Új hozzászólás Aktív témák
-
hey73
tag
Nekem 2/5 revitalize van rajta elöször lejön druid ami feltámad ő visz 3 ütést +1-t valaki más és jön Champ képessége eddig a TT-je sem váltodik ki a bossnak legalábbis korábban összejött a dolog így 100 k-t ütöttem gond nélkül ha nem akadtak a dolgok...
Nubyynak berserk képességű van és szintén dicsérte korábban
Ha pedig GR tetszik akkor meg ne habozz hanem gyüjts rá...
-
hey73
tag
Ha van egy jó másod skill -es paladinod akkor felesleges az AC.
Champion több másodlagossal is jó és szerintem nagyon is hasznos az alap skill je.
Miután arénában kíváncsi vagyok meddig tudok lemenni most (881) számomra elég meglepő, h sem a championt se tankot nem használnak ezen csapatok ellen a szemtől szembeni csatát rendre megnyerem úgy hogy még druidom kivételével egy szinttel magasabban vannak a hőseik köztük az SM is. Persze ha csak torony ütögetés van elpáholnak csúnyán.
Raid esetében a főbajom, hogy druid rendre lefordul és másfele megy ezért eléggé fontos, hogy a másik 4 együtt mozogjon ebből a PD pont nem hálás mert ő rohan előre és vesztébe. Ebbe csapatba nekem egy GR nem illene bele.
De a játék lényege a változatosság, így valószínűleg előbb vagy utóbb én is veszek egyet. Ahogy tudtam, hogy egy AC vs Paladin kb ugyanolyan nekem AC jobban tetszett ezért inkább arra hajtottam rá.
Más: tegnap a bossnál rendszer lagolt vagy csak nekem nem volt oké vmi? Nekem szinte második ütésnél tolta az AOE-t (területi támadást)
-
hey73
tag
válasz
Csunyello #953 üzenetére
Felesleges ennyi hőst fejleszteni csak szétforgácsolod a HB-d és később hiányozni fog sőt ebből csak az első 3-t fejleszteném leginkább az elsőt ha majd lesz druid és TG akkor pedig őket felrántani a többiekhez.
Hátulról az angel elötti azaz az elitekből ucsó 4-t garantáltan beolvasztanám
Wikia -n fennt van és korábban be is raktam a linket, hogy a hösök és azok fejlesztéseik mit jelentenek a toronyban inkább azt fejleszd bár szerintem 80-s GR és 4 ágyús toronnyal illetve erős falakkal a B-t simán meg kellene fogni. Youtube-n fennt van jópár HBM-es video és itt láthatsz hatékony vár / bázis felépítéseket is
-
hey73
tag
Tegnap brutálisan akadt a boss közben a rendszer, egyszer még újra is inditottam a gépet azt hittem nálam a baj.... remélem csak egyszeri alkalom volt
Atus akkor lesz +1 alkalom a héten ?
-
hey73
tag
Attól függ kitől... Amúgy a boss1 6000 körül ütöget a druidom 18240 élettel volt, hogy csak 4 ütéssel szedte le szóval 3 ütést tutira ki fog birni.
A TG szerintem a dungeonokba nagyobb szolgálatot tesz bár neked a SM ugyanúgy tolja le az ellent csodálom, hogy nem támogatják egymást jobban egy druiddal és 80 felett már a 5ds1 is csak kézi munkának kéne lennie e 3 hőssel
-
-
hey73
tag
válasz
Dragster72 #922 üzenetére
Mindegyik legendás jó, ez a jobbak közé tartozik egy nagyon jó másodlagossal meg szuper
Szerintem 6-7000 alatt ill. legalább 4-5 legendás nélkül a klán nem ad annyi pluszt sőt semmilyet
-
hey73
tag
Nekem 9 email cimem van hozzáadva.
Nem a játékon belül tudod hozzáadni az email cimeket hanem a telefon vagy tablet beállítások menüjében.
Land: Ha újra rakod a gépet és CC újra letöltöd akkor nem tom miért de elöről kezdi a játékot de ha nyomsz egy switch kiválasztva az email cimet akkor betölt az ucsó játékállas. Samsung minin és tableten is már megcsináltam.
-
hey73
tag
571. hozzászólás
Ha tableten is hozzárendeled a beállításoknál azt a gmail es cimedet mint amivel most játszol illetve amikor először lépsz be a játékba akkor a bal alsóban a fogaskerék aztán "switch" gomb nyomogatás kiválasztod az email cimed és betölt a játékod. Egyszerre csak egy gépen tudsz a másikon simán kidob.
Ha több gmailes cimet rendelsz hozzá akkor azokon csinálhatsz + accountokat...
-
hey73
tag
válasz
Saskakas18 #867 üzenetére
Druid és Thunder god szerintem alap, az utóbbi nem tank pl 80 szinten pala 20k életerővel rendelkezik addig TG 12k -val. Szerintem a shardért beszerzési sorrend druid - TG - aztán ami tetszik
-
hey73
tag
Hát lehet de ezt majd Nubyy megmondja hogy ez a max vagy a tárolhatóság ennyi...
Mindkettőnek lenne értelme, de belegondolva hajlok rá, hogy neked van igazad, hogy ennyi a tárolhatóság. Amúgy nekem 81 nap alatt jött össze 200 k tehát nem kellenek évek hozzá.
A tornyok esetében amúgy biztos, hogy a alap skill felhúzásával operálnak nem pedig a hős szint növeléssel de itt utána nézhetsz, hogy miért [link]
-
hey73
tag
Jelenlegi leírás szerint csak 1 milla HB-t gyüjthetsz össze és ezzel kell gazdálkodni. Tehát nem biztos, hogy jó megoldás sok hőst 100 főlé fejleszteni....
Más. Remélem ma is lesz Kill Bill helyett Kill Boss
A druid -ám 18120 Hp-s kiváncsi vagyok hány ütést bir ki ha tényleg 6k akkor a champion tényleg betudja altatni
-
hey73
tag
Ha nem akarsz akkor ne költs rá amúgyis a mostani hőseid szintugrásához 80-hoz 10k HB/hős kell ami nem egy-két nap alatt jön össze. A HBM-n pedig ezzel a csapattal a B kampányt simán meg kell tudnod csinálni ami újabb 15 shard körönként (120 shark/nap) ebből és a dungeon -ökből kb másfél hét alatt meg van a TG. Mire lesz szabad HB-d addigra lesz TG-d is
Ha nem tetszik amit kapnál másodlagos pörgetésénél akkor meghagyhatod a korábbit
-
hey73
tag
válasz
Broky007 #810 üzenetére
Ha a free gems -es tapjoy ajánlatokból teszed akkor igen összefarmolhatod de a max napi 6-8 gemes 1-2 új ajánlatból legjobb esetben is kb 8,5 év alatt meg is lesz
Nem az altarban jelenik meg hanem a HB jelző alatti kis díszdobozban vehetted át ahol vélhetően most neked egy angyalka van
-
hey73
tag
Nekem jó
Meg is lepett, hogy én lettem az első
Tanulságos is volt mert lányos zavaromban inditásnak leverte két hösömet így fel kellett 20 gyöngyért ébresztenem de most már azt is láttom hogy mindenkit 100 fölé kell nyomjak, hogy 2 ütést kibirjon mindegyik akkor champion 2 revitalie -s indulása miatt biztosan kiosztja a stunját most ha rosszul raktam le akkor egy hősöm sajna hullott .
Amúgy mekkora AOE-t oszt le az első boss valaki talált rá valami adatot? Mivel jelenleg a druidom 1/5 revive -val a tank ő 3 ütést kibir de nem szeretném ha az AOE elvinné
-
hey73
tag
Hát nekem nagyon át kellene építeni a várat mert C-t megfogom simán 2 legendással 1 toronyban 1 kint, míg D a teljes gárda kint, bent és fennt léte esetén is bukta. A csirkék csúnyán szétkapnak...
bár eddig azért se hajtottam a D szintre mert tapasztalatot itt lehetett a legygorsabban és legegyszerűbben összegereblyézni. Bár ha nagyon bossozunk akkor ez nem lesz probléma egy darabig.
Az általános csetet meg leszedték mert a perverzek, cheat és hack ajánlók miatt. Hátha belátják, hogy inkább üzenőfal kéne mint ez...
-
hey73
tag
Nubyy te már nyomtad le a D hullámokat?
Milyen erőkkel csináltad biztonsággal meg?
-
hey73
tag
Guild neked még nem segit.
A "here be monster" (azaz kék portálon a pálya bal szélén) az A hullámokat már végig kéne tudnod nyomni aminek a végén kapsz 10 shardot amit naponta 8* megtehetsz ez 80 shard... A tornyokat kell vadul felhúzni
Ezenkivül dungeonokba a tornyosokat csináld rendre mert azok gyakrabban adnak
-
hey73
tag
80 szintű Druid le épület bont ezért kicsi mellé madarak ráugranak aztán hösök le hogy aprítsák a szárnyas állományt közbe lehet lerakni treantek ha sok fal van vagy centaurok az állás váltogatja druid közbe visszajavítja magát - treantek elmennek tornyokat leszedni mögötte a ceantaurok bejutnak a várfal mögé....
Ha madarakat akarod kiugrasztani egy treant le aztán a hösök...
Ha rosszul rakod le ill. méred fel az ellen erejét minden papir sajna a save/load varázslat itt nincs
Persze mindenkinek magának kell ráéreznie a hősei és saját harcmodorára
-
hey73
tag
-
hey73
tag
Ha nem akarsz 15 percet várni akkor igen megéri használni én spec a dungeonben is használom így gyakran mehettek 15 shardsért ami nem mind1
A treant mivel egyből a tornyokra megy és falat is bont aminek köszönhetően mehetnek be mögötte a centaurok. Míg a centaur a falat 206 al bontja 2250 hpval addig treant 463 al és 4000 hp val teszi ráadásul 1 centaur alatt 2,5 treant letermelődik. Szóval jelentősen dob a csapatom teljesítményén és nem a falnál lövik rommá a centaurjaimat de kinek mi jön be
nem tom mecha vonalat de a wikia -n még a régi adatok vannak avval összevetheted
-
hey73
tag
igen azt is növelték 5 szintű centaur 1750 ről 2250 ra 1 szintű dwarfot 3600 ra 2400 ról
az 5 szintű treant 4 nap alatt meg van
Amugy a guardian angelnél is ha nagy tömegbe megy be a hős és már az ellen kijelölte mint megtámadandót akkor azt a sebzést megkapja hiába raktam le és ér oda később az ellen...
-
hey73
tag
Mivel én naponta többször is rá tudok nézni a játékra rövid időre ezért nekem is a madarak jönnek be de ha nagyon kell az arany akkor igazi kinlodás velük mert gyorsan hullanak és lassan jönnek vissza. Ezért ha centaurokkal megyek akkor treantek (min.12db) is mennek pont falat bontani és támadást felfogni mögülük a centaurok aratnak ráadásul 1 perc alatt termelődnek. A centaur most is gyorsabban termelödik mint a madár és az életerejét is most növelték.
Az, hogy nem támad vissza amikor épületet bontasz ne feled, az ellenfél ilyenkor nem használ varázslatot és nem is irányithatja a karaktereit sem csak a tornyaiba meg a támadó bénaságába bizhat
Jellemző, hogy ilyen típusú játékoknál hosszú távra építenek ezért én még nem láttam olyat ahol a fejlesztések ne lennének drágák, ha gyorsítani akarod. Amúgy is kivel játszana a top 100 ha pillanatok alatt mindenkit rongyá vernének és elmenne mindenki játék kedve.
revitalize -t te hogy rakod le??? ha a restorationra gondolsz akkor tényleg nem szabad az ucsó pillanatig várni.
Ez a játék nem tökéletes de kellemes kikapcsolodást nyújt. Persze az is tipikus, hogy ha megnézed a top játékosokat akkor az 5 hösből 4 db ugyanaz. Szerintem nincs olyan játék amelyik folyamatosan fejlődik, hogy ne billene el valamelyik irányba adott esetben túlzóan is és ez mindegy, hogy online, CCG stb
-
hey73
tag
A telefon vagy tableten a beállítások majd fiókok és szinkronizálás és fiokók hozzáadása itt akár egyből csinálhatsz is új email cimet és evvel fiókot is.
Amikor a fiókot hozzáadtad akkor a játékban a switch menümél tudsz az újba átlépni. A régi megmarad max nem lépsz be oda többet
-
hey73
tag
HB-ból sosem kapsz legendaryt ezért felesleges bedobnod. A HBM-el és a kisebb dungeonokkal simán összejön egy druid, egy 80 druid a kopponyás 4 sharkoson maga is egyedül végig megy csak a bal felsőbe rakd hogy egyből az assasint szedje le esetleg gyógyítás varázslattal rásegithetsz.
Nekem is csak egy tökfej jött össze de most veszem hamarosan az 5 legendást... Druid sokat fog dobni addig ne költsd el sharkjaidat semmire a HB-t meg végképp ne dobáld el
-
hey73
tag
Hát most is bent van a top 20 ban és van spiritje is...
De ami lehet, hogy egy teszt szerveren tette mert a nagy, sokat játszó és jó angollal rendelkező játékosokat rendre szokták tesztszerverre tesztelésre felkérni...
Segédprogramokat én se szeretek használni de bugok nyújtotta apró stikliket kihasználok szivesen azért nem zárolnak. Pl. a decemberi frissitéskor nem az adott játékos HB-ját és shardját töltötték vissza így jónéhányan felfejlesztették a hősüket, a fejlesztés megmaradt aztán mindenkinek a mentetett visszatöltötték...
-
hey73
tag
Bár én nem tettem be de korábbi 300 shardsos berakásom szerintem azért ad nekem némi fedezetet.
Amúgy ha beindulna akár a napi bossozás mert 5 perc alatt lenyomjuk
Akkor a napi 10 shardot se sajnálnám a plusz accountokról simán menne
A másik bajom az, hogy van még accountom amin van 300 shards de "switch" probléma miatt át se tudok lépni oda. Bár a hivatalosba már igérik, hogy foglalkoznak vele
-
hey73
tag
facebookon hivatalos részlegbe is bejelentettek 17 órája de ott ezt írják
Coming up soon , we'll be introducing the new Hero "Grizzly Reaper"
Check out his Awesome Ability:
-Special Skill: Deals X% DMG to X units on the battlefield and gains HP equivalent to 15% DMG dealt.Tehát magát gyógyítja bár ez így lehet a TG bővített kiadása is na meglátjuk....
-
-
hey73
tag
Én addig számottevően nem fogok fejlődni HB hiány miatt
mondjuk a klánunk 9000 felettiek közül 4 ember jelzett a 9-ből a többiek véleményét is jó lenne tudni...
Az elözőnél 1,2 millát kaptam le talán 3 db 80 -al most 2 db 100 és 3 db 80 van ez kb 2,5* annyit lekap tehát még kelleni fognak emberek ne menjünk neki feleslegesen
-
hey73
tag
válasz
vendingo #568 üzenetére
Ha tableten is hozzárendeled a beállításoknál azt a gmail es cimedet mint amivel most játszol illetve amikor először lépsz be a játékba akkor a bal alsóban a fogaskerék aztán "switch" gomb nyomogatás kiválasztod az email cimed és betölt a játékod. Egyszerre csak egy gépen tudsz a másikon simán kidob.
Ha több gmailes cimet rendelsz hozzá akkor azokon csinálhatsz + accountokat...
-
hey73
tag
Hát....A Here be m... -mel könnyen mivel emelt szintű tornyaim 5-6 szinten voltak, falak min. 40 k így megfogták szinte maguk a B hullámokat csak minimál hero kint és toronyba és íjászok így gyorsan kapja a TP-t 2 kör és 20 lett. 60 szinttől egyedül volt a várban így az összes TP-t csak ő kapta. Dungeonokba is mindig egyedül ment max sereggel hösök nélkül. Mivel karácsony volt így rá is értem raidre is mentem vele rendesen, a falakat se a szél fújta össze, hogy jelentős része max hp-s
-
hey73
tag
válasz
Falatozos #464 üzenetére
Én a következőt tettem hasonló helyzetben fejlesztettem a legendásomat majd vártam, hogy shardból összejöjjön a kövi illetve gyöngy bedobásból reméltem, hogy dob még valamit ( semmi legendást csak egy assasint) A HB-t sajnos elég szűken méri persze 60 szintig könnyű de amikor 10000 és 20000 kell betolni akkor hiányozni fog. Druid meg egyedül letolja a dungeonokat így érdemes és lehet is két nap alatt 80 szint felé feltolni ez 34 000 HB. Druiddal a shard szerzés is egyszerűbb hatékonyabb lesz. Így a TG is gyorsan összejön amibe szintén ennyi belemegy.
Esetleg ha kapsz assasint azt érdemes 80 szintre feltolni. Utóbbi arenába meghálálta és bosshoz is jól jöhet.
Persze lehet, hogy túl okoskodtam a dolgot. Nekem tökfejjel indult ez most 80, assasin 80, druid 100, TG 87, champion 60 ma vagy holnap champion tovább fejlödhet aztán megint pihi egy darabig... hja és ma játszok 60 napja ( az elején nem aktívan)
-
hey73
tag
üdv Cryvol a klánban
Szerintem nem lesz okosabb nálad, a TG -t vedd
Mivel támadás elött van 30 mp-d hogy megnézd az aktuális dungeont illetve belépési veszteség nélkül ki is léphetsz addig így szerintem te is készíthetsz képeket magadnak ezen a linken megtalálod hogy hol mik várnak [link]
A hero base szintenként +2% védelmet ad a hösnek ami benne áll szerintem 10-ig mindenképpen érdemes felrántani a guild hall nekem 5 szintű de szerintem nem éri meg fejleszteni csak ha nincs más...
Most csak egy flag elérhető ami a rablásnál +4 % ad a raboltakhoz ezt pedig a klánba beadott sharkért cserébe vehetted meg.
-
hey73
tag
Persze jó, de inkább legyünk ütőképesek
Jó lenne tudni, hogy akik csatlakoztak azok tudnak-e erről a fórumról?
Legutóbbi bossnál is kevés tag ütögette az erősebbek közül jó pár nem volt sajna... jó lenne ha ők is jeleznék mikor tudnának jönni nekem pl inkább 21 óra felé jó. Nekem a napi 1000 hb sokat dobna a fejlődésemen csak a legendásokból 3 db is vár szintemeléshez szükséges HB-ra…
Falatozos grat snowzillahoz szerintem is frankó, ma pont egy védekező gyalult le de csúnyán a képességével
Baulu81: [link]
Az aréna védekezés csak helytartásra jó, de ha gyakran rá tudsz nézni akkor 1 hőst rakj be és gyüjtsd be +40 hb kat így akár óra átlagba 130-t is begyüjthatsz szembe a 70-nel ha meg hosszabb időt nem vagy berakhatod az izmiketvendingo én úgy tudom hogy spirit maget csak 50.000 gyöngy vásárlás után lehet kapni. Szerintem Pumpkint is lehet kapni mivel én a snowzilla megjelenése után kaptam meg.
nubyy te elmentél 5d1s tényleg meg lehet csinálni 85+ hösökkel illetve mi a trükk? Én a 4d2s et tolom le rendre az elég jól ad de tuti, hogy 1-2 hős megadja benne magát igaz 15 shardért egye fene....
-
hey73
tag
-
hey73
tag
DPS = 1 másodperc alatt történő sebzés tehát ha +30 % a sebzés nagysága és gyorsásága az azt jelenti, hogy ha a normál ütés 1000 sebzés / 1 mp akkor 1300 /0,7 mp ami mondjuk 7 másodperc esetén az alap 7000 felugrik 13000 re.
Igen csak az első kiváltásig magasabb utánna nullázodik
-
hey73
tag
Shardért megvettem druidot (97 szint) és thunder godot (80) és a tökfej (80) is a csapatban. 1-2 nap és a csapat bövülne
Most azon gondolkodok, hogy championt kéne venni aztán nagy levegő és atlanticorera shardot gyüjtögetni vagy maradni paladinnál. Mivel a druidon revive 1/5 van így most ő lenne a boss tank.
Championnak kéne szerintem a leginkább revitalize a succubus után szerintem az se rossz ha becsendesíti a bosst 3 mp-re amig a többiek képessége is beindul
Amúgy pont a HB lassú összegyüjtögetése miatt lenne érdekes. Most van annyi hogy a kiválasztott 2 nap alatt 80 -as legyen
Vagy gondolkozzak más felálláson???
vagy dobálgassak újabb adag gyöngyöt a semmire... 1500 gyöngy ment 12.24 óta a levesbe....
-
hey73
tag
Ha az erősségben hasonlóakat támadod mint te akkor se enged sokat begyüjteni hiába tele a raktára. Szerintem direkt így csinálták, hogy ne legyen meg a klaszikus farmolás lehetősége ha ők ajánlják fel akkor 20-30 % lehet vinni a dolgoknak ha te keresgélsz akkor csak pár %.
-
hey73
tag
ez a here be monster event meddig tart???
-
hey73
tag
Közbe tornyok nem lőttek? mert nekem hasonló élményem volt, kis hősök kint de a tornyokba a táposak kb 6 mp alatt a 4 torony lövései szétkaptak
aki meg megvett már 40000 gyöngyöt annak lehetnek valahol izmos hősök
tényleg 600 gyöngy vásárlás után mi a kövi szint és hős nem találtam semmit erről (230 után ordanary aztán kék takonyt láttom...) ???
-
hey73
tag
Land te mit csinálsz hogy ennyire dobálja neked mostanában a legendásokat ?
A PD szerintem is jó ha a skillje beváltodik egy raid során komolyan egy élmény
Nekem ordinary volt 2 lvl de nem adott annyit B és C -n de ha a herok és a monster ellen kell egy kis plussz akkor talán....
Moonwolf a másodlagos skill egyes szinten sajna nem vmi nagy szám néha bejön akkor jó
...
-
hey73
tag
Itt van valamennyi ezek szerint D -ben a madarak is jönnek
http://castle-clash.wikia.com/wiki/Monster_Siege
Land egyszer láttam egy ajánlást, hogy melyik másodlagosok jók abban berserk, stone skins, revitalize voltak a nagy favoritok...
Na ha eddig panaszotok volt, hogy nincs arany na akkor most már lehet. Most már mindenki építi bele a falba
-
hey73
tag
Amit fórumon ajánlanak ill. nekem is bejött a dungeonokat érdemes váltogatni minden egyes járat után
Ha 100 % akkor is jobban adja és fél percen belül nem érdemes megcsinálni
Én csak az első kettőbe 4 halálkopponyásába tudok menni néha benézek 3 dungeonba is de napi 60 körülinél többet nem nagyon kapok
-
-
hey73
tag
Mivel a tökfej csak a legendás nálam és druid is majd 350 zöld bigyó után vehettem meg valószínűleg más taktikával kell tolnom pl én 5 hőst rakom le először hogy tökfej képessége elő jöjjön és én inkább dungeonokba (első 3 ba) járok nekem ott kisebb a vesztességem velük mert gyorsak és a falakon se akadnak fennt. De ahogy változnak a hőseim és a tp igényem valószínűleg én is hasonlóan teszek mint te.
Igaz én óránként rátudok nézni 1* így nem zavar a hosszabb gyártás amibe a gyors dungeon körök és esetleg egy raid is belefér.
-
hey73
tag
nekem a legerősebb hősöm 67 én ennél csak ritkán kapok gyengébbet leginkább 70+ rendelkezőeket kapok amúgy én a falak miatt választottam a griffeket mert azok átrepülnek felette míg a többi ott fennakadnak és ha nem egyszerre törnek át a falon vagy ne adj isten több falszabdalás van akkor az elég kellemetlen tud lenni.
Amúgy általában kb 200 k van nálam abból 60 k-t lehet elvinni de múltkor valaki visszatámadt akitől elhoztam sokat és ő csak 10 k-t tudott elvinni 100 % leveréssel. Innen gondolom, hogy ad valamennyi pluszt a rendszer.
Amúgy 54 griffet egy tökfej beinduló képessége + 3 első varázslat is üt
-
hey73
tag
Hát személy szerint a clash of clans grafikája nem ragadott magával így nem is játszok vele.
Hát én spec. ha raidre megyek aranyért nekem mindig az én hőseimnél +10 hösökkel felszerelt helyekre kell mennem, leginkább ha tudok griffekkel megyek de 80 szintek alatt még egy rosszul felépített városra treant+hunter kombóvval is ráugrok.
Szerintem a kijelölt városok esetében a rendszer is ad plusz aranyat engem rendre nagy vesztességgel de kb 60 k aranyért legyaktak. Persze az is hihetetlen hogy a hasonló erős szomszédaimnál rendre csak pár ezer arany van fosztani.
Te milyen hőssel felszerelt városkat kapsz?
Eddig a might nem nagyon érdekelt de hogy írogatok róla így nézem: tegnap még 7400 körül volt de ma már volt 5500 most beállt 6300 körül.
A két főhösödnek mi a másodlagosa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Google Chrome
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest