- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
konkrétan arra gondolok,hogy a fenti példánál maradva
a TGnek adott a 3/5 revi-je ami a crest talent és macerás a cseréje
inscribe alatt mit érdemes ilyenkor hozzá párosítani ( 4db akármit) hogy esetleg még hatásosabb legyen.
nekem jelenleg 4db "Scorch" van LV81-gyel
esetleg jobban járnék mondjuk ha Flame Guard lenne rajta?más:
próbáltam keresni de nem találtam, hogy két "talent" összekovácsolásánál mi lesz belőle(#7990) Mike
bocs közben azért rájöttem mit írsz, és megtaláltam
-
Nova96
őstag
Hiába van Cupidom , akkor se megyek lejebbb 6000-nél , mert ott számít a talent és hős..
Pl. bekapsz egyből egy Santa, Spirit, Aries , Minot combot tuti biztos meghaltál. És ott elég sok ilyen van.Talent nagyon számít.
Más:
Tök csalódott voltam a Sirennel kapcsolatba HBM,rablás majd Rost realba néztem egyet, betettem a 6/9 4/5 berserkest tg helyet és lehoztam azokat amiket vele nem ...pedig csak 5/9 szar talentel.
Lehet mégis jó lesz ez. -
pcpunisher88
tag
Lostban tudsz venni.valamikor a lost boss,valamikor a 3 láda nyitás van kristályèrt ès valamikor meg a crest vásárlás.sirent megvettem.nekem tetszik, bár mèg csak 140+os.skillje elöször a troopokra megy utána meg ha jol nèztem akkor bárkire ès viszonylag elèg sokat sebez igy 4/9-en
-
netkoo
senior tag
Szia😎Megnéztem a videokat.
Ezek a hőseim vannak angel 47 es ,panda 57 ,a gladiator vagy mi62,az ijàsz 47 zöld szinü.10 es szintű ice demon
Farkas 57 ..az tornyok mind 10 + van egy ágyus,egy narisárga ,3.9 es szintű
Ezt èrtem el 1 hèt alatt😁 vámpír ,hogy lehet?azt is kidobja a game vagy kártya? Egyenlőre itt tartok
De nagyon tetszik😎👍 -
Rier
csendes tag
US fórumon azt olvastam, hogy elméletileg jövő héten jön (legkésőbb az azt követő héten). De szerintem is lassan jönnie kéne, mert holnapig lehet szavazni a shardos hero nevéről, ami szerintem az utolsó simítás. Az új herora meg 20k shardot mondogatnak, de hogy mennyire hivatalosak ezek az infók azt nem tudom... De remélem nem lehet kipörgetni majd. Attól függetlenül, hogy nem biztos, hogy megveszem nem érzem fernek, hogy valaki elkölt rá 20k shardot, valakinek meg véletlenül kipottyan 150 gemből.
Minden esetre egész érdekes dolgok lesznek a következő frissítésekbe:
- Multi HBM
- valami újfajta multi dungeon
- shard hero
- új crest
- valami crest olvasztás
- 300k gem hero
- új boss LR-benNem biztos, hogy mind a kövi frissbe lesz, de ezekről vannak hivatalos infók.
-
-
frantyi
tag
Szia
3 Okból kellenek:
1. mikor gyűjtögetni mész akkor ki tudod rakni őket, és az ellen azokat aprítja (természetesen pajzsal) addig a hősök teszik a dolgukat.
2. HBM: Mikor távolsági skilles hős jön (SM, GR, SB, TG)jön ellened akkor kisebb az esélye hogy a hőseidre lövi el a skill jét
3. Quest: egyik feladat hogy áldozz be X mágikus katonát Na akkor nem kell várni a termelésreFrantyi
-
repeek
tag
Persze vladdal könnyű szintezni soloban, vagy herot húzni ha beteszünk mellé valamit .
Igen most már az M-et tolom
Amúgy a J-t szoktam szólózni xp-ért vele , csak akkor mindig tele kell termelnem az army campeket trash troopsokkal .
De igen , most már átálltam az M-re . Valóban könnyebb .
Csak mintha kevesebbszer adná az xpt wave 5-ben . De lehet csak én vagyok szerencsétlen . -
Csixi68
tag
Szia!
Tökéletesen igazad van, ha klánba csináljátok... Na meg a kulcshős a PD.
De én még mindig egyedül nyomom és az ez évi tapasztalatomat írtam le Neki!
Hidd el rohadtul utálom, hogy Mesa 1-ben belépek 6000-rel és eddig 2x tudtam benne győzni a többiekkel, mert 1-2000-res erősségűek jönnek folyamatosan... Mesa 2-ben meg 100-120-as hősökkel akarják meghódítani a világot... nem leszólni akarom őket, mert én is voltam gyenge, de ha látom, hogy lehetetlen akkor nem erőlködök, hanem fejlesztek és utána harcolok... sajnos ez a tulajdonság kevés emberre igaz.
Sajnos az meg az én szerencsétlenségem, hogy nem kapok PD-t, így szinte reménytelen a helyzetem, nem tudok tovább lépni, hiába erősek a többi hőseim.
Más:
úgy látom mostanában újra helyreállt az arany-manna szerzés, ha valaki nem így gondolja szóljon nyugodtan, mindig van pár milla feleslegem -
zola79
csendes tag
Szerintem az elején mehet a zöld (ordinary) hősökkel is. 6-7000 might-ig el lehet őket küldeni raidelni, és még az első, talán a második dungeon felét kipucolni velük. Lényeg hogy angyal kell, ne egyszerre rakja le őket, hanem sakkozza ki, kit, mikor, hova, és milyen varázslatokkal vág neki. (Én égi nyilazás és gyógyítással mentem mindig, ha meg elértem, hogy volt védőangyalom, akkor kiegészítettem azzal.)
Én csak távtámadásos zöldeket vittem az elején.
És gondolkodom rajt, hogy az íjász bigét feltápolom az inscribe menu alatt. Poénból, de ha hátul tud maradni, akkor egész szépeket tud sebezni.
Amúgy szvsz a zöld herokat se felesleges feltápolni, hogy az elején boldoguljon, mert garisonba majd jól fognak jönni. Öröm nézni hogy milyen gyorsan cikázik a villám, vagy milyen messziről már nyilaz, vagy milyen nagy területre hat a robbantás. Az összes toronynál a zöld képességek nekem jobban tetszenek, mint a kék. A lila képesség persze a legjobb. -
pcpunisher88
tag
12.000 shardom van.azert nem nyomom el mert általában akkor szokott nem adni mikor egy heroval skill szintet lepek.zold konyvem is van vagy 600 de azt questnel igy os ugy is adja mèg ha gyorsan is csinálom meg.tegnap mesa 3 ban is jott zold kèk lila ès csak 340 shard jött össze.de ma megnèzem ismèt h mennyi gyűlik
-
-
pcpunisher88
tag
Probaltam ugy hogy 39-40-39-40 de semmi.csináltam sorba is hogy 37-38-39-40.szinten semmi.probáltam ugy is hogy nèha expertet nyomtam de ugy se ès probáltam teljesen más csapattal.akior egyszer bejött aztán 10 körre megint semmi.azt hiszem ez egy ilyen pech sorozat ami havonta visszatèr egy hètre.
-
tuszy
tag
28% shard drop (ha jól emlékszem) ezt teszi
Van, hogy 10ből 0, van, hogy 10ből 8.
Storm3:
Nekem a free gemeket nagyon szar %-ban szokta megadni, már hónapok óta meg sem nézem, hogy milyen free gemes topjoy szarok vannak, mert 100ból 3 adta meg.... (mindegy, hogy bluestacken vagy telón...)
-
Treavis
csendes tag
Erre gyűjtöttem, hogy a Cupid esélyét megnöveljem az eventtel. Most a 8k gem nem érdekel különösebben (ingyen volt), amúgy is elpörgettem volna, ha nem rá, akkor santa miatt. Egy hónap és megint megvan 6-7k és másra úgyse használom, csak herot pörgetek (néha warehouse slotot nyomok).
Meg amúgy is a pozitív oldalait kell nézni a játéknak, különben már rég dobtam volna a kukába.
e=mc²: Nekem szerencsém van eddig. Három kicsim van. Egyiken: Cupid, Snow, másikon: Vlad, Snow, harmadikon: Aries. A fő accon pedig: PD (3 db), Vlad, Aries, Snow, Ork és mostmár Cupid is.
-
Mike
veterán
írtam, hogy nem megy az olyan csapat elleni harc, amiben van 2 suc, no az előbb volt 4 is, nem is sikerült, az összes suc megmaradt, meg még tán a druida is, erre egy különös ötlettől vezérelve beraktam drudia helyett a hóembert, az meg csak úgy pörgött maga körül, és simán levertük őket, úgy hogy talán egy purcant ki a csapatomból
csak tátott szájjal néztem
snowzilla ennyire jó? vegy mit tud ő? ellenfélként eddig nem brillirozott, adatai alapján sem ő a leggyorsabb
másik:
lassan olyan vagyok LR-ben mint a háremet tartó szarvasbika, hol ide, hol oda rohangálok, és verem vissza a kéretlen udvarlókat, most is csak 4 battle altaromon van pajzs a 6-ból, a pláne az, hogy simán ki tudom verni őket a reviremből -
Shokkolo
addikt
Nekem se jön be, majd mex mnegbarátkozok vele, mást nem tehetek
Más:
pörgött már valakinek az új hős?@(#6842) Nova96 :
nem elképzelhetetlen. gondolom próbálják az érdeklődést fenntartani.
viszont akkor szerintem ez hibás lépés volt. ha már redesign, akkor csorgathattak volna belőle tervet és szavazhatott volna a jónép.
ez tényleg nagyon keleti "anime" feeling. és az alap design tényleg nem passzol vele.
mindenesetre én értékelem az igyekezetet részükről.Csapó 3:
Megoldódtak al aggok és a DC-k ?!
Erre vártam a legjobban, nem is az újításokra. -
Padawan333
tag
Na átvariáltam picit és megy a H állandóban,de I bukó wave3 nál.
Néztem egy videót ezt ,ezzel csinálja a srác J-t.
Annyi a különbség hogy nekem magic towerek vannak,meg Moltanica nincs és annak a helyére Ariest tettem be.Skilljeim csak 5/9 srácnak 7/9.Pd jobb egyedül az 8/9 lassan meglesz 9/9is.
Viszont ins nekem 50+ mindnek,srácnak gyengébbek és ígyse megy le I.
Hero levelben jobb 5-6 szinttel de az szerintem annyit nem számít,és a vicc hogy 3 hősőm is megmarad w3-ra de épületeket ledózerolják.
J-n akarom magam átszenvedni mert néztem videókat és utána K-L-M sokkal gyengébb. -
Shokkolo
addikt
Támogatom. cca. 1 éve játszok (talán már több is), és mindig van új cél.
Mire elérek valamit, találok 3 másikat ami jó lenne.
Persze isteníteném ha 5 percenként lenne HBM, de akkor meg az lenne a baj h pillanatok alatt kimaxXxolható gamma lenne@Depression
Arról nem is beszélve, hogy még "kicsi" vagy és 1 legended van.
6 hero base, 6 legenddel... mindjárt izgalmasabb lesz. Ott már 4-700k xp jön egy HBMből. Pörög az majd, csak az eleje tetül assú -
Padawan333
tag
-
Padawan333
tag
Köszi mindjárt megkeresem a based átépítem a sajátom,mert ha hiszed ha nem én még a G-t farmolom
ezen a héten kezdtem el a H-t csinálni garrison nélkül eddig viszik.
Korábban rápróbáltam az I-re de wave5 bukó volt és nem erőltettem.
Olvastam hogy a J-t kell túlélni a többi könnyebb lesz és nagyobb a reward. -
masterfghdd
csendes tag
93000 might a következő "ballaszttal" van nekem:
100+level:
ninja 2
champ 1
druid 6
paladin 6
pd 1
cupid 6
tg 1
gr 1
snowzilla 3
succ 2
atlanticore 680+level:
ninja 1
champ 1
succ 1
cupid 2Jellemzően 1/9-esek néhánynál van 2 vagy 3 csak
Van még 7 elit illetve 4 ordinary a múltbólEzeken kívül van 16legend a mindennapi használatra természetesen magasabb szintekkel.
-
Mike
veterán
na akkor csak a ballasztot írom
nálam a mennyiség van előtérben a minőség helyett
vagyis ezek a hősők lvl 60-asok és csak 2/9-esek
így is van még 10 helyem6 pala, 3 cha, 2 dru
többit sajnos megetettem3 exe
12 assana ennyi
ez annyira nem sok
persze jött más kék is de az assassinokat megtartom mert might szempontjából nem rosszakés ha jól tudom a hős helyek számát is megemelték 60-ról 70-re
-
-
-
-
masterfghdd
csendes tag
Azért van értelme a 40 fős klánoknak, mert a boss hp adott pillanatban történő belépéskor mindenkinél ua.
Egyébként pedig:1, Vagy mindenki tök erős és egyszerre lépnek be --> mindenkinek van 3 perce 34 millát beleütni --> 14300HB mindenkinek
2, Vagy a "nagyok" rendesek és addig nem lépnek be míg a kicsik le nem ütik a boss hp-ját 40-50milla környékére így a kicsik is kapnak és a nagyok is.
A legnagyobb értelme pedig azért van, mert nem kell napi 200-600 shardot kiköhögni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest