- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
robertinyo70 #5375 üzenetére
esetleg második sornak fejlesztgetheted őket, de meg is etetheted
de jó kérdés érdemes e rájuk költeni shardot, HB-t
én is úgy érzem lassan, elapróztam magam, 7 db 7 csillagos hősöm van, bár a fene tudja, azért annyira nem rossz, hogy van egy kis ütőképes csapatom, meg ha egyik kihal, akkor ott van tarcsiba még pár
de majd megmondják a mesterek
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
robertinyo70 #5337 üzenetére
Szia,
én biztos Cupid és Aries-t vinném tovább.
-
pcpunisher88
tag
válasz
robertinyo70 #5223 üzenetére
Egyszer biztos kiporog csak ki tudja h mikor
-
Shokkolo
addikt
válasz
robertinyo70 #5223 üzenetére
örülj neki, se aries, se cupid se semmi nem pörög egyeseknek.
ac volt a max ami kipörgött.
imo, gr mindkettőt meg kellett vegyem, pedig közel 100k gemet elpörgettem az 1 év alatt kb -
Treavis
csendes tag
válasz
robertinyo70 #5162 üzenetére
Tudtommal nem lehet név szerint keresni. Mondjuk ha tudod a mightját, akkor kikeresheted a rangsorból.
golhun: Menj rá egy hero "adatlapjára", ahol a skillját is szoktad növelni, ott alul lesz egy ilyen felirat, hogy "Change". Itt tudsz új telentet pörgetni a heroknak. Ez 300 gembe kerül, vagy talent refresh carddal is megoldató, amit 300 meritért lehet venni a warehauseban.
-
sirmalac
csendes tag
válasz
robertinyo70 #5147 üzenetére
Sziasztok,
Gyanús hogy a gemvásárlás megdobja az esélyt. F2P voltam több mint fél évig, 1 ninja volt az összes amit kipörgettem még az elején, aztán hónapokig semmi. 2 hete nyaralni voltam, gondoltam egye fene veszek egy 1400as pakkot, plusz volt egy kis tartalék hát ellőttem. Jött egy succubus. Aztán egy Snowzilla. Aztán Dracula. Meg vagy 3 lila zselé. Egy nap alatt több mint egész évben. Tanulságos...
-
Logeeen
senior tag
válasz
robertinyo70 #5147 üzenetére
Azigen! Gratula!
-
pcpunisher88
tag
válasz
robertinyo70 #5094 üzenetére
Napi 3:quest az mindig megvan.hajnalba csorog a telom mikor quest van es ha kell ejfelig is fent vagyok.gemet nem sokat vettem de nem is akarok.de a nonstop jatek sokat dob rajta
-
banderassss
csendes tag
válasz
robertinyo70 #5081 üzenetére
na ez biztos! gyűjcs legalább egy hónapot és egyszerre pörgesd el....
csak minden pörgetés között csinálj valamit.nekem a cupidok egyes pörgetéssel jöttek + aries is -
banderassss
csendes tag
válasz
robertinyo70 #5076 üzenetére
hááát azt nem mondom meg h mennyit deee vettem 97500 gyémántot...
-
banderassss
csendes tag
válasz
robertinyo70 #5074 üzenetére
ja ha más bele rakott volna annyi geppát mint én ugyan ugy vége lenne h nem pörgött pd xd
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
robertinyo70 #4983 üzenetére
Hát egyszerű volt 7000 shardom ;-)
a tíz perc meg azert tiz mert csak harom helyem van uj heroknak es lassan megy ugy... -
vendingo
veterán
válasz
robertinyo70 #4879 üzenetére
Online vásárlás csak ezekkel lehetséges.
-
bokorugró
tag
válasz
robertinyo70 #4873 üzenetére
Érdekes, mert a netes játékban és az androidosban is ugyanaz az ID-m. Hmmm, ha biztosra akarsz menni és van paypal fiókod, akkor innét tudsz venni gemet: (előtte lépj be a gamil fiókodba amivel a játékot használod):http://cc.igg.com/shop.php
-
bokorugró
tag
válasz
robertinyo70 #4871 üzenetére
A játékból közvetlenül nem tudsz venni gemet, próbáld az IGG-től: http://cc.igg.com/
-
vendingo
veterán
válasz
robertinyo70 #4869 üzenetére
Akkor sehogy.
-
dreta
tag
válasz
robertinyo70 #4744 üzenetére
Szia!
Succubust.
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
robertinyo70 #4606 üzenetére
Ebben igazad van.
De a nagy is pont ugyanígy járt korábban.
Sajnos nincs tökéletes megoldás. A nagy is meg akarja kapni a HB-t hiszen neki 200k kell belőle 1 hőshöz naná hogy nem hagy veszni naponta 14500-at. És ha tetszik ha nem minden valószínűség szerint többet is ad be érte a közösbe. A kicsi meg elégedetlen a 2-3kval ez is tökéletesen érthető. Továbbra is azt mondom létre kell hozni egyszemélyes guildet és lehet erősödni.Sztem ez a legjobb megoldás.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
robertinyo70 #4604 üzenetére
Erre írtam, hogy 4 ember kell, 1 guild-ba. Hogy jó legyen. Nálunk van 7000, meg 22000 might-os is. Nekem 100ezer HB szintet lépni. Neki 10. Szóval ne keress igazságot. Az nincs és nem is lesz. Vagy működik valami vagy nem. Igaza sose lesz senkinek. És én ezt a témát le is zártam.
-
wredchuhuhuh
csendes tag
válasz
robertinyo70 #4527 üzenetére
ettől féltem
az nekem még messze van...
-
beci0330
tag
válasz
robertinyo70 #4509 üzenetére
írtam privátot!
-
tomrRRR
senior tag
válasz
robertinyo70 #4464 üzenetére
nekem is levan tiltva kurwa annyukat, van egy másik bankkártyám azon hogyan tudom megoldani?????
Másik mobilból hogyan tudok átlépni??
-
robertinyo70
tag
válasz
robertinyo70 #4459 üzenetére
Már meg találtam
-
kovsol
titán
válasz
robertinyo70 #4459 üzenetére
town hall level 18
Azért fontos a TH szintje, mert ez határozza meg, hogy mennyi épületedet/falad van. [link] -
tomrRRR
senior tag
válasz
robertinyo70 #4435 üzenetére
mightod mennyi?
-
Nova96
őstag
válasz
robertinyo70 #4431 üzenetére
Csak úgy éri meg.
Nekem úgy jött : ac, champ,cupid,pd -
tomrRRR
senior tag
válasz
robertinyo70 #4429 üzenetére
gratgrat. egyesével pörgetsz?
-
tomrRRR
senior tag
válasz
robertinyo70 #4426 üzenetére
Ha rászánsz 5 ezer FT-ot a játékra, akkor kapsz 4000 gemset (25% promotion mellett) mindig akkor érdemes venni gems-eket amikor event van 25% promóció! Hétfő hajnalban fog lejárni ha jól tudom hétfő 24:00 lesz még 25% promoció!!!
Bár ez lényegében a szerencsén múlik, ha event időszakban pörgetsz akkor nyithatsz ládákat is amik szintén tartalmaznak legendary hősőket, cupid + moltanica + pumpkin duke.
50 ezer gems az durván 50.000 FT, s garantáltan kapsz egy hőst. Nekünk magyaroknak ez sok, a külföldiek szarásig veszik a gemseket s pörgetnek. Bár 1 év alatt ha 50 ezer ft ot költesz úgy hogy a fizetésed 200 ezer ft havi az s tudsz félretenni játékra szórakozásra akkor megéri!
Bár nekem a szórakozás a pool billiárd + a magyar billiárd. -
xltt
tag
válasz
robertinyo70 #4426 üzenetére
Hát ha veszel 50.000 gemet, akkor kapsz egy Spirite Mage-t, 150.000 vásárolt gem után egy Minotaur Chieftain-t. Ezt a kettőt garantáltan megkapod, feltéve, hogy vettél ennyi gemet. Ezeken kívül a gemből csak pörgetni tudsz hősöket, de semmit sem garantálja, hogy a kipörgött hősök legendásak lesznek.
-
atee
őstag
válasz
robertinyo70 #4399 üzenetére
Csak a legendásokkal érdemes komolyan foglalkozni. A többi csak szükségállapotban amíg nincs legendás.
-
nubyy
aktív tag
válasz
robertinyo70 #4394 üzenetére
Csinalj egy altot. Fel nap utan kb. tudod vele toln hbm a-t. Belepsz a guildbe es azzal dobod a shardot a bossra. En is ezt csinalom, lassan megvan a shard mar boss 3-ra.
-
Nova96
őstag
válasz
robertinyo70 #4394 üzenetére
Dungeon, hbm , küldi.
Minnel magasabb szint tobb shard, egyszerű képlet. Dungeon naponta megtudja pörgetni nem számolom, de több jön abból naponta mint hbmbol.
Hozzank johetsz legenda007 -
KohanTroon
tag
válasz
robertinyo70 #4374 üzenetére
"Legend" hősöket -pirosak- érdemes és kell megtartani mindet ami van -jó lesz az garisonba is - ha visszaolvasgatsz sok "fontos" infót megtalálsz .
Jó szórakozást a játékhoz . -
Shokkolo
addikt
válasz
robertinyo70 #4371 üzenetére
Dungeon és HBM (a kék "dimenziókapu" )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest