szint is 1-2-3...23 hét...
PD viszont olyannyira begyorsítja a dungeont, hogy az 5 kört le tudod tolni 2 perc alatt...maximum.
Persze így is sok idő...de a játék is sokkal látványosabbá válik...gyorsabb lesz. -
Herczi
senior tag
Sosem használtam whatsapp-ot, szal nem értek hozzá, de nem valami ilyesmi kéne nekünk: [link] ?
Ugyanúgy telóra van, legtöbben szerintem arról nyomjuk, meg ugyanúgy lehet egy admin, aki szabályozza a csapatot, így kb 5 perccel a boss fight előtt is lehetne nyomni egy üzit, úgy nem felejti el senki.
Mindenképp örülnék egy olyan megoldásnak ami kompatibilisebb a telefonnal.
-
dzsonesz
tag
-
hey73
tag
Ha mások nem költenének rá akkor neked se lenne ingyenes!!! Örülj, hogy te ingyen játszhatsz, nekik köszönhetően
Dzsonesz van valamilyen google play card de ez nálunk nem elérhető ezenkivül a tapjoy ajánlatokat lehet használni én abból 600 gemet farmoltam eddig de sajnos amin keresztül csináltam készülék behalt azóta nem eröltettem.
-
dzsonesz
tag
300 dollár az 50k gem, persze csak akkor, ha diszkont nélkül veszed őket. Gondolok itt a 10-15-20% os leértékelésekre. Ha csak diszkonttal veszed, akkor olyan 220 dollár körül megvan az 50k gem.
Egyébként én is költöttem már a játékra, de kizárólag csak "játékpénzből". Freemyapps-os giftcardom volt egy csomó, be is fektettem CC-be.
Rég volt már androidom és azon tűnődöm, hogy ott nincs-e rá lehetőség, hogy valami pontgyűjtő rendszer révén szert tegyél google play card-ra?
Csak mert ez is egy opció lehet, már ha van ilyen lehetőség droidon. -
IIIZIII
tag
épp annyit hogy épp meglegyen az SM..
mondjuk én még mindig sok dungeont tolok egy nap, azért fejlődnek a hősök olyan gyorsan, de amint meglesz az összes hősömnek a 4/9 skill és minden toronyban a lv2-es garrison (hamarosan)....utána már én is csak hbm-et fogok nyomni, meg néha arénát, hogy ne essek vissza nagyon.
De most még nagy a lelkesedés -
dzsonesz
tag
"néha egyszer sem ad shardot, máskor meg minden alkalommal az 5-ből"
Esetemben, sőt mondhatni általában ez a mondat inkább így hangzik:
Néha, kivételes esetben 5/5, igen gyakran 5/1, esetleg több, de nem túl gyakran, vagy semmi.
Természetesen azonos dungeon farmolása esetén. Ha ez nálad másképp működik, akkor Te kivételesen szerencsés vagy. -
IIIZIII
tag
-
-
IIIZIII
tag
Az achievemnt-es gemek semmit nem érnek...esetleg néhány 3. csillagos ami 390 vagy 650 gemet ad, de ezek még hero pörgetésre sem elegek, nemhogy secondary skillekre. Ergo, vagy veszel gemmet, vagy pedig gyűjtöd azt a keveset ami van...megveszed idővel az összeset shardból, és a napi, illetve achievement és alkalmimaintenance gemmekből pörgetsz rájuk secondary skillt.
Viszont ha enyniből akarsz pl pumpkint, snowzillat, cupidot...na azt szerintem felejtsd el mert sírás lesz a vége
Ami azért baj mert a pumpkin és cupid (főleg a pumkin) kulcs hero..nélkülük nem tudsz rendesen bossolni....ja és magasabb szinten kb raidolni sem... -
hey73
tag
Az exe azért 96 mert a skillje már 2/9 ezért ne is rá szórd el a 10k hb-t és druid kell.
Cupid hp-t növel de nem gyógyít szerintem.... bár azt nem értem, hogy hogyan számítja 10.000 hős megkapja +20% növelést aztán egy -2000 sebzést amikor letelik a 6 mp akkor mennyi lesz az életereje?
8333 vagy 10000 -
IIIZIII
tag
ha az én válaszom is elfogadod, akkor biztosíthatlak, hogy k**va sokára...
Én 4 heroval tolo ma boss-t (GR100, Druid100, TG97, AC92) és ugyanezt a szart kell nyomnom...csak úgy hogy belép...40-45k..kilép...belép...stbstb.És miért?...mert nincs revitalize semmin, és valszeg nem is fogok nagyon pörgetni rájuk.
-
Szobi
csendes tag
-
Baulu81
tag
Jo a manna. Kell az majd seregre ha majd drágábbak lesznek az egységek, vagy fejleszsd az aranybányákat, a klán házat nő a hp-ja (több támadást fog fel). Nem haszontalan dolog az. Majd amikor azon kinylodsz hogy nemtudod feltolteni a csapataid mert nincs manna gondolj erre vissza.
-
nubyy
aktív tag
Az a velemeny, h kuka. 1ik uj updateben bejon az uj might rendszer. Minel magasabb a mightod annal jobb buffot kapsz arenaban, tobb honort/gemet/shardot kapsz naponta. Szoval nem igazan fogja megerni a low might magas herokkal, ha ugyis levernek mert annyival jobb a buff amit kapnak a high might playerek.
-
hey73
tag
Igen kevés de magasabb hős könnyebb raidet jelent és védekezést jelent mert rád se erősebbeket küld. De ez még régi rendszerre írt cikk mert pl a falak nem jelentenek might növelőt de pl egy épületszint növekedés is csak +10 vagy +5 -t jelent ami semmi. Így pl a tornyokat igenis megéri fejleszteni.
A decemberi frissitéskor átalakították az egész might rendszert és a hösökre helyezödött egyértelműen a hangsúly. Ezért nem éri meg a legendásokon kivül a többi hőst fejleszteni.Több acc a játékhoz részt már korábban leírtam keresd vissza
-
vendingo
veterán
Első bossozásom nekem is siralmas volt, pedig csak legendekkel nyomultam. Ki kell ismerni egy jó taktikát.
Lerakom a revives druidot, aztán az ac-t. Mire leveri a druidot, AC pajzs bekapcsol, jön a többi hős, ők meg folyamat stunolják, amíg visszajön az AC pajzsa, így jött össze a 696000 is.
-
hey73
tag
Hát igen nem egy klánba vagyunk így ezeket ne tőlem kérdezd
Az ijásztornyok jók is meg nem is mivel az elején vagy a játéknak ezért nem kell sok arany a fejlesztéshez de ahhoz hogy a HBM -ket hozd és evvel shardot ahhoz B -ig jobbak az ágyúk. C-nél is én 2/2 felállásba használtam a jövőbeniek miatt álltam át a 3/1 nyílas/ágyús felállásra és én azért már rendre a D-t is megcsinálom bár nekem tényleg át kellene építenem az egészet amihez nincs nagy kedvem.
Más: Miért utazik rád valaki... A kihivásoknál van olyan, hogy veszíts el 1000 csatát. Én amikor nem volt hb-m és kellett a gyöngy illetve arany akkor én is bátran mentem hiszen HB minuszba nem megy és pofátlanul lehet zsákmányolni volt hogy 200 kör alatt 20 * tuti, hogy ugyanahhoz rakott és persze sokszor lefosztottam hamár volt oly kedves, hogy magába szélre kirakta egymagukba a tárólóit
-
hey73
tag
Hát ha a gép dobja eléd az illetőt az erőkülönbségek arányában 15-30 % -t zsákmányolhat tőled ha nem ver le 50 % felé akkor sajna 1 másodpercen belül jöhet rád vissza ha a rendszer úgy dobja.
Ha visszatámadsz kb 2-3 % hozhatsz tőle el ha levered a hőseit akkor ha belép max meg kell várni míg felélednek. Neked új csapat költsége, legyártodása ill. a hösök feléledését meg kell várnod
Ebbe a játékba a bosszúállással csak önmagát szívatja az ember.
Az elején nekem is volt ilyen emberke de aztán gyorsan leszokott róla
-
hey73
tag
Az a baj, hogy druid is lassú ninjahoz képest szerintem assasint se érdemes fejleszteni max 80 ig ha nagyon nincs más.
Ninja azért lóg ki mert túlságosan rohan persze egy jó másod skillel mind boss mind arenában nagyszerű de raidelni dungeonba menni vele tuti halál és várakozás...
-
-
IIIZIII
tag
Jaja..jól mondják a többiek. A Druid-ra valót szedd össze minél hamarabb a Dungeon2-nek a 2. tornyos pályájából...az 5 shardot ad. Ha nem megy akkor a 3 shardos tornyost csináld veszettül.
A pumpkin duke-val óriási mázlid volt, úgyhogy az mehet fel a csillagos égig...egyenlőre még "endgame" hero-nak számít...mivel mindenféle csapatba befér. A Druid pedig valószínűleg mindig is az lesz, úgyhogy nálam mindenkor az kapja meg először adott szinten az upgradet a többivel szemben. A Ninjanak nem sok hasznát fogod venni...csak arénában, open lane-en. Viszont azért megéri feltolni 80ig. -
hey73
tag
csak legendást fejlesz 60 felé különben nagyon megnehezíted a dolgod a jövőben
a dungeonokban a tornyosokat csináld azok nagyobb eséllyel adnak shardot kicsit macerásabb de azokból szed össze druidra valót nélküle eléggé lehetetlen küldetés a játék...
persze egy szerencsés pörgetés is dobhatja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Asztalos klub
- One mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hálózati / IP kamera
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s 14 FHD(1920x1080)i7-1165G7 32GB 512GB SSD Nvidia T500(4GB GDDR6)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest