Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9687 üzenetére
Arenara már pd se kell.
Kell egy 5/5 revites warlock, harpy, dread drake, 5/5 revit aries, revites santa, revites cupid.
Nem lehet ledarálni őket.
Az 5/5 revites Skull Knightomat úgy szecskázták fel, hogy fel sem éledt és első ütésre oda sem ért, mert a warlock meg harpy annyira belassította.
Aki ezzel a felállással megy arenaban az jelenleg reno89, 590. hely körül van.
-
Mardel
őstag
válasz
-
Mardel
őstag
válasz
Támadtam vele.
Harpy, Warlock, Dread Drake, PD, Santa, Aries.Többnyire az ellenfél PD-je nem érte el a shrinet vagy az ellenfél sk-ja folyamatosan stun alatt volt, ha nem h2h jöttek.
-
Mardel
őstag
Ez a Dread Drake arenaban nagyon OP.
Úgy lehet nyerni vele, hogy a másik nem tud odaérni a shrinehoz.
-
Mardel
őstag
Dungeonoknál ez a sweep funkció egész jó.
40 shardos ordinary dungeont 30k goldért lehet sweepelni vagyis megcsinálni 3 flamere. [link]
-
Mardel
őstag
Ez lenne az új loading screen?
[link]
-
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #9619 üzenetére
Én az előző napi login rewardot nem tudtam kiszedni, mert 07:00 előtt pár mp-el disconenctelt a bluestacks kliens.
Mesakat gyorsan megcsináltam, kb. 4 wg-vel maradtam bent. -
Mardel
őstag
A fontosabbakból már megvan a revites (mino, aries, warlock, cupid, pd, egy kis molti).
Lehet SK-ra is jó csak még kicsike, és 6/8 skillje van.
Viszont 5/5 revittel ő is automatikusan nyomja a skillt a csata elején mint a Harpy meg a Warlock.Harpy kapott egy 5/8 scattert. HBD ellen pixievel megtámogatva talán jó lesz hogy a demon ne skillezzen annyit, arenaban meg nem kell pixiet vinni ha a másik fél Aries-e magasabb szintű ezáltal gyorsabb.
Mert 140-esen van 250 speedje a Harpynak, kapott egy lvl1-es sprint crest sort, így előbb ér az ellenséghez mint a 160-as lvl3 sprint crestes Ariesem aminek 160-on a base speedje 205.
Ha nem sikerül a Harpynak lelassítani Head2Head-nél az Ariest, akkor még mindig ott a scatter, ami miatt az ellenfél aries-e nem fog előbb skillezni hiába gyorsabb és 5/5 revites.Harpy érdekes még, nem próbáltam de azt olvastam, hogy 5/5 revit talent is működik rajta, mert indulásnál nem 1x hanem 2x fog skillezni, de egyelőre jobbnak láttam neki a scattert.
-
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #9592 üzenetére
Próbaképp lecseréltem az 5/5 HW-t 5/5 revit-re SK-n.
Nem igazán jött be, úgy mennek át rajta mint kés a vajon.
Minotól megkapja a stunt, nemtud hpt szedni ld crestből, ha van még egy vlad is az is kiüti egy időre.
HW-t sokkal jobbnak érzem rajta, mert minél többen támadják annál nagyobb az esély hogy ad 3 ellenségnek 2 sec comat.
-
Mardel
őstag
válasz
pcpunisher88 #9597 üzenetére
Vladra war god, bulwark, vagy ld.
Bár arena, lr, lost battlefield miatt egy 5/5 reviten is elgondolkoznék, mivel ő is stunol és mino a repülő hősöket nem tudja stunolni így elég op lenne megtámogatva egy 4/5 revites TG-vel.
Csata elején vlad stunol, utána a tg.
-
Mardel
őstag
End gameben csak 4/5 revit, ha van egy 5/5 revites pd mellé.
Ilyenkor a pd előbb skillez, a cupid meg feltölti, hatékonyabb mint 5/5 revittel.
Meg a 4/5 revit arra is jó, hogy raiden, dungeonban tudsz tervezni egy zerkes pdvel.
Pd-t lerakod valahova, aztán cupidot, mire lerakod a többit egy helyre addigra van pd, cupid buff.
-
Mardel
őstag
Ahogy egyre jobban húzom fel az épületek vele arányosan nem megy a HBM J vladdal.
Igazából ha nem lenne spirit mage a hordában sokkal könnyebb lenne, mert mostanában mind a 4 sarokból jönnek, mire legyalulják a katonákat, meg az épületeket addigra feltöltődnek többzsör is, sm meg puszít rendesen.
J5--ben a vlad meg túl lassú és lassan üt, hogy az utolsó waveből kiüsse az sm-et addigra sm skillez és az utolsó éületeket is lerombolja. -
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9440 üzenetére
5/5 heaven's wrath 3-as ld crest sor.
Nem cserélném semmi másra.
-
Mardel
őstag
160 felett is HBM J-n szintezitek a hősöket?
Mert kb 155-156-tól nagyon belassul a fejlődés HBM J-n vlad soloval.HBM O-hoz meg egy másik bázis struktúra kéne, csak még mindig th 17 és csak 5 hero base.
Meg gondolom az arrow towereket is át kell alakítanom magic towerre a coma miatt.(#9426) pulffy: Reggel próbáltma, nem lehet felvenni barátlistára mert neki betelt.
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9421 üzenetére
Engem ez a stunolos demon idegel ki lr-ben.
Nemtudom megölni mert folyamatosan stunol, persze őt nem lehet stunolni.
Molti, santa meg nem lassítja be annyira hogy ne tudjon skillezni...
-
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #9352 üzenetére
Destrora nem jobb egy 8/8 tenacity?
Kb. 120k hpja lenne vele, 5-ös ld-vel, 10/10-en 55% deflect damage-el.
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9415 üzenetére
Nekem ninjan van egy 5/8 self destruct.
Majd öngyilkos merénylőt csinálok belőle.Pixie 5/8 sprinttel?
Elég nagy range van, talán arenaban free lanen használható.3/5 revittel szoktam látni arenaban, hátha 2 auto attack után már van buff amit leszedhet a másikról.
-
Mardel
őstag
válasz
vendingo #9407 üzenetére
Attól függ milyen talentek vannak a felsoroltakon.
A condemnation meg egy meele tank típusra jó, ami bírja hpval.
Mivel a talent akkor aktiválódik ha ütik.Pala, Ork, Tg-re jó lehet, de van 2 seces cooldownja a talentnek.
Szerintem palara stone skin.
Orkra zerk, life drain, tenacity, stone skin.
Tg-re zerk, revit, wargod. -
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #9405 üzenetére
Megoldható.
Eddig nem volt pdm meg csak egy 2/5 revites ariesem volt, kb. 7-8k volt a max amire le tudtam menni.
Most skull knight miatt 3k körül vagyok.
A might nagyon sokat számít, nekem csak 62k. A nagyobb mightosokat az atk, hp bonusuk miatt nehezebb lenyomnom.
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9401 üzenetére
Arenahoz kell egy 5/5 revit pd, aries, warlock. Cupid annyira nem fontos.
Warlock a shield miatt, mert ő is olyan mint a harpy queen, hogy ha fullon van az energiája akkor automatikusan ellövi a pajzsot.
Plusz a saját csapatra teszi a debuff védelmet, így jobb mint a death knight. -
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9401 üzenetére
Én mostanában open lanen garázdálkodom arenában.
120-as 4/10-es succubusra raktam egy 5/8 sprint talentet, meg egy revit crest sort, van egy 5/8 zerkes pd-m, már 140-es, lassan 7/10.
Mellé megy az aries 6/10 5/5 revit (2-es sprint talenttel, de majd kap egy 3-ast), pixie 5/10 4/8 zerk, santa 7/10 5/8 wg, cupid 6/10 3/5 revittel.Most ezzel mentem le 2626-ra, 1820 is meglenne csak ott az egyik hősének heavens wrath lehet, mert ahogy santa betalálja őket én comat kapok az altarnal.
Ma reggel legend hero carból jött egy atlanticore, kapott egy 5/8 tenacityt.
Eljátszottam a gondolattal, hogy felhúzom 180-ra, 8-9-re a skilljét, majd a talentet 8-ra a 100% HP-ért.
lvl2-3 Sprint crest sort neki és mögé beállítani a többieket arenában. -
Mardel
őstag
Egyébként mellédobsz egy lvl1-es revit crest setet és már be is hozta azt a 200 ms lemaradást.
Szerintem pdre 8/8 berserk pazarlás a 200 ms speed capet 3 stackből ugyanúgy eléri 6/8 zerkel 10/10-en vagy 7-essel 9/10-en.
Annyi a különbség, hogy a 8/8 zerkell 600 ms lesz a pd alap atk. speedje és nem 800. Mondhatni, hogy az egésszel nyertél kemény 200 mset, hisz csak annyival dolgozik előbb a pd-d az első skilllnél mondjuk megtartja végig ezt a 200 ms előnyt, de stackek szempontjából meg nincs különbség.
Azért lvl1-es revit crest sor olcsóbb.
Míg 3 skill stackelődik a pd-n az meg szerintem nem percek kérdése.
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9395 üzenetére
Nem shaman, az warlock lesz szerintem.
És igen ilyenek, mondjuk warlocknak kell egy lvl5-ös revit talent hogy ezt tudja, harpynak meg van alapból.
Na meg ha a santa rádobja a rakétát ami sebezheti, akkor egyből nyomja a fire shieldet a warlock.Destroyer meg szerintem nem olyan jó hero, vannak nála jobbak, ezért sem hajtok a 300k gemre.
Mondjuk talentekre többet elköltenek.
Előbb láttam arenaban egy full revites csapatot, mino, molti, aries, sm, santa, pd.
Picit költött a játékra.
-
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #9388 üzenetére
Bonanza érdekes.
Azt írja hogy top 20 player in rankings, 2db 99.9$-os pack-al 17-es a rankod, meg még sokaknak.Szerintem aki rankban benne van a 20-ban az kapja, ha holnap 7-ig még ott leszek, akkor megírom, hogy kaptam-e.
Bár nekem is van 2.
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9386 üzenetére
Ki van ez találva.
Mikor +25% a gem, akkor egész jó eventeket pakolnak mellé pl flipping card, múltkor csak ebből lett 12 db pdm, persze a gem az talentekre ment el.Mikor +35%, akkor meg kevés jó eventet pakolnak mellé, max a ládás.
Biztosra szerintem a mai vagy későbbi great gems bonanzaval mész.
Ahol az első 20 top gem vásárló kap egy moltanica kártyát az event végén.
Vagy event vége előtt vásárolsz hogy biztosra mennj, közben nézed hogy mennyi gemet kell venend hogy bent legyél addig a 20-ban, vagy amúgyis sokat veszel mert talentekre elköltöd. -
Mardel
őstag
Én épp ma raktam pixiere 4/8 berserket mert arenan mire procolna már vége a csatának.
4/8 de még 5/8-on is 1200 ms lesz az Atk. Spdje., egy 7/9-es pdvel meg 1000 az első celebratenél.
Revit azért nem jó mert nem lehet kisakkozni hogy mikor kell debuffolnia talán 3/5 vagy 4/5.
De ha egy 5/5 revites aries lekapja akkor ott marad gyakorlatilag talent nélkül.Plusz a scatterje folyamatosan aktív akkor is ha auto attackol, így nem teljesen hülyeség rá egy 4/8 berserk ha épp nincs kire tenni.
Harpy Queennek egyelőre marad a 4/5 enlighten.
Sokan scattert ajánlanak rá de az elvileg skillezésnél nem működik csak auto attacknál, pixiet kivéve.
-
Mardel
őstag
válasz
Master... #9377 üzenetére
Ha felhúzod 9-re a skilljét, akkor elég neki egy 7/8 zerk, 10/10-en meg egy 6-os zerk, a 200 ms kerekítések miatt nem éri meg tovább húzni a zerket, mert nem származik belőle előnye.
(#9376) TheHessian: Köszi! Ezt nem is néztem. De nem kell 100-nak lennie, csak 80 5 star és akkor is ad 14k-t.
-
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #9374 üzenetére
Nem rossz az ha minden jobb fajtából van 2.
Még mindig jobb mint az én 12 db pdm, 7 dkm.
Pd jó mert az egyik 5/8 berserk, azt húzom.
De van egy 5/5 revites is, azt arenara tervezem psyshield crest sorral. -
Mardel
őstag
válasz
Csillagkuty #9367 üzenetére
Ez a treantaur raid védésnél vajon felkelti a hősöket?
Nekem is van egyelőre 100-ra felhúztam, skillje még 1/10 de 2 hőst így is feltámaszt.
Mesa 2-re szoktam vinni, hogy ha van egy idióta ugrálós (visszaszámlálás utolsó mp-ben valaki mellé ugrik) akkor talán visszahozza az elhulló pd-t és le tudjuk ölni a bosst. -
Mardel
őstag
válasz
Csillagkuty #9367 üzenetére
Grat!
Sk nem rossz 122 körül egy lvl3-as ld-vel tudja solozni a 40 shardos ordinary dungeont, kb. 50 mp van vissza mikor végez.
123-ason 6/10 skillel, 4/5 heavens wrathal, 3-as ld crest sorral, 75-ös insc.
Megnéztem garrisonba 752-es értéket kap, a 160-as moltanicam kap 789-et (6/10, 88 insc.).
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9343 üzenetére
Nem tudom mennyire halnak le a hőseid hbm alatt, azért egy healert én tennék bele.
Szerintem
druid, harpy, pd, mino, santa, skull.
Vagy harpy helyett aries.
Santaból meg a nagyobbat húzzad és ha esik egy 5/8 war god talent, akkor ad neki.
4/5 Heaven's Wrath akkor stunol 15%-ban ha a hőst ütik.
Santa ranged hős, ez a talent meg inkább meele hősnek vagyis inkább tanknak jó. Pl, Skull Knight, Orksbane, Death Knight, stb.
Skull Knighton azért jó, mert a hős nagyon gyors 180-tól 400 a speedje, mindenhova ő ér oda elsőnek így őt fogják ütni előbb.
Arenara éppen emiatt nem annyira alkalmas ez a hős, mert találkozik egy 5/5 revites ariesel akinek sprint crestje van, a skull lesz az első aki nem tud skillezni, skill hiányában meg nem kel fel full hpról.
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9339 üzenetére
Hogy mennyit módosít a berserk úgy lehet kiszámolni, hogy attackspeed/1,(az érték amivel növeli az adott berserk szint.)
Pl. 3/8-as berserk 20%-al növeli az attack speedet.
Akkor skull knight esetében 600/1,2=500
Csak a program felfelé kerekíti az értékeket android rendszeren a legközelebbi 200-hoz, a többin 100-al, így az 500-as attack speedből lesz 600.
A legkisebb attackspeed ami meg elérhető pd celebrate skilljével az 200 ms.
A berserk a skull knighton csak 7/8 vagy 8/8-on ér valamit bár mindkettő csak 400 ms-re módosítja.
Bár ha egy 7/10.es pdvel számolunk aminek az attack speed módosítója 1,4, akkor az első celebrate alkalmával lesz a 3/8 berserkes skull knightnak (600/1,2)/1,4=357,14 ms ~ 400 ms, míg berserk nélkül csak a 2. celebrate stacknél megy le 400-ra.
Plusz ott van még a 2 seces cd a skilljén, pontosabban 12 sec de a skillje 10 secig tart.
Cooldownos herokon meg nem hatékony a berserk talent.
Többnyire csak druid, ork, pd profitál belőle, meg írják még hogy destroyerre jó a life drain miatt.
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9339 üzenetére
Szerintem Skullnak felesleges a berserker főleg a 3-as.
Neki van a leggyorsabb attackja a játékba jelenleg, még talán lvl8-as bersi sem gyorsít rajta.
4/5 heavens wrathot tettem az enyémre, kb 3-as ld crest sorral mint ami a videóban van, így elég op.
Heavens wrath meg meelere pont jó mint a skull knight, lr-ben, arenában, lost battlefielden vagy raidelésnél jól jön az a 2 sec stun.
-
Mardel
őstag
válasz
The_Shrike #9330 üzenetére
Ha nekem jönne 5-ös ld tuti skull knightomra tenném.
Ork után neki van a legtöbb hpja, alapból 600-as attack rateje van, mivel elég gyors ezért mindenhova szinte ő ér oda előbb szóval fontos hogy bírja hpval. Crestben még egy 3-as revit soron gondolkozom ha majd lesz olyan akció.
Orkom kapott egy 5-ös zerket, meg a druid is. Vladom most kapta meg a 6/8 reviveot, spirit mage meg a 6/8 bulwarkot.
5/5 revitet meg cupidra, dkra és warlockra tennék már csak.
-
Mardel
őstag
válasz
IMIIKE1998 #9324 üzenetére
Olyan van rajta csak szint kell még neki és skillben is.
Orkra azt mondják hogy hogy egy 3/5-ös zerk jó ha van rajta mert ha pd beindul akkor gyorsabban healel, mert nem cds a skillje.
De ha van mellette egy 7/10-es cupid a pd meg 8/10 akkor nem sokat ér mert az attack speed a maximumon van.
Bulwark ami még érdekes, mert druid, nem profitál a wg és bulwark talentből ha a healt nézzük mert az alap attackból számolódik.
Az ork meg a bevitz sebzés 50%át healeli, kérdéses hogy itt a bulwark által megnövelt sebzés számít-e.
-
Mardel
őstag
Orksbane-re 5-ös berserk vagy 5-ös bulwark talent kell?
Jelenleg 5-ös bulwarkon van de ezt kapta a molti, sm, immo, sz (neki cska 4-es).
-
Mardel
őstag
válasz
AntAngel #9309 üzenetére
Arenában kipróbáltam.
A revitet lecseréltem egy 5/5 enlightenre hogy gyorsabban fejlődjön hbm-en.
Még csak 113-as 5/10 skillell 60-as inscribe, kapott egy lvl3-as Life Drain crest sort.
113-ason 150-160-as hősöket simán viszi, persze még nem egyedül.
A segítségével jelenleg 4000 körüli arena rankra le tudtam menni 8000-ről.
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9312 üzenetére
-
Mardel
őstag
Gyerekek!
Most pörgettem egy Skull Knightot 3/5-ös revittel.
-
Mardel
őstag
Frissítés óta LR-ben alig kapok merchantot, eddig azért megvolt a napi kettő.
Most meg elhasználtam vagy 10 csizmát, aztán jött 1.
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9274 üzenetére
Kedvencem még az a kezdő aki mesa2-ben felveszi a jó pozíciót, majd az utolsó mpben valaki mellé áll...
Eleve nem megyek olyanokkal ahol nincs legalább 2db legalább 120-as pd a felső sarkokban. Ha rossz helyre áll egyből lépek ki.
Mondjuk még így is lutri mert volt hogy 140+os pd volt csak kb. lvl1-es skillekkel mert alig gyorsitottak be. Természetesen nem sikerült leölni a bosst.
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9271 üzenetére
És expert után van Insane dungeon is.
Lava isle jó, legalább nem mesa 2 re jon a sok kezdo 80-100-as hosokkel.
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9268 üzenetére
Birnám ha betennék 300k gem vagy 500k gem heronak.
Nem kicsit lenne p2w.
-
Mardel
őstag
válasz
Csillagkuty #9238 üzenetére
Így van, ha szintezni szeretnél akkor csakis HBM J. [link]
Oda azért elég az a vlad, én vladot szoktam berakni emg egy hőst mait húzok.
Nem olyan rég lett egy jó base setupom, azóta ritka mikor nem sikerüla J, persze előfordul ha az SM előbb lövi el magán wave 5-ben és kevés épületem van, stb. -
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #9194 üzenetére
Mesa bossokról volt szó, ott meg mindegyik immunis rá.
-
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #9149 üzenetére
Köszi! Végre nem elitek jöttek 150es pörgetésre.
Igen, én is úgy gondolom hogy hamarabb felhúzom. 2014 novembere óta játszom és eddig csak 2 lvl5-ös talent jött ( slow down, self destruct).
-
Mardel
őstag
Cserélhetem le a 155-ös Ariesem.
Most pörgött egy lvl 5-ös revittel. -
Mardel
őstag
válasz
skorpio6369 #9135 üzenetére
180-200-as gem only legendekkel 9-es skillek és lvl 5 revit a pdn meg az ariesen.
Akkor talán.
Nekem a max 730-760 körül van.
-
Mardel
őstag
Warlocknak eddig is volt ilyen képessége?
If Warlock is defending a raid and has a lv 5 revitalize, he will proc immediately when the 30 seconds before battle begins. Warlock will not hit the enemie's heroes but will grant a shield for 5 seconds.
If Warlock is defending a raid and a Santa Boom hits him with the Firework's Bazooka, Warlock will automatically proc as soon as the missile is shot from Santa Boom. As Santa's proc fills up energy, Warlock will gain another 100% energy and proc automatically when the 7 second cooldown is over.Ez picit durva.
Mintha Harpy Queennek is lenne ilyesmi raid védésnél.
-
Mardel
őstag
Nemtudom de boss 1solonál a vlad, santa, molt, cupid, druid csapattal mintha többet sebeznék mint druiddal helyett SZ-val a csapatban.
Gondolom a druid attack buffja miatt.
Druid: 140 5/10 insc.:80 talent:war god 3/8, lvl2 stone skin crest sor.
SZ:140 5/10 insc.:80 telent: tenacity 2/8, lvl1-es bulwark crest sor.
-
Mardel
őstag
válasz
Csillagkuty #9055 üzenetére
Grat! Itt ~3000 gemből csak elit jött...
SZ van 3 is, de nem tartom egy nagy hősnek.
-
Mardel
őstag
válasz
Csillagkuty #9053 üzenetére
-
Mardel
őstag
válasz
Grendar777 #9015 üzenetére
Teljesen mindegy, mert lvl 5-ről 6-ra 10 db rúna kell az meg 3 000 fame pont, 7-re és 8-ra is 12 000 fame pont.
-
Mardel
őstag
válasz
Depression #8861 üzenetére
Nem muszáj átírni. Nekem az is elég ha nyilakat tesznek a listába amivel 20+ hős közt lehet lapozni.
De valahol jogos, mert ha már valaki fizet akkor a fizető felek igényeit is nézhetné nem csak a saját zsebét.
Persze ezt a kis beavatkozást jobb helyeken felhasználóbarát guinak hívják, ami erre a programra nem mindig illik.
-
Mardel
őstag
válasz
Grendar777 #8857 üzenetére
Wretched Gorge.
Mondjuk nekem a wg-ről a Wargaming ugrott be, a World of Tanks (wot) játékot készítő cég.
-
Mardel
őstag
Arenaban a hősök kiválasztására csinálhatnának valami egyszerűbb módot notin lévő bluestacksen touchpaddal mire kiválasztom a rengeteg hősből hogy melyiket vinném többnyire letelik az idő...
-
Mardel
őstag
Most porgott egy 5/5 self destruct talent.
Ninjan kivul meg mire erdemes tenni?
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #8779 üzenetére
Lr-ben moltanica, vlad, aries, santa, druid combóval megyek.
Moltot beteszem középen a legelső kockába, ha ütik hamarabb tud skillezni, mögé vlad, vlad mellé balra aries, jobbra santa, vlad mögé druid. [link]
Aries-on így is csak 1/5 revit van de elég hogy kiüssön egy rosszabb talentes pd-t, molti meg santa meg kellőképpen belassítja őket, vlad meg még picit kómázza is őket.
Lr-ben már pár hónapja tartok vagy 6 battle altart.
-
Mardel
őstag
válasz
Csillagkuty #8634 üzenetére
Itt az itemek listája. [link]
A legend card mindegyik lila ládánál ott van.
Azt nézem, hogy a legend card jobb mint a 30 naponta kapott special hero card, mert a 30 napos nem ad Vlad, Pixie, Orks, Santa, DK hősöket, meg persze azokat amiket csak gem vásárlásért lehet kapni SM, Mino, Destro.
-
Mardel
őstag
válasz
Csillagkuty #8632 üzenetére
Mindegyik mesa lila ládája adhat kis eséllyel.
Nekem mesa 1 lila ládája adta még március körül, abban paladin volt.
-
Mardel
őstag
Karbantartás utáni ~1600 gemből csak elit jött...
-
Mardel
őstag
válasz
TheHessian #8496 üzenetére
Grat!
A baset én is netről vadásztam tegnap és tűrhetőnek tűnt.
Persze a wall elrendezését és a wallon belüli részt másoltam, a többi saját ötlet.
Bár nem is annyira solo mert 1 legend mindig van mellette, hogy fejlődjön.
-
Mardel
őstag
válasz
IMIIKE1998 #8343 üzenetére
TH16-al és más elrendezéssel eddig megy (6-ból 6 sikerült.)
Jelenlegi base design HBM J solora. [link]
-
Mardel
őstag
válasz
IMIIKE1998 #8436 üzenetére
Mindig azt teszi előre amelyiknek nagyobb a heroes scoreja. Ezt a herp basen tudod megnézni hogy az éppen kirakott hősnek mennyi.
Növelni szintlépéssel, skill szint növeléssel és talán még inscrone-al is lehet.
-
Mardel
őstag
válasz
robertinyo70 #8327 üzenetére
Áhh reménytelen az egész.
Sarokban 3 kerítésen belül meg 8 épületet lenulláznak J1-en mire a Vladom meg tudja ölni őket.Nem tudom milyen épület elrendezésed van de sehogyan sem tudom ezzel a Vladdal összehozni, ha telepakolom kerítésen belül épületekkel az se segít, nagyon gyorsan beaprítják mindet...
Vagy eleve kevesebb épület kell sokkal magasabb th szint mint 15, a fal miatt, de amúgy esélytelen.
-
Mardel
őstag
válasz
robertinyo70 #8327 üzenetére
Persze a solot en is ugy ertem hogy melle berakok egy host fejlodni.
De ok akkor majd atrendezem az epuleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Építő/felújító topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest