- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csillagkuty
tag
válasz
TheHessian #8535 üzenetére
Két alkalommal nekifutsz, és ha a Moltanica mégsem jönne össze, a Destoyert megnyerted.
Moltanica nekem is kéne, mostanaban én is gyűjtök a 2000-res eventre. Több százezret nem fizetnék a játékra. -
Csillagkuty
tag
válasz
Depression #8499 üzenetére
Van Vladod, vagy mivel húzod őket? Nekem a HBM J sajnos 5 hőssel megy, így is néha meghalok. A H is 3-mal... :-/
-
Csillagkuty
tag
válasz
TheHessian #8496 üzenetére
Nekem is tetszik ez az elrendezés, bár a tornyom is 5 db, nemcsak a gold-mana mine, és ha meglesz a 6. hero base (millió év múlva
) akkor megint át kell kicsit rendezni. Mindenesetre az egyik oldalra felrakom, és elmentem
Ma lv 9 lett Aires is!
160 felett elég lassan mennek felfelé a hősök.
A kuttyal kapcsolatban írok privit, nem akarok offolni.
-
Csillagkuty
tag
válasz
TheHessian #8466 üzenetére
SM nem szokott meghalni, de a PD szeret elhalálozni nálam (Lv150). Tettem rá 3/5 reviveot (amíg nem jön berserk), így feltámadás után rendszerint kihúzza.
OFF: Igen, ott voltunk, ott állítottam ki az ebet! Csak nem a kiállításon voltatok?
-
Csillagkuty
tag
válasz
IMIIKE1998 #8446 üzenetére
Szerintem csak e miatt ne hagyd utoljára a PD-t. Persze ha van másik, amit inkább fejlesztenél az is más. Nekem sem őt mutatja, de mióta van, nem dobálnak ki úgy mesából, mint előtte. A legtöbb játékos belenéz, kinek milyen hőse van, mindenki a PD-t keresi. Bár igaz, könnyebb ha egyből látszik és nem kell nézegetni.
-
Csillagkuty
tag
Itt várakozom épp kutyakiállításon, így a kis accra is volt egy kis időm, amit mostanában elhanyagoltam. Harmadikra kipörgettem egy Airest.
Jól jött a Vlad es a Cupid mellé.
-
Csillagkuty
tag
válasz
TheHessian #8406 üzenetére
Fogalmam sincs mire jó a Siren. Épp esett egy PD és az árát elköltöttem a fejlesztésére.
Ha a PD-m erősebb lesz és lesz berserk talentje, a crest mindenképp revit lesz szerintem.Imike: Köszi
-
Csillagkuty
tag
Igen, én is ezen a kettőn filóztam.
SM-et használom Mesaban, LR-ben. Dungeonben, raidben csak akkor, ha valamelyik hero meghal és a helyére beteszem. Ugye nekem van Santa, az tarol rendesen.
DK-t használom HBM-en, Raiden, Dungeonben... Amíg nincs Ork, addig biztos tervezek vele. Addig meg ezek a terültek fontosabbak, az SM a fent említett kettőben így is megállja a helyét.
Azt hiszem a DK felé billen a mérleg, nagyon köszi a segítséget mindkettőtöknek!
(SM meg kap egy 2-es szintű Bulwark crestet, azt most rá tudom tenni.) -
Csillagkuty
tag
Sziasztok!
Egy talenntel kapcsolatban kellene nekem is egy kis segítség. Ma kipörgött cardból egy 5/5 Bulwark, és nem tudom, kinek lenne a legmegfelelőbb.
Akiken gondolkodom:
Death Knight 2/5 Heavy Blow
Warlock 1/5 Flame Guard
Spirit Mage 1/5 RevitalizeAkik használatban vannak, de nem cserélném le: (Azért leírom, hátha másképp látjátok.)
Santa 3/5 War God (5/5 War Godot szánok neki)
Aires 2/5 Revitalize (5/5 Revitalize a cél)
Druid 2/5 Revitalize (Necces... De szeretem, hogy hamarabb gyógyít, a Life Drain Cresstel tök jól kiegészítik egymást)
PD 3/5 Revive (Berserk a cél, most még csak a crestje az)
Cupid 2/5 Revive (Nem baj, ha feléled 1x...)A többi hősön ami van, nem gondolkodom, nem nagyon használom őket.
Köszi a segítséget! -
Csillagkuty
tag
válasz
AntAngel #8382 üzenetére
Szia!
Nekem van, én megszerettem. Többen írták, hogy inkább látványos, mint hasznos, de az én csapatomban egész jól szerepel. Tanknak használom Ork hiányában a magas HP-je miatt.
Az előnye számomra, hogy magas a HP-je, több csapást bír, van eleve egy Revive 5-ös talentje, tehát újra éled. A közeli egységekre shieldet tesz, ami blokkolja a debuffot, és területi sebzése van.
A hátránya, hogy a sebzést, és a shieldet is tényleg a nagyon közeli baráti egységekre teszi. Na meg ott a magas CD-je. De az már minden mostanában megjelent hősnek van.
Arénában jó nagyon, én szeretem HBM-en és Raiden is. Azért ha eldobja a kardját, az egy csapatban lévő ellent elintézi, legyen az hős, vagy troops. Az enyém jelenleg Lv 129 és 5/9, tehát olyan közepes erősségű (a HP ezen a szinten így is 42 880).
Remélem, tudtam segíteni. -
Csillagkuty
tag
Ja igen, 150-es roll nálam is. 450-ből még semmi értelmes nem jött.
-
Csillagkuty
tag
válasz
Shokkolo #8376 üzenetére
Nekem is most sok van, amivel foglalkozni kéne, de inkább úgy vagyok vele, legyen meg, aztán majd foglalkozom vele. De mégis a tudat, hogy megvan.
Druid a top játékosoknál is ott van, meg Pixie is. Ha druidnál nincs jobb healer nem fogom lecserélni, nagyon sokat gyógyít, nálam olyan 14-15 ezer körül perpill azt hiszem. Ráadásul life drain crest van rajta, minden ütésnél magát is gyógyítja.
-
Csillagkuty
tag
válasz
Shokkolo #8365 üzenetére
Nem semmi akaraterőd van, hogy összegyűjtesz 20k gemet.
Én nem bírom ki, olyan 2-3 150 gemes pörgetést szoktam egyszerre, szerencsére így is jönnek gyakran. Ma pl 2-ből egy Atlanticore. Van már pár, de mégis esett legend.
Death Knight azt hittem nem lesz ilyen hasznos, de egész sokat használom, és meg vagyok elégedve vele. Szeretem na.
Warlock még kérdéses, nincs elég HB és shard foglalkozni vele, ma Santát updateltem 9 csillagosra.Netkoo: Grat! Azt hiszem Druid, de majd a többiek megmondják.
-
Csillagkuty
tag
válasz
TheHessian #8344 üzenetére
Grat a második PD-hez és a Sirenhez! Druid helyett én is betennék egy Pixiet.
Warlockkal nekem is vannak fenntartásaim, de majd meglátjuk. Nem igazán hiányzott, a csapatból senkit nem cserélnék le rá, de ha kicsit felhúzom, majd jelzem, hogy milyen.
Nálam a várva várt, az a Vlad. -
Csillagkuty
tag
válasz
IMIIKE1998 #8337 üzenetére
Köszi! Úgy látszik most mázlim van. De foglalkozni még nem tudok vele még annyira, az alapcsapat sincs kész.
Bár Lv40-en nem halt meg 1x sem HBM H-n pl.Netkoo, Repeek: Köszi szépen!
Ghoston: Mindenképp garrison nélkül farmolnék. Gyorsabban fejlődnek a hősök, hamarabb tudsz garrison nélkül nagyobb HBM-et is tolni.
-
Csillagkuty
tag
válasz
Grendar777 #8332 üzenetére
Santa nélkül én nem is szeretek raidre menni. Ha a többi hős épp regenerálódik, az említett hármas (Santa+Druid+Aires) simán letakarít mindenkit.
-
Csillagkuty
tag
Olyan dementor köpenye van hátulról.
Most úgy vagyok vele, hogy felvittem L90-ig és 4/9-ig, többet nem tolok bele, majd megy raidre, dungeonbe, HBM-be néha és fejlődjön lassabban. A HP-je nagyon tetszik, CD már szinte az összes új heron van sajnos, még a kedvenc Santámon is.
Tank heróból Pala van nekem (L125), meg AC, amit sajnos nem szeretek, az a raktárban vesztegel.Tanknak egy Orkot szívesen pörgetnék.
Palanal talán jobb lesz ez a DK, aztán majd kiderül. Az ütése a duplája ezen a 125-ös szinten pl, a sebessége is nagyobb, na meg a HP-ja egy 9-10 ezerrel.
Ja és ingyen volt.Repeek: Köszi szépen!
-
Csillagkuty
tag
Én is észrevettem hasonlót, egészen tegnapig, akkor szinte minden második láda nyitás vagy battle után jött valami. Szerintem ez is random, mint minden más.
Vadmammut: Köszi, hogy ezt leírtad, biztos sokaknak erőt ad.
Szerencsére nekem jött jó pár jó hős az eddigi 5 hónap alatt, de sokaknak még nem esett, vagy csak pár. Előbb utóbb meg mindenkinek jönni fog, reméljük!
-
Csillagkuty
tag
Én attól kapok idegbajt, mikor össze vissza villog a mesa, annyira gyorsan lép mindenki ki-be. Meg fel nem fogom, hogy három 160+ PD-s miért lép ki utolsó pillanatban, mikor simán nyernénk a 3-ast. Jó nekem nincs PD, de rangban ugyanakkora vagyok, mint ők, 5000 felett. Lehet 4 PD-s emberrel akarnak menni. De akkor ne várják meg az utolsó mp-et.
-
Csillagkuty
tag
-
Csillagkuty
tag
(#8169) Nova96: Vladra a Life Drain nagyon jó, Santara a War God. A crestnél mehet rá a revitalize szerintem. Rátettem Cupidra, a Berserknél jobb.
(#8171) skorpio6369: Köszi, rátettem!
(#8172) repeek: Grat! Nem rossz.
Szegény csaj nem elég, hogy pingvin feje van, akkora keresztet cipel a hátán.
-
Csillagkuty
tag
ON
(bocsi mindenkitől, hogy új hsz-ban írok, de nem tudtam már szerkeszteni...)
Kipörgött egy Revive 2/5, szerintetek Cupidnak jó lehet? Alapból egy 1/5-ös berserkkel jött, az van most rajta. Nem hiszem, hogy az olyan jó neki.
-
Csillagkuty
tag
Lehet mostanában túl sok a szabadidőm, és többet foglalkoztam a játékkal, de az éjjel már azt álmodtam, hogy bementem egy PC boltba, ahol a Castle Clash-hez lehetett kiegészítőket venni, mint pl hősök, talentek... stb. (Olyan kis dobozban volt valami kártya kóddal, mint amiben pl. a fényképezőgép objektívhez lehet venni előtét lencsét....) Aztán játékon belül fel lehetett tölteni a megvásárolt dolgot.
Épp raktáron volt nekik egy Vlad Dracula és egy 5/5-ös Life Drain talent, az előbbi 3000 ft, az utóbbi 2790 ft... és teljesen oda voltam, hogy ez nekem kell, megveszem! -
Csillagkuty
tag
TG a Santa mellett nekem haszontalanná vált. Néha beviszem raidre, ketten gyorsabbak, de nem érzem hiányát. Pedig egy jó hős valóban. Kínaiaknál nincs Santa, lehet azért drágább ott. Bár a TG Santa megjelenése előtt is ilyen "olcsó" volt nálunk.Ma került 30 ezer fölé a shardom, még mindig nem vettem meg Shirent, mert úgysem tudnám most felhúzni, a meglévőket akarom építeni, addig meg van esély rá, hogy kipörögjön. Ha meg nem, akkor megveszem. A könyveket is HB-ra váltom, a 9-es szinthez 200 ezer kell hősönként.
(#8134) Mike: Köszi!
A 8133-ashoz, a snow talán el is hanyagolható, a pajzs és a gyorsítás elég szokott lenni, mire észbe kapnak már meg is halt az ellen.
Toronyban nekem sincs hős jelenleg, HBM-et főleg H-t is 3 hőssel viszem, így csak 3 felé oszlik az exp, gyorsabban fejlődnek.(#8136) pcpunisher88: Igen, megvárom míg kéri a talent frissítést, jól fog jönni a gem.
-
Csillagkuty
tag
Jó lett ez a videó is, egy ilyen Simian Saint oroszlánfejű hero jöhetne a mi szerverünkre is, brutális lehet!
Főleg, hogy meg is lehet venni. (amúgy kellemes a hangod
)
(#8125) netkoo, (#8127) pcpunisher88:
Nálam meg szinte naponta lehet venni a warehouseban, már van 6 db, de nem jön questbe.A special hero card Succubust adott... Viszont tegnap Earl lettem!
-
Csillagkuty
tag
Köszi! Ha eljutok odáig, megnézem kell e még húzni. A skillje azt hiszem 4/9 jelenleg.
Santára én sem tennék berserket, PD-re tökéletes az. Santámon 3/5 war god van jelenleg, revitalize cresttel. Ez nagyon bejövős így. Ha kipörög nagyobb war god, akkor ráteszem, különben marad ez.
-
Csillagkuty
tag
válasz
pcpunisher88 #8088 üzenetére
Grat!
A talentje is tökéletes!
(#8095) IMIIKE1998: Grat! Santa nagyon jó!
Gem vásárlás nem garancia, de nagyban megnöveli az esélyét egy PD-nek.(#8103) TheHessian: 2 dollárért lehet venni a legolcsóbban, olyan 450 ft-ot von le.
Más: Ma eddig kb. 1200 shardot gyűjtöttem, ez új rekord! Emlékszem mikor a napi 200 is alig ment.
A Cupid és az SM-et is feltoltam 7-esre, a Santa, Aires, Druid 8-as. Most HB gyűjtés van, egyhamar egyik fő hős sem lesz updatelhető.
Succubust pl. vinnétek Lv120-nél feljebb? Egyelőre csak Boss1nél használom, oda elég ez a szint. -
Csillagkuty
tag
válasz
Depression #8048 üzenetére
Grat az Orkhoz! Iszonyat hatalmas hős a többi mellett, nekem még nem jött, de nem bánnám.
(#8078) repeek: Santa brutális, pedig nálam még csak Lv148 6/9, War God 2/5, Revitalize Lv1 cresttel. Rájöttem, hogy tök szerencsés vagyok, hogy kipörgött nálam, ő volt az első gem only hősöm.
SM sem rossz, de ha jönne pl egy Vlad, akkor a mostani mezőnyben valószínűleg őt cserélném le. (Santa, Aires, Druid, SM, Cupid)
De gyúrok a 6. heros base-re, így talán nem kell kompromisszumot kötni. Csak ha beesne egy PD. -
Csillagkuty
tag
Hello! Nem tudok sokkal többet mondani, mint amit Depression is felvázolt. Ha eléred a 10 000 might-ot, akkor mehetsz a Lost Realm-be a pálya jobb oldalán lévő kapuba, ahol szerezhetsz cresteket pl. ládákból. Sokféle van, mindegyik mást tud, és minden crestből van I, II, III, IV. Ezeket kell gyűjteni, amelyik fajtát szeretnéd, ha megvan a négy akkor a hősnél az Inscribe alatt felpakolhatod a köveket. Ezzel adsz egy másik képességet is a hősödnek. Persze előtte az Inscribe szintnek 21-nek kell lennie minimum, ha jól emlékszem. A szintet kék kristály (amit szintén a LR-ben tudsz szerezni) és mana segítségével lehet növelni.
Még annyit, ha pl. az egyik crestből, ami 1-es szintű, lenne négy ugyanolyan, akkor kombinálhatod őket és a négy 1-es szintűből 2-es szintű lesz, ami több pontot ad a hősödhöz. -
Csillagkuty
tag
válasz
Depression #8029 üzenetére
Azért egy Berserk IV crestre beneveznék, ha adna a bolt.
A meritet már úgyis csak ritka cresre, vagy hero talent refresh kártyára költöm.
A revitalize crest összejött, hála az élhetőbb LR-nek, oda is adtam a Santának, 81-es szintű az inscribe-ja. Most nem 0-ról indul legalább, és így fent lehet a war god talentje is.
Self destruct crestnél filózom, hogy kinek adjam, a legtöbb hősön slow down van. -
Csillagkuty
tag
válasz
Shokkolo #7971 üzenetére
Shokkolo: Persze a shardos hősök közül a Immo és Siren kivételével mindegyik kipörgött, azokat nem említettem, de az igazi a gem only hős.
Most már én sem görcsölök annyit, hogy jöjjön PD vagy Vlad. Egyszer csak megkapom őket.
Moltanica szép lenne, az biztos.
Pulffy: Nekem sem jönnek jó talentek, sorra csak a Flame guard 1/5, vagy Blade shell... nem szeretem őket. Én pl egy jó Berserkre vagy Life drainre várok, de hiába.
-
Csillagkuty
tag
válasz
Shokkolo #7919 üzenetére
Shokkolo: Köszi!
Annyira nem, elég sokáig nem kaptam jó hőst, a SM-ig Santa és Aires jött. De nem panaszkodom, örülök, hogy ennyi is jutott eddig. Remélem, a többi is kipörög majd.
Mike: Csak jön egyszer!
Van egy kis accom, mikor vendégként léptem be, adott egy új pályát 12000 gemmel. Elpörgettem, és jött Vlad és Cupid is. Örülök, hogy a rendes accomon is már van Cupid.
Pulffy: Azt mondják, Airesre a revitalize a legjobb, de nem tudom. Fogalmam sincs viszont, hogy egy 5/5-ös talentnél jobb e. Én lehet lecserélném. Nekem is 2/5 Revitalize van az Aireson.
-
Csillagkuty
tag
Tegnap első dolgom volt frissíteni.. Viszont! BlueStackson még nem frissítettem, beléptem, ott hozzáadtam a friendshez jó pár tagot, majd beléptem telón is, és oldalt a chat ablakban már látom is őket a friends fül alatt. Ezek szerint bekerültek a barátaim közé?
Ma lehet én is megveszem Sirent, véletlenül elköltöttem 100 gemet 5 új tárhelyre a raktárban ááááá.... Úgyhogy nem tudok pörgetni ma hőst.
-
Csillagkuty
tag
Végre van értelme a LR-nek, már nagyon utáltam. Az egész játék pályafutásom alatt, nem nyitottam ki ennyi kék és lila Crest baget, és kaptam ezüst kulcsot, mint most.
Ráadásul coinsért is lehet venni cresteket és egyebeket. (Már nem tudtam velük mit csinálni. Viszont hátránya, hogy mindenkinél 100ezer alatt van a mana és coins... Nehezebb rabolni nagyobb összeget.
)
Revive, Revitalize, Life drain crestek jöttek.
A demonnál esélytelen vagyok viszont.Mike: A Siren ezek szerint megéri az árát?
-
Csillagkuty
tag
válasz
IMIIKE1998 #7817 üzenetére
Imiike: Még nem tudom, és is várom, hátha lesznek róla vélemények. Majd Vendingo megmondja.
Grat a Death Knighthoz!
Nekem ma semmi nem jött, megint...
Vendingo: Grat, kívnáncsi leszek, milyen az új hős. Nálam a Santa a csúcs, még mindig.
-
Csillagkuty
tag
válasz
robertinyo70 #7797 üzenetére
Akkor még van remény a PD-ra úgy látszik.
Egy ilyen hóembernek én is örülnék. Vagy egy vladnak. A smurf accomon van, nagyon szeretem.Más:
Most van frissítés? Izgi.... A shard már összegyűlt az új hősre, de várok pár napot, míg lesznek róla infók, hogy megéri e. Megbolondulnék, ha megvenném 20ezer shardért és kipörögne utána.A Thunder God-dal is úgy voltam, igaz az 10-ed ekkora összeg, de kicsiként alig bírtam összekaparni rá a shardot.
-
Csillagkuty
tag
Gratula! Nekem is pár hete jött, én szeretem.
Azt vettem észre, hogy nekem is a 150-ből jönnek a gem only hősök, és akkor, ha free gemből. Eddig legalábbis nem jött akkor, mikor a vett gemet pörgettem el.
A 30%-os napokon most meglett a Spirit Mage, egyelőre csak Lv105 és 3/9-es. Eddig nagyon gyengének érzem a Mikihez képest, a HP-ja is nagyon alacsony. Gondolom a skilljét jól fel kell húzni, hogy jó legyen.
Többet nem veszek gemet, ha 50ezerből nem jött PD, akkor a szerencsére bízom magam ez után...Amúgy én is észrevettem, hogy mostanában nem jön semmi. Egy Champion és egy Thunder God, de az Aires óta semmi más, csak kékségek.
-
Csillagkuty
tag
-
Csillagkuty
tag
válasz
pcpunisher88 #7616 üzenetére
Ezek szerint Airesre jó a revitalize? Mert most pörgettem egy 2/5-t. Ráteszem, most egy 1/5-ös war god van rajta.
-
-
Csillagkuty
tag
-
Csillagkuty
tag
Ez az Aires nem rossz hős, eddig az E HBM-et toltam, most a G is megy olyan 90%-ban. Néha elvernek, de rögtön kettővel nagyobb HMB-et tudok vinni vele, ez azért jó. Aires mindig élve marad, ha sikerül a végén.
Az új hős nekem nem túl bizalomgerjesztő, múltkor ez a Pixie, most meg ez.
Valahogy ezekből a csajokból nem nézek ki sokat, szegény Succubust sem szeretem nagyon....
Azért gyűjtöm a shardot, aztán meglátjuk.
-
Csillagkuty
tag
Köszi Nektek!
Már ki is cseréltem őket, Ariest feltoltam lv116, 3/9-re, és GR is kapott egy update-et. Egyelőre ennyire futotta a HB-ből és a könyvekből.
Aries skilljét ha lecserélném a War God 1-re?
-
Csillagkuty
tag
Sziasztok!
Ma hajnalban ez pörgött, egy Aires (1/5 Sprint talenttel... )
Jó hős? Gondolom nem rossz, ha gem only, és visszaolvastam, hogy raidben, dungeonban jó magas szinten, szóval érdemes elhasználnom rá a félretett könyveket, gömböket?
Kinek a helyére tennétek be alapcsapatba? Jelenleg ők, az alapcsapat mindenre (raid, dungeon, boss...stb):
Miki Lv127 5/9 Enlighten 4/5
Paladin Lv120 4/9 Blade Shell
Druid Lv116 5/9 Flame Guard 1/5
Succubus Lv111 3/9 Tenacity 2/5
Thunder God Lv110 3/9 War God 2/5Ami van, de nem használom jelenleg: (Ők közül érdemes lenne húzni valamelyiket és használni valahol? Ninjanak jó a talentje.)
Grizzly Reaper Lv100 3/9 Life Drain 1/5
Champion Lv93 3/9 Revitalize 2/5
Ninja Lv80 2/9 Berserk 3/5Még egy kérdésem lenne, pörgettem egy 1/5-ös War God talentet is, azt kire tennétek? Gondolkodom a Mikin vagy esetleg Aires?
-
Csillagkuty
tag
Az event miatt gondoltam beruházok 3 000 gemre. 3 db Gelatinous champion a legtöbb, amit kaptam, és a legendary kártya is csak egy Championt adott. Ez nem az én napom. :-/
-
Csillagkuty
tag
válasz
robertinyo70 #7430 üzenetére
Tegnap én is találkoztam eggyel raid közben.
Azért tartottam tőle, nem tudtam milyen erős. Bár csak 90-es volt.
-
Csillagkuty
tag
válasz
robertinyo70 #7425 üzenetére
Ááááá mázlista!
Nagyon tetszetős!(#7386) Atesz1998: Az is szép!
-
Csillagkuty
tag
Nekem is mostanában csak kékek jönnek...
De nem panaszkodom, van Mikim, és drukkolok, hogy összejöjjön egy PD végre!Ma Lord lettem!
-
-
Csillagkuty
tag
Én is elpörgettem ma 2200 gemet, csak egy Atlanticore jött, amit nagyon utálok, annyira lassú.
Eventből pedig 200 merit... -
Csillagkuty
tag
Nemár.... itt gyűjtöm a shardot, mint valami mániákus, még az essence gömböket is eladom shardért, amiket szerzek, erre gem only lesz az új hős???? Most eléggé kiábrándultam.
-
Csillagkuty
tag
válasz
pellesmartin #7289 üzenetére
A taknyokat úgy tudod hősökbe olvasztani, hogy rámész a hősre a Heroes Altarnál, amit fejleszteni akarsz, kiválasztod azt, hogy Consume, azon belül pedig a Consume heroes. Katt a takonyra és Consume gomb. Így a hős skilljét lehet erősíteni. Minél magasabb, annál jobb. De javaslom, lila, azaz legendás hősök skilljét növeld majd vele, a kékeket úgyis lecseréled, amint jönnek a legendek.
-
Csillagkuty
tag
Nekem is van egy második accom, a saját guild miatt csináltam, és kezdetekkor 10 ezer vagy 12 ezer gem volt! Lett is Dracula és Cupid.
Gyorsan hozzá is rendeltem egy gmailes címet. Viszont regisztráltam még egyet ott 100-120 körül volt a kezdés, szóval azt hagytam is.
Mike: Köszi!
Subbase: Egy hóembernek is örülnék, bármelyik csak pörgetős hősnek, csak mikuból már elég kettő is ezen az accon.
-
Csillagkuty
tag
Ma pörgettem egy 150 gemes hőst, és elsőre Santa Boom, ami már van.
A legjobb hősök egyike, másoknak meg ő nem jön össze soha, nem nyavalygok, de úgy elcserélném egy PD-re. Áááááá....
Érdemes felhúzni őt is, pl Expedition miatt, vagy toronyba, vagy amiből kettő van azokra nem érdemes energiát fecsérelni? -
Csillagkuty
tag
válasz
pcpunisher88 #7160 üzenetére
Köszi! Akkor kap még egy frissítést, és annyi. Észrevettem, hogy ennél a szintnél sem olyan ugrásszerű a fejlődése már.
-
Csillagkuty
tag
Santát én is használom bossnál, messze a legjobb hősöm, a legnagyobbat sebez, a HP-ja is nagyon jó.
Nélküle raidre sem megyek, imádom, ahogy robbantja szét a pályát.Más:
Szerintetek Boss 1-nél Paladint érdemes lecserélni Championra vagy GR-re?Jelenlegi alapcsapatom:
Santa Lv123 5/9
TG Lv100 3/9
Druida Lv105 4/9
Paladin Lv 100 4/9
Succubus Lv100 3/9Paladint küldöm előre, míg őt gyilkolja a Boss, addig a többi hátulról lövi. Pala olyan 1-1,5 percet bír így.
Ha érdemes a helyére valamelyik másikat betenni, akkor feltolnám az ő szintjüket is. Persze a többi is folyamatban, csak még gyűlik a HB. -
Csillagkuty
tag
válasz
Depression #6769 üzenetére
Köszi!
-
Csillagkuty
tag
Valaki?
Szerintetek a Santára milyen talentet tegyek? Jelenleg Heavy blow 1/5 van rajta, ezzel kaptam.
Az Inscribenél is azokat érdemes gyűjteni, ami a talent, vagy mást is lehet? -
Csillagkuty
tag
Sziasztok!
Szerintetek a Santára milyen talentet tegyek? Jelenleg Heavy blow 1/5 van rajta, ezzel kaptam.
Az Inscribenél is azokat kell gyűjteni, ami a talent, vagy mást is lehet? -
Csillagkuty
tag
Hey73: Köszi a tippeket!
Még az elején nekem az expert elég sokszor ad, meg merem kockáztatni, 50%-ban. A 7 shardosat csinálom általában. A sima dungeonban még csak a 4 shardos pályákon vagyok, 4. ablak, de ha többet ad, átállok arra.
Éééés nem hiszitek el, feljövök ide, látom, hogy ki hogy pörget, ááá mondom pörgetek egyet, elhatároztam, hogy én sem gyűjtögetek, ahogy jön pörgetek, kevesebb bosszúság... épp kaptam 195 gemet is, mert 200 támadást megnyertem, és egy Grizzly Reaper lett! Amire épp gyűjtögetek! Akkorát sikítottam, ennél jobban már csak egy PD-nek örültem volna.
DDD Fülig ér a szám!
-
-
Csillagkuty
tag
Hello,
Ti melyikre költenétek el 20 000 HB-t?
Succubus és Championt 4-es szintre felvinni (ők 2/9-esek), vagy Santa Boom-ot 5-ös szintre (ő pedig 3/9)? Melyik lesz jobb a bossnál? Úgy tudom a Succubbus és a Champion jó bossnál, de a Santa meg darál mindent. Nagy dilemma.
-
Csillagkuty
tag
válasz
Csixi68 #6420 üzenetére
Csixi: Igen, erre a kettőre gondoltam pont.
Most már biztos vagyok benne, hogy ezek lesznek, a kérdés, hogy melyiket vegyem meg előbb, de majd kitalálom.
HB nélkül a fejlesztés egyelőre úgysem megy.
Én is megrettentem, mikor láttam, hogy a többiek milyen magas szinten lehetnek a klánon belül, ráadásul nagyon új még nekem, eddig én is egyedül voltam, ami nagyon jó volt eddig valóban.
Ami mozgat, hogy megszerezzem azokat a hősöket, amiket kinéztem, és minél magasabb szintre fejlesszem őket.
Most elindult a Haul Torch be is küldtem 10 hőst. Nézek a témáról fórumokat és videókat. Hajnali háromkor, ha vége, akkor lehet a jutalmat megszerezni?
A Mesa 1-ben szinte mindig a Santa Boom hősöm lövi szét az ellenséget, tornyokat, miközben támadjuk bosst. A 2-be nem megyek, tudom, hogy magasabb hősök kellenek oda jóval.
Atus: A heti shardot melyik napon kell befizetni?
-
Csillagkuty
tag
Atus: Köszi szépen! Van egy fórum, ahol lehet kérdezni/beszélni a klánról vagy itt is lehet?
Más kérdés, adjatok tanácsot kérlek. Épp hősre gyűjtök, és nem tudom melyiket érdemes megvenni, a TG-ot, ami már most menne, (láttam elég sokan ajánlják) vagy a 3 drága nagyágyú közül melyik lenne a nyerő?
A meglévő hőseimből a Santa Boom-ot mindenképp fel akarom fejleszteni, és a Druid-ot is. PD-ra hajtok, és/vagy Draculára még, ezek mellé kéne a jövőben egy ütős hős.
Szóval TG, Atlanticore, Grizzly, vagy Immortep?
Ezek a drága hősök megérik az árukat egyébként?
-
Csillagkuty
tag
Sziasztok!
Karácsony óta játszom a játékkal, teljesen függő lettem, jelenleg 8300 felett van a Mightom, és szeretnék csatlakozni egy klánhoz. Van most felvétel a Whisky klánba? Renegal_82 néven vagyok fent.
Hőseim:
Paladin Lv80 4/9
Santa Boom Lv80 3/9
Champion Lv60 2/9
Illetve tegnap pörgettem egy Druidát (LV60) és egy Succubust (LV40)
A tornyokban Elite hősök 60 és a feletti szinttel.
Fejleszteni kellene, de kevés a HB jelenleg.Minden álmom egy PD és egy Vlad Drakula, de sajnos még nem jött össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest