Új hozzászólás Aktív témák
-
Atus85
aktív tag
Szerintem van értelme. Főleg amikor meglesz a damamage protection, meg gold és mana bónusz. Nem kell többezer shardot beadni, de ha néha beadni 5-10 et attól nem lesznek gyengébbek a hőseid. Ja meg csak egy közösség is valamilyen szinten, meg esti program is mikor támadjuk a Bosst, tegnap is megittunk közbe egy üveg tokaji aszút, meg egy Cserszegi fűszeres. Egyébként meg szerintem legkésőbb másfél hónap és megöljük a Bosst.
-
FZsolt15
aktív tag
Töröltem a Google fiókomat a telefonról, utána töröltem a játék adatai, mikor vissza menten a játékba ugyan az a varos jött be. A Clash of Clanst mar 1 hónapja játszom, egyszer amikor bemegyek a játékba felajánlja hogy nem akarom betölteni egy másiknak a Tier 6-os bázisát, de akkor az enyém elveszik.
Azt gyanítom, hogy lehet hogy másnak is ugyan az a ROM van fent és valahogy megegyezhet a Device ID.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest