Új hozzászólás Aktív témák
-
xltt
tag
Csak én vagyok ma szerencsétlen, vagy esetleg másnál is így van? A mai MT óta egyszer sem kaptam dungeonból shardot, pedig eddig napi szinten kiszedtem 30%-ban belőlük.
-
xltt
tag
válasz
Logeeen #3006 üzenetére
A leírtak alapján garrison. Ha megy az F, akkor több shard-> hamarabb lesz 4/9-es skill. Ha meg mégse megy, akkor meg ugyan ott vagy.
Azt nem tudjátok, hogy raidnél mitől függ, hogy mennyi exp.-t kapok?
Valahol, csak a herokat kell lenyomni és kapok 4500 körül viszont van,ahol troopok és minden egyéb és csak 3000 körül ad. Van amikor viszont fordítva az egész...Szóval, ha valaki fel tudna világosítani, azt megköszönném -
xltt
tag
válasz
rolikafaszik #2986 üzenetére
Helló!
Hivatalos adatokat nem tudok mondani, de itt egy-két játékos leírja a tapasztalatait.
De mint a Hero pörgetésnél, itt is nagyon nagy makk kell.
-
xltt
tag
válasz
Mazda6_2.0D #2963 üzenetére
500-at mindenképp kapsz. Ha az első 10-ben végzel, akkor többet. Itt van, hogy meilyik bossnál mennyi hb-t kaphatsz: link
-
xltt
tag
Ebben nem nagyon tudok segíteni. Én is általában "lopni" szoktam az ötletet, hogy hogyan is építsem fel a bázisom.
De egy Cannon towert tudok ajánlani, hogy leszedje a kisebb földi troopokat míg verik a falat.
Próbáld ki az 54. hozzászólásnál mellékelt bázist,hátha bejön.
-
xltt
tag
válasz
hádzsime #2739 üzenetére
Én Druidot húznám (Cupidom nincs szóval nem nyilatkozom róla, de lehet, hogy akinek van őt mondaná).
Én a talenteket, csak akkor fogom pörgetni, ha teljes lesz a csapatom...ehhez még kéne egy "támogató" Hero, Cupid vagy Pumpkin. Tehát, ha úgy érzed, hogy teljes vagy a többit,amit szeretnél meg tudod venni shardból, akkor szerintem már költhetsz talentekre.
-
xltt
tag
Sziasztok!
Snowzilla skilljével kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Azt írja, hogy lassítja az ellenséget X%-kal 5 mp-ig. Ezt a lassítást hogy kell érteni? Magát a mozgásukat lassítja vagy az attack speedet? Esetleg mindkettőt?
-
xltt
tag
válasz
dzsonesz #2493 üzenetére
Köszönöm a gyors és tartalmas választ!
Akkor Immo nagyon megéri a shardját
Majd a bossra én is Palát akarom tanknak használni (már csak azért is, mert reviveot dobott rá a game), de még ez messze lesz, még nem vagyok klántag sem, mert még gyengusz vagyok addig nem látom sok értelmét
-
xltt
tag
Sziasztok!
Lassan sikerül összeszednem a shardot Immora és azt szeretném megkérdezni, hogy a skillje a repülő troopokra is hat?
Illetve ti melyiket cserélnétek le rá?
Ninja Lvl 93
Pala Lvl 80Szerk: Még annyit szeretnék, hogy a palát érdemes tovább húzni? Elég gyengus hero.
-
xltt
tag
-
xltt
tag
Én is elpörgettem 1800 gem-et kevesebb szerencsével. 70%-a Lvl 2-es Slime volt....
Amúgy az új Hero-n és pár esztétikai fejlesztésen kívül van valami lényegesebb változás?
-
xltt
tag
Köszönöm a választ mindkettőtöknek!
hey73 nem hittem volna, hogy ennyi mindentől függ, de akkor írok egy rövid ismertetőt, hogy hogy állok.
Hőseim: 85 TG (Lvl 3-as skill), 76 Champ (Lvl 2-es skill), 80 Ninja (Lvl 2-es skill), 80 Exe (2-es skill), 60 Assasin (2-es skill).
Másodlagosat nem írom le, mert azokkal még nem foglalkoztam és mindegyik kuka.Jelenleg 1250 shardom van és a C HBM-et nyomom 100%-osan (néha beakad valami, de nagyon ritkán). Ebből kifolyólag napi 160 shard bevételem van (dungeon nem számottevő). D-vel próbálkoztam, de a griffekkel nem tudok mit kezdeni és leszedik a tornyaimat (3 arrow 1 cannon Lvl 6-7) és ezután az 5. hullámban már egyből a hőseimet támadják.
Igazából ennyi jut eszembe, ha valamit kihagytam volna, akkor szólj és pótolom.
-
xltt
tag
Sziasztok!
Két kérdéssel fordulnék hozzátok.
1. Szerintetek megéri lecserélni a griffeket (Lvl 5) sárkányokra (Lvl 1)? Egy Army Camp-be 14 griffet tudok tenni 8 sárkánnyal szemben.
2. Ti mire gyűjtenétek a helyemben?
TG, Champ, Ninja van meg. Én GR-re gyűjtenék, mert Palát kapok 1 hét múlva. Csak ugye Druid elég fontos karakter és nem tudom, hogy elverjek rá 1800 shardot vagy várjam meg azt a 2 hetet.
-
xltt
tag
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ezeknek grass tree rock van valami funkciója? Vagy csak vannak?
-
xltt
tag
Hát venni nem tervezek. Legalábbis nagyobb tételben biztosan nem. Annyit nem ér nekem, hogy tízezreket ráköltsek
Még felmerült 2 kérdésem:
1. A klán ér valamit a Bossozáson kívül? Mert még legalább 3 legendem nincs nem szeretnék belépni klánba, mert ha csak bossozás van, akkor addig nincs értelme.2. Lesz elvileg valami új might rendszer és nagyjából fel is fogtam, csak annyi érdekelne, hogy mi az a buff, illetve attól, hogy rangért fogsz kapni gyöngyöt attól még megmaradnak ezek a napi teljesítések ugye?
Előre is köszi!
-
xltt
tag
Sziasztok!
Nem rég kezdtem el nyomni a játékot és pár kérdést szeretnék feltenni, amire pár oldalt visszaolvasva nem találtam választ.
1. Legend hősöknél milyen beszerzési sorrendet javasoltok (shardból)? Elsőre mindenképp Thunder Godot venném, mert nagyon bejön, mióta egyszer egyedül lecsapott egy.
2. Pumpkin Duke-t lehet gyöngyből pörgetni, vagy az is csak gyöngy vásárlás után jön mint a Spirit? Illetve van valamilyen szisztéma a pörgetések között (pl. 20 3-as pörgetés után dob egy legendet) vagy bízni kell a szerencsében?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen légkondit a lakásba?
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpársportok
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA RTX 3070 8Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest