Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova96
őstag
Kiderült még egy infó :
Nem kell 200 lvl-esnek lennie elég ha 10 csillagos és újra lehet kezdeni. És ha mondjuk 181-es akkor azt a 1 szintet megkapjuk az új 500 000 xp-s könyvekbe.
Talent Insribb stb nem tűnik el.
És egyes szinten kezd az elején kevesebb a might értéke utána nő.
És elméletileg 5x lehet majd. -
Mardel
őstag
Én épp ma raktam pixiere 4/8 berserket mert arenan mire procolna már vége a csatának.
4/8 de még 5/8-on is 1200 ms lesz az Atk. Spdje., egy 7/9-es pdvel meg 1000 az első celebratenél.
Revit azért nem jó mert nem lehet kisakkozni hogy mikor kell debuffolnia talán 3/5 vagy 4/5.
De ha egy 5/5 revites aries lekapja akkor ott marad gyakorlatilag talent nélkül.Plusz a scatterje folyamatosan aktív akkor is ha auto attackol, így nem teljesen hülyeség rá egy 4/8 berserk ha épp nincs kire tenni.
Harpy Queennek egyelőre marad a 4/5 enlighten.
Sokan scattert ajánlanak rá de az elvileg skillezésnél nem működik csak auto attacknál, pixiet kivéve.
-
The_Shrike
csendes tag
Simán rajta hagynám! Esetleg 5/5 revitre, vagy 5/5 liferdrainre cserélném kapásból. Az enyémen 6/8-as LD van, azzal már lv. 127-en (6/10 skill) isten. A stoneskin meg alapban tankra kiváló. Más. MC 5/8-as scorch-csal "született". Hülyeség rajtahagyni és fejleszteni? Vagy rögtön cserélős, akár kisebb WG-re is? És persze gratulálok, nem fogsz csalódni.
-
Aragornh
újonc
-
-
törölt tag
Köszi, valami ilyesmire gondoltam. Próbáltam jópár hőst, miközben tesztelgettem. Csináltam néhány reget, aztán a legjobbal indultam el.
Pedig egyiken a Succ -ot is beadta, fel sem tűnt. Mondjuk kis szinten nem nagyon jönnek ki a képességek.
Immo, meg Vladi nálam nagyon bejön a legtöbb esetben. A fő regemen csak az utóbbi van. Mostani megtartott regisztrációmmal (játékosok ellen) támadáskor nem is használok mást, csak hősöket. Gyakorlatilag mindegy mit rakok a Vladi, Ork, Cupid mellé. Dungeon -ban az Expert -nél viszont van már gond. Normálban még csak a négyesnél tartok. Szóval ezek nálam nagyon beváltak.
Bár később biztos lesz még más igényem is, de köszi a tippet. TG -nek tetszett a képessége eddig is. Succ is bejön, szóval...
-
Padawan333
tag
Jó ez igaz csak péld Vlad tepsi mé free mikor rohadt erős hero én simán betettem volna sm mino közé.Boldog boldogtalannak kipörög én meg lassan elzarándoklok Vatikánba a pápának kezet csókolni és nem adja.Mindenre van ellenfél de kicsit idegesítő a stun főleg ha Failure felirat a vége :-)
-
TheHessian
tag
A vladokat elirtam.. 2esett és így lett azon az accon 3... Persze hogyan másként is történne.. Van egy egy hónapos kis accom ami rohadt mákos.. Első 450es porgettesemnel esett pixi, vlad ott kaptam most a warlockot.. Meg a mainemen.. Kíváncsi vagyok rá most 105os.. 3/9de egyáltalán nem tűnik nagy durranásnak.. Gyűjtögetek a minora meg a moltanicára inkább =D. Állítólag már moltot meg lehet nyerni 250ert is.. Ami még mindig qrva sok de az 500nal kevesebb.. Olvasgatok angol fórumot az elsőket nem lehetett elhozni 2000dolar alatt =D=D
-
Shokkolo
addikt
Ezek a reggeli pörgetések eddig nagyon bejöttek.
3x pörgettem reggel (negyed 9 - fél 9 környéke... de mindig 8 után), és mindháromszor elég jól jöttek a lilák.
hogy csak szerencse vagy igenis számít az időpont ?!
csak az IGG tudja.de pl a délután 6 körülijeim meg mind egy kalap x@rok
-
-
Csillagkuty
tag
-
-
Csillagkuty
tag
TG a Santa mellett nekem haszontalanná vált. Néha beviszem raidre, ketten gyorsabbak, de nem érzem hiányát. Pedig egy jó hős valóban. Kínaiaknál nincs Santa, lehet azért drágább ott. Bár a TG Santa megjelenése előtt is ilyen "olcsó" volt nálunk.Ma került 30 ezer fölé a shardom, még mindig nem vettem meg Shirent, mert úgysem tudnám most felhúzni, a meglévőket akarom építeni, addig meg van esély rá, hogy kipörögjön. Ha meg nem, akkor megveszem. A könyveket is HB-ra váltom, a 9-es szinthez 200 ezer kell hősönként.
(#8134) Mike: Köszi!
A 8133-ashoz, a snow talán el is hanyagolható, a pajzs és a gyorsítás elég szokott lenni, mire észbe kapnak már meg is halt az ellen.
Toronyban nekem sincs hős jelenleg, HBM-et főleg H-t is 3 hőssel viszem, így csak 3 felé oszlik az exp, gyorsabban fejlődnek.(#8136) pcpunisher88: Igen, megvárom míg kéri a talent frissítést, jól fog jönni a gem.
-
Csillagkuty
tag
Jó lett ez a videó is, egy ilyen Simian Saint oroszlánfejű hero jöhetne a mi szerverünkre is, brutális lehet!
Főleg, hogy meg is lehet venni. (amúgy kellemes a hangod
)
(#8125) netkoo, (#8127) pcpunisher88:
Nálam meg szinte naponta lehet venni a warehouseban, már van 6 db, de nem jön questbe.A special hero card Succubust adott... Viszont tegnap Earl lettem!
-
Csillagkuty
tag
Köszi! Ha eljutok odáig, megnézem kell e még húzni. A skillje azt hiszem 4/9 jelenleg.
Santára én sem tennék berserket, PD-re tökéletes az. Santámon 3/5 war god van jelenleg, revitalize cresttel. Ez nagyon bejövős így. Ha kipörög nagyobb war god, akkor ráteszem, különben marad ez.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós kamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Le Mans Ultimate
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest